Yoko (hahmo)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yoko
Yoko jaksossa 3; Brett's Brain.
Yoko jaksossa 3; Brett's Brain.
Luoja(t) Vincent Chalvon-Demersay
David Michel
Michelle Lamoreaux
Robert Lamoreaux
Näyttelijä(t) Ranska Dorothée Pousséo
Kanada Katie Griffin
Ensi-
esiintyminen
Jakso 1 "The New Recruit" (elokuu 2006)
Kustantaja Marathon Production
Henkilötiedot
Status oppilas
avaruussheriffi
Ikä 15
Suhteet
Tutut Josh Kirkpatrick
Brett

Yoko (ransk. Kiko) on kuvitteellinen hahmo Team Galaxy -animaatiosarjassa, jonka loivat Vincent Chalvon-Demersay, David Michel, Michelle Lamoreaux ja Robert Lamoreaux. Hänen ensiesiintymisensä oli animaatiosarjan jaksossa The New Recruit (La Nouvelle Recrue) vuonna 2006. Yokoa ääninäyttelee sarjan alkuperäisversiossa Dorothée Pousséo.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yoko on viisitoistavuotias tyttö, joka rakastaa huomion keskipisteenä olemista ja omalaatuisesta muodista. Hänellä on sekasin olevat punaiset hiukset, jotka kuvaavat Yokon värikästä persoonaa. Hänen unelmanaan on tulla esiintyjäksi ja erityisesti kuuluisaksi poplaulajaksi. Yokon ainut ongelma on vain että hän ei osaa laulaa, siitä huolimatta Yoko yrittää päästä tavoitteeseensa. Hänellä on myös muita lahjakkuuksi laulamisen lisäksi, kuten tanssiminen, kirjoittaminen, näytteleminen, kitaran soittaminen ja maalaaminen.

Yoko halusi tulla kuuluisaksi ja suuntasi opiskelemaan Galaxy Highin, mutta huomasi pian menneensä väärään kouluun, koska luuli sen olevan tarkoitettu tulevaisuuden tähdiksi haluaville. Siitä huolimatta Yoko pitää tätä virhettä vain askeleen lähempänä tavoitettaan. Hän on kuitenkin oppinut koulussa erittäin paljon ja taitaa muun muassa karatea. Yhdessä Joshin ja Brettin kanssa he muodostavat ryhmän nimeltä Team Galaxy, jota johtaa koulun rehtori ja Joshin isä Kirkpatrick. Tehtävien aikana Yoko vakava, mutta on helposti harhaanjohdettavissa mikäli hän huomaa jonkin laulu- tai tanssikilpailun olevan lähettyvillä.

Yoko harrastaa usein rullaluistelemista ja karaokea.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.