Ylenia Carrisi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ylenia Maria Sole Carrisi (29. marraskuuta 1970 Rooma – katosi 6. tammikuuta 1994) oli italialainen televisiojuontaja, joka työskenteli kirjainten kääntäjänä La Ruota Della Fortuna -ohjelmassa, Onnenpyörän italialaisessa versiossa. Hän katosi tammikuussa 1994 lomamatkalla New Orleansissa.

Ylenia Carrisi oli Albano Carrisin ja Romina Powerin näyttelijä-laulajapariskunnan vanhin tytär. Hänen isovanhempiaan olivat näyttelijät Tyrone Power ja Linda Christian. Carrisi esiintyi vanhempiensa kanssa elokuvassa Champagne in paradiso vuonna 1983.

Katoamisensa aikaan Carrisi oli kirjoilla LeDale-hotellissa New Orleansin St. Charles Avenuella. Kuvassa toimintansa lopettanut hotelli vuonna 2008.

Carrisi katosi epäselvissä olosuhteissa lomamatkalla New Orleansissa 6. tammikuuta 1994. Viimeinen varma havainto hänestä on ranskalaiskortteleista. Poliisin yritykset löytää Carrisi epäonnistuivat. Katoamisensa aikoihin Carrisi asui LeDale-hotellissa yhdessä katumuusikko Alaxander Masakelan kanssa. Masakela pidätettiin 31. tammikuuta 1994, mutta vapautettiin myöhemmin, koska hänen ei voitu todistaa liittyvän Carrisin katoamiseen.

Eräs vartija väitti nähneensä Carrisia muistuttavan naishenkilön hyppäävän Mississippijokeen. Rannikkovartioston yritykset löytää naisen ruumis joesta päättyivät tuloksettomina, mutta on mahdollista, että ruumis huuhtoutui mereen. Ei ole varmaa tietoa siitä, oliko vartijan näkemä naishenkilö todella Ylenia Carrisi.

Carrisin äiti uskoo tyttärensä olevan elossa, mutta marraskuussa 2006 Albano Carrisi sanoi uskovansa vartijan tarinan olevan totta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Ylenia Carrisi
Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.