Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.
  • Tarkennus: Tee tarvittaessa uusi pyyntö, vaikka tässä olisi haluamasi kaltainen täyttämätön pyyntö.

Viini[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Ras 30. joulukuuta 2008 kello 00.25 (EET)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: Viinimalline erilaisten viinien (juoma, ei köynnös/lajike - niille on taksonomia-malline) lisäämistä varten. Sisältökenttinä ainakin nimi, maa, rypälelaji + ehkä Alkon numero -> automaattinen linkki.

Kaikki viinit eivät ole merkittäviä, mutta merkittäviäkin on (esim. Château d'Yquem) mielestäni riittävästi mallineen luomista varten.


OrgSynth[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --MiPe (wikinät) 30. lokakuuta 2008 kello 09.27 (EET)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:OrgSynth
Lyhyt kuvaus: Enwikinkaltainen malline, jolla voisi kätevästi tehdä viitteen Organic Syntheses -julkaisun verkkoartikkeleihin




Merkittävä henkilö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: kallerna 24. syyskuuta 2008 kello 16.19 (EEST)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: Nykyään suuri osa vandalismista on sitä, että lisätään kaupunki-, nimi-, vuosi- ja päivämääräartikkeleiden henkilölistoihin epämerkittäviä henkilöitä. Nykyisistä huomautusmallineista ei tunnu löytyvän tähän sopivaa mallinetta. Teksti voisi olla jotain tyyliin "Ethän lisää henkilölistoihin epämerkittäviä henkilöitä" tms.


Avaruusalus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Peltimikko 1. elokuuta 2008 kello 09.16 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Infobox Spacecraft
Lyhyt kuvaus: Yksi, laaja avaruusalusmalline (suomennettu version en:Template:Infobox Spacecraft). Lopetaan erilliset, suppeat mallineet Malline:Satelliitti ja Malline:Luotain. Perusteluna on, että näin oltaisiin yhtenäisellä linjalla muiden wikipedioiden kanssa ja toiseksi erilliset sateliitti ja luotain -mallineet ovat liian suppeita.
Olisiko ideaa tehdä {{Avaruusalus}} pohjamalline jota kutsutaan nyt olemassaolevista {{Luotain}} ja {{Satelliitti}} alta? Tällöin saataisiin hieman erilaista look & feelia mm. miehittämättömien ja miehitettyjen avaruusalusten välillä. Entä Mir, pitäisikö Mirin mahtua tämän piiriin (omaa mallinetta tuskin kannattaa tehdä avaruusasemalle, käyttö olisi melko minimaalista :))? Niin tai näin, tarvittaisiin suomennettu lista siitä, mitä kaikkea mallineella halutaan näyttää. --Agony (403) 1. elokuuta 2008 kello 09.25 (UTC)
En-wikistä löytyy Miriä varten oma malline en:Template:Infobox Space station, joten ei kannattane vääntää uudesta Avaruusalus mallineesta väkisin myös siihenkin sopivaa. Tein suomennusehdotukset: Wikipedia:Wikiprojekti Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008/Avaruusalus/Ehdotus. Lisäksi voisi luoda pienen mallineen alkaen laukaisupäivästä esim. 1. heinäkuuta 2008 (32 päivää). --Peltimikko 2. elokuuta 2008 kello 06.31 (UTC)
En suosisi megamallineita vaan mallineita, joissa on syytä olettaa että lähes kaikki parametrit ovat olemassa kaikissa käyttötapauksissa. Ja että on järkeä kopioida koko mallinekutsu artikkeliin vaikka kaikkia kenttiä ei olisi täytetty saman tien. Aiheesta on projektikin: Wikipedia:Wikiprojekti_Avaruustoiminta#Mallineet. Millä tavalla mallineet ovat liian suppeita? --Usp 3. elokuuta 2008 kello 07.07 (UTC)
Huomaa Malline:Avaruusluotain. -- Usp 3. elokuuta 2008 kello 07.13 (UTC)

