Alvin Tehau

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alvin Tehau vuoden 2013 Maanosaliittojen cupissa.

Alvin Tehau (s. 10. huhtikuuta 1989 Tahiti) on tahitilainen jalkapalloilija, joka edustaa nykyisin maansa pääsarjassa pelaavaa AS Tefanaa. Vasenjalkainen Tehau on pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän on 186 senttimetriä pitkä. Tehau pelaa Tahitin jalkapallomaajoukkueessa, jossa myös hänen veljensä Jonathan ja Lorenzo Tehau sekä serkkunsa Teaonui Tehau pelaavat.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tehau on pelannut koko uransa kotimaansa sarjassa. AS Tefanaa hän on edustanut vuodet 2009-2011 ja uudelleen vuodesta 2012 alkaen. Vuonna 2011 Tehau edusti sekä indonesialaista Atjeh Unitedia, että belgialaista BX Brusselsia, jossa hän ei kuitenkaan päässyt pelaamaan peliäkään. AS Tefanan riveissä Tehau on voittanut kahdesti Tahitin mestaruuden ja hävinnyt kerran OFC Champions Leaguen finaalin, vuonna 2012.

Tahitin jalkapallomaajoukkueessa Tehau on pelannut vuodesta 2010 alkaen. Hän oli mukana voittamassa Tahitille Oseanian mestaruutta vuonna 2012, joka takasi joukkueelle paikan vuoden 2013 Maanosaliittojen cupiin. Cupissa Tehau pelasi kahdessa pelissä. Tahiti hävisi kaikki kolme peliään murskalukemin. Tehau on tehnyt 18 pelaamassaan maaottelussa kuusi maalia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.