Yasmine Bleeth

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yasmine Bleeth

Yasmine Amanda Bleeth (s. 14. kesäkuuta 1968 New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli.

Bleethin tunnetuin rooli lienee Caroline Holdenina Baywatch-sarjassa.[1] Hän esiintyi ensimmäisessä elokuvassaan jo 12-vuotiaana. Hän oli tosin esiintynyt jo kymmenen kuukauden ikäisenä TV-mainoksessa.

Baywatchin ohella Bleethillä on ollut rooleja muun muassa televisiosarjoissa Nash Bridges ja Titaanit sekä elokuvissa Sekopallo (1998), Kuoleman kuski (1999), Undercover Angel (1999) ja Baywatch – Häät Havaijin tapaan (2003). Vierailevia esiintymisiä hän on tehnyt muun muassa Howard Sternin show’ssa, Late Night with Conan O’Brienissa, Late Show with David Lettermanissa, South Parkissa ja Simpsoneissa.

Bleeth on toiminut myös rintasyöpäalan aktivistina menetettyään äitinsä sairauden johdosta 20-vuotiaana. Hän meni 25. elokuuta 2002 naimisiin Paul Cerriton kanssa, jonka hän oli tavannut Promisesin huumevieroitusklinikalla. Hänet oli saman vuoden tammikuussa tuomittu kahden vuoden ehdolliseen ja 100 tunnin yhdyskuntapalveluun kokaiinin hallussapidosta ja sen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Aviopari on edelleen naimisissa ja he asuvat Los Angelesissa ja Scottsdalessa Arizonassa. [2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.