Yogi Bear’s Gold Rush

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yogi Bear’s Goldrush
Julkaisija GameTek
Julkaistu
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Game Boy
Jakelumuoto pelimoduuli
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Yogi Bear’s Goldrush (myös Yogi Bear in: Yogi Bears Goldrush) on GameTekin vuonna 1994 Game Boylle julkaisema tasohyppelypeli. Peli perustuu animaatiohahmoon Jogi-karhu.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jogi-karhun täytyy pelastaa Jellystonen kansallispuisto, kun Jake niminen aave on varastanut heidän rahat, jolla puisto säilyisi läpi talven. Jake on kätkenyt rahat 12 eri piilopaikkaan ympäri puistoa ja pelaajan on tarkoitus etsiä ne Jogilla kuudelta eri kentältä.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin nimikkohahmo Jogi liikkuu sivuttain vasemmalle ja oikealle, ja ainut tapa tappaa vastaan tulevat viholliset on hypätä niiden päälle. Kuitenkin joitain vihollisia ei voi tappaa ja niitä täytyy vain vältellä, sillä Jogilla ei ole käytössään aseita. Lisäksi pelin matkalla on erinäisiä ansoja ja rotkoja.

Pelin aikana on myös tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon eväskoreja, joista saa yhden lisäelämän mikäli saa kerättyä 100 eväskoria. Lisäksi hahmon energiaa saa lisättyä keräämällä "1-UP" ikoneja. Eri kenttiin on myös piilotettu salaisia ovia ja alueita, joissa sijaitsee rahakätköt. Pääsemällä kätköihin pelaajan on kerättävä 25 kultakolikkoa, joista saa yhden kultapalkin, joita puolestaan täytyy kerätä yhteensä kaksitoista.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]