Intiaanit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Vnnen 9. toukokuuta 2008 kello 18.10 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: En löytänyt...
Lyhyt kuvaus: Navigaatiomalline, jossa olisi listattu kaikki Pohjois-Amerikan (miksei myös Väli- ja Etelä-Amerikankin, joskin niille voisi omat mallineet tehdä) alkuperäisasukaskansat. Mallineen nimeäkin voisi miettiä.
Tarvittaessa pidempi kuvaus.
Jos teen pohjamallineen niin pystytkö itse täydentämään intiaanikansat (itse nimittäin tunnen intiaanikansoista juuri Hollywoodin verran: Irokeesit ja Apassit :P). Haluatko mallineeseen pääjaottelun Pohjois-Amerikan, Väli-Amerikan ja Etelä-Amerikan tasolla vai jollain muulla perusteella, millä? --Agony (403) 10. toukokuuta 2008 kello 15.00 (UTC)
Osaan minäkin perusnavigaatiomallineen tehdä :) Suurin ongelma on tosiaan, ettei ole listaa kaikista inkkareista. Ja sen tosiaan vois jaotella Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikan tasoille, ellei jotain muuta jaottelua ole. --Vnnen 10. toukokuuta 2008 kello 15.08 (UTC)
Hmm, tulee muuten julmetun iso navigaatiomalline... --Agony (403) 10. toukokuuta 2008 kello 15.19 (UTC)
Ai saakeli, niitä on noin paljon. Hmm... No jos sitten vääntää useita navigaatiomaalineita, jotka rajoittuvat tuon artikkelin jaottelun mukaisesti. Arktinen, subarktinen, jne. Saisiko ne mallineet niputettua yhteen kuten Oulu-mallineessa? Iso siitä kyllä tulee. --Vnnen 10. toukokuuta 2008 kello 17.50 (UTC)


Kylä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Vnnen 23. huhtikuuta 2008 kello 21.29 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: mahtaako olla?
Lyhyt kuvaus: Jokin vastaava malline kuten on olemassa jo kaupunki ja kunta. Jotain tietolaatikkoja ja tila kuvalle tms.
Itsekkin ihmettelen, miksei kylistä ole tehty omaa tälläistä tietomallinetta? Katsoin tästä, että Teveten on poistanut jonkinlaisen mallineen aikanaan. Miksi? --Retromies 23. kesäkuuta 2008 kello 09.50 (UTC)
Koska kyseessä oli rekursiivinen malline: {{Kylä}} kutsui mallinetta Kylä joka kutsui mallinetta Kylä joka kutsui... nojoo, eli joku vaan ei ollut osannut :) --Agony (403) 23. kesäkuuta 2008 kello 09.56 (UTC)
Ehdotan kaupungin ja kylän väliin vielä taajamaa, joko samaan mallineeseen kylän kanssa tai sitten omaksi mallineekseen. Moönlnrlsnsohi9h5nm 23. kesäkuuta 2008 kello 09.52 (UTC)
Laittakaahan vähän hahmotelmaa mitä tietoja tuossa pitäisi olla niin ei tarvitse Stetson-Harrisonilla arpoa. --Agony (403) 23. kesäkuuta 2008 kello 09.56 (UTC)
Ainakin nämä tiedot: Kylän nimi, kunta missä se sijaitsee, mahdollinen asukasluku, kuvalaatikko jne.. oliskohan tuossa alkuun jo jotain. --Retromies 23. kesäkuuta 2008 kello 10.23 (UTC)
En nyt tiedä tarvitaanko tälläistä, koska meillä on {{Kaupunki2}}, jota voidaan käyttää miljoonakaupunkeihin, taajamiin ja kyliin. Itse olen sitä myös kyläartikkeleihin läiskinyt. Esim. Creil, Oldelamer... Roquai 23. kesäkuuta 2008 kello 10.37 (UTC)


