Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhteenveto käyttäjältä Olimar

Ongelma ratkaistu.

84.249.169.81 (keskustelumuokkaukset)

Yritin muuttaa ROMU-sivun ohjaukseksi sivuun Wreckfest ja perustelin muutosta yhteenvetokentässä seuraavanlaisesti: "yksivirkkeinen artikkeli ohjaukseksi - kyseessä pelimoottori, joka on varta vasten kehitetty Wreckfest-pelille, joka on tiettävästi tällä hetkellä ainoa pelimoottoria käyttävä peli"

Mutta väärinkäyttösuodatin esti muokkauksen ja huomautti:

"Muokkauksesi aktivoi automaattisen suodattimen, jonka kuvauksena on ”Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi”. Jos muokkauksesi on mielestäsi asiallinen, kerro yhteenvetokentässä mitä muokkauksesi koskee ja napsauta Tallenna-painiketta uudelleen. Mikäli suodatin esti muokkauksesi virheellisesti, niin pyydämme sinua raportoimaan virheestä."

Yhteenveto oli siis täytetty jo ennen ylläolevaa huomautusta. Klikkasin uusiksi Tallenna-painiketta ja muokkaukseni estettiin jälleen. Tällä kertaa tuli eri viesti:

"Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu. Jos olet sitä mieltä, että toimenpiteesi on asiallinen, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro, mitä yritit tehdä. Voit myös raportoida virheestä. Laukaisemasi väärinkäyttösuodattimen säännön lyhyt kuvaus on: Pitkiä artikkeleita ei pitäisi keskustelematta muuttaa uudelleenohjaukseksi"

~~~~

Olimar (keskustelumuokkaukset)

Tein sivusta täsmennyssivun.