Aishiteruze Baby

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aishiteruze Baby
愛してるぜベイベ★★
(Aishiteruze Baby')
Genre romantiikka
Manga
Tekijä Yoko Maki
Julkaisija Japanin lippu Shueisha

Kanadan lippu Yhdysvaltain lippu Viz Media
Ranskan lippu Génération Comics
Italian lippu Panini Comics

Sarjajulkaisulehti Ribon
Ensimmäinen painatus 15.11. 2002 – tammikuu 2005
Kirjojen lukumäärä 7
TV-anime
Ohjaaja Masaharu Okuwaki
Studio Tokyo Movie Shinsha
Lähetyskanavat Japanin lippu Animax
Alkuperäinen lähetyskierros 3.4. 20049.10. 2004
Jaksojen määrä 26

Aishiteruze Baby on japanilainen animesarja, joka perustuu Yoko Makin luomaan mangaan. Sarja on Animaxin tuottama ja se sisältää 26 jaksoa. Sarjan alkumusiikkina on "Sunny Side Up" ja lopussa "Nennensaisai", jotka ovat molemmat Yo Hitoton tuotosta.

Aishiteruze Baby kertoo high schoolia käyvän naistenmiehen Kippei Katakuran elämästä, joka muuttuu äkillisesti, kun hän joutuu huolehtimaan 5-vuotiaasta serkustaan Yuzuyu Sakashitasta tämän äidin kadottua. Sarjan edetessä Yuzuyu ja Kippei tutustuvat toisiinsa paremmin ja heidän suhteensa syvenee. Yuzuyun ja vastuun avulla Kippei alkaa aikuistua ja näkemään asioita eri näkökulmasta.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kippei Katakura Kippein saadessa Yuzuyun hoitoonsa, hän ei tiedä mitä tehdä. Hän yrittää tehdä tälle onigirin, joka ei kuitenkaan onnistu täysin. Yuzuyu kuitenkin syö tämän kiitollisena siitä, että juuri Kippei oli tehnyt sen. Sarjan aikana Kippein kokkaustaidot sekä persoona yleensäkin muuttuu. Hänestä tulee vastuuntuntoisempi ja löytää tyttöystävän, Kororon. Hän on kuitenkin vaikeassa tilanteessa Kororon ja Yuzuyun välillä, sillä hänen on hankala löytää tarpeeksi aikaa molemmille.

Yuzuyu Sakashita Yuzuyu on naiivi ja puhelias pikkutyttö, joka yrittää parhaansa elääkseen ilman kadonnutta äitiään ja kuollutta isäänsä ja onnistuukin tässä hyvin. Alkuun hän haluaisi mennä naimisiin Kippein kanssa kasvettuaan aikuiseksi ja on tätä kohtaan hyvin suojeleva, mutta loppujen lopuksi haluaa ennen kaikkea Kippein onnea.

Kokoro Tokunaga Kokorosta tulee sarjan aikana Kippein tyttöystävä. Hän on suosittu, vaikkakin hiljainen ja yksinäinen menetettyään äitinsä ollessaan nuori. Tämä seikka yhdistääkin häntä ja Yuzuyua. Hänen isänsä on naimisissa toisen naisen kanssa ja nämä uskovat Kokoron selviävän omillaan kehottaen häntä muuttamaan omaan asuntoon.

Kokoro ymmärtää, että Kippein täytyy viettää paljon aikaa Yuzuyun kanssa. Kippein hetkettäisestä typeryydestä huolimatta Kokoron sydän pysyy lojaalina hänelle.

Reiko "Nee-chan" Katakura Nee-chan on Kippein tiukka sisko. Hän on kosmetologi ja kaikki Kippein perheessä seuraa hänen käskyjään. Hän tietää enemmän asioita kun muut perheessä edes kuvittelevat.

Satsuki Katakura Satsuki on Kippein 12-vuotias veli. Hän ei näytä tunteitaan selvästi, mutta on hyvin älykäs. Hän ei oikein pidä lapsista mutta tulee kuitenkin hyvin toimeen Yuzuyun kanssa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.