Kylämalline on näemmä joskus ollutkin. Kaupunki2-malline toki on kätevä, ja jos sitä jatkossa meinataan käyttää kylissä ym. niin jokin ohjeistus johonkin tarvitaan, että ostataan tuota käyttää. Jokatapauksessa Agony: mallineessa olisi hyvä olla vielä Retromiehen ehdotusten lisäksi kentien myös valtio, koordinaatit, perustamisvuosi... --Vnnen 27. kesäkuuta 2008 kello 22.58 (UTC)
...paikka kartalle, väestötiheys, postinumero, aikavyöhyke, kotisivu... eli samanlainen malline kuin Kaupunki2? :) Kys. mallineessa on jo nyt kohta: asutustyyppi = <!--kylälle tai pienemmälle asutukselle (kaupungin ollessa kyseessä jätä tyhjäksi)--> Roquai 27. kesäkuuta 2008 kello 23.15 (UTC)
Kaupunki2-mallineen nimi on harhaanjohtava. Miksi aikoinaan on tehty kaksi kaupunkimallinetta? --Vnnen 28. kesäkuuta 2008 kello 10.01 (UTC)

Navbox[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Peltimikko 11. maaliskuuta 2008 kello 13.39 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Navbox
Lyhyt kuvaus: En-wikistä ja muista wikeistä löytyvä yleinen navigaatiomallinne.
Olen muutaman kerran törmännyt tähän navigaatiomallinteeseen. Sen avulla voisin luoda ja kääntää kätevästi eri taulukoita suomeksi. Se näkyy olevan käytössä monessa eri wikissä. Hankaluutena tässä on, että se sisältää alimallinteita, joita ei löydy fi-wikissä.
Fiwikissä on {{Navigaatio}} ja {{Ryhmätaulu}} joiden avulla onnistuu vastaava, esimerkki käytöstä {{Ihmisen luuranko}} alla. --Agony (403) 11. maaliskuuta 2008 kello 13.46 (UTC)
Toimii yksinkertaisissa asioissa, mutta mitäs jos mallinne on monimutkaisempi kuten en:Template:Religion-related topics? --Peltimikko 11. maaliskuuta 2008 kello 18.03 (UTC)
Tein {{Ryhmätaulu/ala}} joten nyt on mahdollisuus pinota vaikka kuinka monta taulukkoa sisäkkäin. --Agony (403) 11. maaliskuuta 2008 kello 19.10 (UTC)

Kiitos! Hyödynsin koodia Malline:Uskonto. Mutta miten onnistuu kuvan lisääminen samalla kohdalla kuin englanninkielisen Wikipedian mallinne en:Template:Religion-related topics eli oikeaan laitaan? --Peltimikko 24. huhtikuuta 2008 kello 21.02 (UTC)


Kuvatallenneviite[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Jaakonam 23. helmikuuta 2008 kello 19.48 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: Malline:Elokuvaviite on jo olemassa, mutta se on rajattu käytettäväksi pelkästään elokuvissa. Ehkäpä sitä voisi laajentaa sisältämään alla luetellut parametrit valinnaisina?
Lyhyt kuvaus: Viitemalline tapauksiin, jossa lähteenä käytetään esimerkiksi haastattelua kuvatallenteesta tai itse kuvatallennetta.
Wikipedian lähteeksi sopii esimerkiksi DVD-dokumentti, televisio-ohjelma jne., joka on siteerattavissa ja tarkistettavissa ihan samalla tavalla kuin kirja- tai verkkoviite.
Minimissään mallineessa tulisi varmaankin olla
  • tallenteen/ohjelman nimi
  • julkaisija
  • esittäjä, esimerkiksi televisiokanavan nimi (valinnainen)
  • tallenteen luvun (DVD) nimi tai numero (valinnainen)
  • haastateltavan nimi (valinnainen)
  • aikakoodi, ehkäpä siitä kohdasta, jossa lähteenä käytettävä puhe tai kuvainformaatio alkaa (valinnainen?)
  • tallenteen julkaisu- tai esitysajankohta (valinnainen)
  • viittauspvm
  • kieli (valinnainen)
Olisiko "Kuvatallenneviite" sopiva nimeksi? Mitä muita viitemallineelle oleellisia tunnistetietoja tässä voisi olla?


