Adam Rodríguez

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adam Rodríguez helmikuussa 2015.

Adam Rodríguez (s. 2. huhtikuuta 1975 New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänen televisiouraansa kuuluu muun muassa Roswell, Felicity, Brooklyn South, NYPD Blue, Kova laki (Law & Order), Ruma Betty, CSI: Miami, Criminal Minds sekä UPN:n lyhytkestoinen All Souls, jossa esitti pyörätuolissa liikkuvaa tietokone-eksperttiä Patrick Fortadoa riivatussa sairaalassa.

Hän on myös esiintynyt Jennifer Lopezin videossa "If You Had My Love". Elokuvissa hän on esiintynyt kahdessa independent-tuotannossa: Sacred Is the Flesh rappari Nasin ja Elise Nealin kanssa, sekä Rikki, the Pig Jon Sedan ja Mario Lopezin kanssa.

Lukiossa hän suunnitteli olevansa ammattimainen baseballin pelaaja, mutta loukkaantuminen murskasi unelmat. Vasta collegen näyttelemiskurssin jälkeen hän päätti ruveta näyttelemään. Hän lopetti koulun ja työskenteli hanttihommissa – jopa välitysfirmassa sekä kiinteistövälitysfirmassa – jotta ei olisi klassinen nälkiintyvä näyttelijä. Lopulta asiat lähtivät käyntiin. Sen jälkeen kun hän oli saanut yksirivisen roolin NYPD Blue -sarjassa hän sai roolin Brooklyn Southista konstaapeli Hector Villanuevana.

Rodríguez on ollut myös Lionel Richien musiikkivideossa "I Call it Love"

Rodríguez esittää CSI: Miamissa rikostutkija Eric Delkoa.