Ahriman’s Prophecy

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ahriman’s Prophecy on Amaranthin tekemä 16-bittinen RPG (Role Playing Game), jonka pelaamiseen vaaditaan korkeintaan seitsemää näppäintä (nuolet, enter, space ja esc).

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli alkaa Eldenin kylässä, kun pelin päähenkilö, nuori punapäinen tyttö nimeltä Talia Maurva saavuttaa merkittävän iän ja hänet lähetetään kylän ulkopuolella asustelevan erakon (Avrail) puheille nimettäväksi tulevaan ammattiinsa. Talia näkee oudon näyn, jonka seurauksena Avrail käskee Talian mantereelle, Thaisissa sijaitsevaan Sodan ja Magian kouluun. Näyssä vieraan maan prinssin veli valmistautuu kutsumaan kuolleista demonin, Ahrimanin, jonka avulla hän voisi hallita maailmaa. Talia lähtee, ja kylästä hän ottaa mukaansa suojakseen sepän oppipojan Devin Perryn.

Thaisiin on pitkä matka, ja sen varrella Talia ja Devin joutuvat taistelemaan villieläimiä vastaan ja tapaavat ihmisiä. Thaisissa he tutustuvat mm. prinsessa Aliceen, joka haluaisi soturiksi, mutta jonka hänen kuninkaalliset vanhempansa aikovat sinnikkäästi naittaa naapurimaan prinssille. Lopulta Sodan ja Magian koulussa, jossa vierähtääkin kolme vuotta, Devin saa miekkailijan koulutuksen ja Taliasta paljastuu lahjakas maagikko, ja niin kaksikon voitokas retki voi lopulta kunnolla alkaa.

Peli etenee keskustelun, tappelemisen ja lukemattomien pikkutehtävien suorittamisen kautta. Päätehtävänä on hankkia seitsemän jalokiveä (kuoleman, tulen, veden, maan, intohimon ja unen), joista lopulta loihditaan maaginen Agea, taikakivi jolla voi tuhota Ahrimanin ja pelastaa maailman.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.