Korjattava/kyrillinen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Jannex 31. tammikuuta 2008 kello 09.59 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Cyrillic
Lyhyt kuvaus: Malline, joka ilmaisee, että kyrillinen teksti puuttuu ja asettaa metasivun vastaavaan luokkaan.
Nyt kun metasivu-nimiavaruus on käytössä, tällainen en-wikissä keskustelusivuilla käytössä oleva malline voitaisiin kääntää tännekin. En tiedä onko en-wikin parametrisoitu tapa hyvä, vai pitäisikö luoda surutta erilliset mallineet kaikille kielille. Mielipiteitä?
Hmm... metanimiavaruus on tällä hetkellä vain wikiprojekteille tarkoitettu temmellyskenttä, mutta toisaalta ei viitsisi tuuppia tuon kaltaista metadataa keskustelusivullekaan... vaihtoehto voisi olla että tekisi sen suunnitellun {{Metaylä}} joka toisi tuosta mallineesta artikkeliin vain luokan, mutta metasivulla näyttäisi myös lisäinfoa. En vastustaisi tällaista asteittain porrastettavaa metatiedon käyttöönottoa. Tosin tämä edellyttää että metavälilehdestä tehdään pienoisohjelma jolloin halukkaat saa helposti metatiedot esille. --Agony (403) 31. tammikuuta 2008 kello 20.26 (UTC)


Jalkapallojoukkueen pelaaja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Juusomoro 17. lokakuuta 2008 kello 16.12 (EEST)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Football squad player
Lyhyt kuvaus: Malline, joka voitaisiin lisätä urheiluseuran, tässä tapauksessa jalkapalloseuran, kokoonpano-osioon, eikä tarvittaisi koodia. Tähän tarvittaisiin alkuun {{Jalkapallojoukkueen pelaajataulukko alku}} ja {{Jalkapallojoukkueen pelaajataulukko loppu}}, tosin mahdollisesti paremmilla nimillä. Tarvittaisiin parametrit numero, pelipaikka ja pelaaja.



Käsitellyt pyynnöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun siirrät käsitellyn mallinepyynnön listaan, lisää malline pyyntöpäivän mukaisesti laskevassa (uusin ensin) järjestyksessä oikean kuukauden alle.

Joulukuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Herra Maka 3. joulukuuta 2008 kello 19.31 (EET)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:ArticleHistory, es:Plantilla:Historia Artículo
Lyhyt kuvaus: Malline korvaisi useita keskustelusivulla käytettäviä metatietomallineita ja tarjoaisi hyvän yhteenvedon artikkelia koskevista statusäänestykset ja vertaisarvioinneista.

Malline korvaisi mallineet Malline:Suositeltavuus, Malline:Suositeltu hyvä,Malline:Ssehylätty, Malline:Ssmenetetty, Malline:Hyvä artikkeli ja Malline:Haehylätty. Näiden mallineiden tietojen lisäksi tässä mallineessa olisi parametrit äänestyksen ajankohdalle sekä linkille siihen artikkelin versioon, joka on ollut voimassa äänestyksen päättyessä. Malline tarjoaisi lisäksi vastaavat tiedot artikkelin vertaisarvioinneista.

Mallineen ei mielestäni tarvitse välttämättä olla avattava.

