Zombie Loan

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Zombie-Loan (jap. ゾンビローン) on manga, jonka ovat luoneet Peach-Pit, Banri Sendo ja Shibuko Ebara. Mangan pohjalta on myös valmistunut anime. Zombie-Loanissa on myös Shōjoai ja Shōnen’ai viittauksia.lähde?

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Michiru Kita on hyvin erikoinen tyttö, sillä hänellä on kyky nähdä shinigamin (/shinikamin) silmillään tumma rengas pian kuolevien ihmisten kaulassa. Eräänä tavallisena alkaneena päivänä, Michirun luokkatoveri ottaa tältä "taidolta" Michirua suojaavat silmälasit pois hänenpäästään, ja Michiru näkee jotain mitä ei halunnut nähdä; Chika Akatsukin ja Shito Tachibanan, kahden hänen luokka-toverinsa kaulassa mustat renkaat. Michiru päättää estää heidän kuolemansa ja ryhtyy seuraamaan heitä. Mutta pojat ovatkin jo kuolleita, zombeja ja elävät "zombilainan" avulla. He metsästävät laittomia zombeja saadakseen rahaa lainansa maksamiseen.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michiru Kita (紀多 みちる Kita Michiru)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michirulla on shinigamin silmät, joilla voi nähdä kuolevien ihmisten kauloissa tummiarenkaita. Hän voi elää normaalia elämää, jos pitää silmälasit nenällään. Chika ja Shito tahtovat käyttää Michiru taitoja jyväkseen zombien metsästyksessään. Ääninäyttelijänä toimii Houko Kuwashima.

Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.