Parametrit ja arvot:

  • nykyinenstatus: Vertaisarvioitu: va, Suositeltu sivu: ss, Entinen suositeltu sivu: ssp, Ehdotettu suositelluksi sivuksi, hylätty: ssh, Hyvä artikkeli: ha, Entinen hyvä artikkeli: hap, Ehdotettu hyväksi artikkeliksi, hylätty: hah
  • ajankohta: pp.(kk.vvvv)–pp.kk.vvvv
  • tapahtuma: Vertaisarviointi: va, Ehdolla suositelluksi sivuksi: sse, Suositellun sivun statuksen poisto: ssp, Ehdolla hyväksi artikkeliksi: hae, Hyvän artikkelin statuksen poisto: hap
  • linkki: Linkki äänestykseen tai arkistoituun vertaisarviointiin:
  • kun tapahtuman arvo va: arvoksi Sivun nimi -> [[Sivun nimi]]
  • kun tapahtuman arvo sse, ssp, hae, hap: Oletuksena {{PAGENAME}} -> [[Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi // hyviksi artikkeleiksi/{{PAGENAME}}]] TAI arvoksi Sivun nimi -> [[Sivun nimi]]
  • tulos: sse & hae: hyväksytty, hylätty, ssp & hap: säilytetty, poistettu, va: arvioitu
  • oldid: Linkki versioon tapahtuman päättyessä

Luokittelu:

Mallineen pitäisi luokitella keskustelusivu tiettyyn luokkaan kahden parametrin tiettyjen arvojen mukaan. Luokittelua ei voi hoitaa nykyinenstatus-parametrin mukaan, koska nykyään luokitellaan myös esim. nykyisin suositellut sivut, jotka ovat joskus aiemmin hävinneet SS-äänestyksen.

Keskustelusivu pitäisi luokitella seuraavissa tapauksissa:

Toteuttaminen:

Toteutusvaihtoehtoja olisi kaksi. En-wikin

{{Artikkelin historia|nykyinenstatus
|tapahtuma1= |tapahtuma1ajankohta= |tapahtuma1linkki= |tapahtuma1tulos= |tapahtuma1oldid=
|tapahtuma2= |tapahtuma2ajankohta= |tapahtuma2linkki= |tapahtuma2tulos= |tapahtuma2oldid= ... }}

tai es-wikin, mitalitaulukkotyyppinen ratkaisu

{{Artikkelin historia|nykyinenstatus}}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= |ajankohta= |linkki= |tulos= |oldid= }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= |ajankohta= |linkki= |tulos= |oldid= }}
...
{{joku lopetusmalline}}

Koska kymmenen tapahtumaa yhdelle artikkelille ei ole edes epätavallista (esim. Keskustelu:Vantaa, Keskustelu:Neuvostoliitto, Keskustelu:Adolf Hitler), voisi toinen vaihtoehto olla yksinkertaisempi. Esimerkki:

{{Artikkelin historia|ssp}}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= sse |ajankohta= 6.–13.2.2005 |linkki= Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi/hyväksytyt#Vantaa |tulos= hyväksytty |oldid= 129232 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= va |ajankohta= 26.1.–11.2.2006 |linkki= #Arkistoitu vertaisarviointi |tulos= arvioitu |oldid= 795602 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= ssp |ajankohta= 11.–25.2.2006 |linkki=  |tulos= poistettu |oldid= 835829 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= sse |ajankohta= 6.–20.8.2006 |linkki= Vantaa 2 |tulos= hylätty |oldid= 1515886 }}
{{joku lopetusmalline}}

voisi näyttä esimerkiksi tämäntapaiselta:

Tämä artikkeli oli suositeltu sivu, mutta artikkeli menetti statuksensa äänestyksessä.
Ajankohta Tapahtuma Tulos
6.–13.2.2005 Ehdolla suositelluksi sivuksi Hyväksytty
26.1.–11.2.2006 Vertaisarviointi Arvioitu
11.–25.2.2006 Suositellun statuksen poisto Status poistettu
6.–20.8.2006 Ehdolla suositelluksi sivuksi Ehdotus hylätty
Nyt olisi setti yksi valmiina {{Artikkelin historia}} ja {{Artikkelitapahtuma}}. Käyttö seuraavasti:
{{Artikkelin historia|ssp|
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= sse |ajankohta= 6.–13.2.2005 |linkki= Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi/hyväksytyt#Vantaa |tulos= hyväksytty |oldid= 129232 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= va |ajankohta= 26.1.–11.2.2006 |linkki= Keskustelu:Vantaa#Arkistoitu vertaisarviointi |tulos= arvioitu |oldid= 795602 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= ssp |ajankohta= 11.–25.2.2006 |linkki= Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi/Vantaa 3  |tulos= poistettu |oldid= 835829 }}
{{Artikkelitapahtuma|tapahtuma= sse |ajankohta= 6.–20.8.2006 |linkki= Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi/hylätyt#Vantaa 2 |tulos= hylätty |oldid= 1515886 }}
}}
Ja tulos olisi:
Mallineet käyttää kahta vielä olematonta sivua: Wikipedia:Hyvä artikkeli-statuksen poistoäänestys ja Luokka:Hyvä artikkeli -statuksen menettäneet artikkelit. Jos haluat nähdä luokitteluefektin käytännössä, pitää testailla artikkelin keskusteluavaruudessa (esim. Keskustelu:Vantaa alla). --Agony (403) 4. joulukuuta 2008 kello 12.43 (EET)[vastaa]
Keskustelimme IRC:ssä siitä, onko linkeille mahdollista laittaa oletusetuliitteet riippuen tapahtumasta siten, ettei joissain tapahtumissa tarvitse kirjoittaa koko linkkiä ja joissain pelkästään "Sivu" tai "Sivu#Ankkuri". Kun tarkemmin ajattelen, tämä on mahdollista. Mahdolliset tapaukset ovat seuraavat:
  • Arkistoitu vertaisarviointi:
  • oletusetuliite: "Keskustelu:Sivu"
  • arvot: keskustelusivulla "#AV", arkistoidulla keskustelusivulla "/Arkisto#AV" (HUOM: tähän tapaukseen tarvitaan vinoviiva)
  • Arkistoitu suositellut sivut -äänestys (ss, ssp, ssh):
  • oletusetuliite: "Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi"
  • arvot: vanhoissa äänestyksissä "hyväksytyt#Sivu", uudemmissa "Sivu"
  • Arkistoitu hyvä artikkeli -äänestys:
  • oletusetuliite: "Wikipedia:Ehdokkaat hyviksi artikkeleiksi (ha, hap, hah)"
  • arvo: "Sivu"
Vai unohdinko jonkin tapauksen? --Herra Maka 4. joulukuuta 2008 kello 13.54 (EET)[vastaa]
Tapahtuma- ja tulos-parametrien arvoparit sekä niitä vastaavat pikkukuvat olisivat seuraavat:
  • va->
  • sse & hyväksytty ->
  • sse & hylätty ->
  • ssp & säilytetty ->
  • ssp & poistettu -> ( on melko epäselvä näin pienenä)
  • hae & hyväksytty ->
  • hae & hylätty ->
  • hap & säilytetty ->
  • hap & poistettu ->
Kuvat voisi ehkä siirtää tulos-sarakkeen vasemmalle puolelle, jotta ne olisivat lähellä tulosta, jota niiden on tarkoitus kuvatakin.
Jäin lisäksi miettimään, olisiko ikilinkki sittenkin selvemmässä paikassa ajankohta-sarakkeessa, kuten en-wikissä. Nyt kun käyttäjä painaa linkkiä, jossa lukee esim. "hyväksytty", hän ehkä odottaa pääsevänsä sivulle, jossa hyväksyminen on tapahtunut (kuten minä tein epähuomiossa). Tällöin olisi ehkä syytä antaa ajankohta-parametrin arvoksi pelkkä tapahtuman loppumispäivämäärä, jotta tekstin ja linkin informaatio (aikaväli vs. linkki versioon tiettynä ajankohtana) eivät olisi ristiriidassa. Toisaalta tapahtuman alkamisajankohta on yhtä tärkeää informaatiota kuin loppumisajankohta. Selkein olisikin es-wikin ratkaisu muotoa "tämä versio", mutta tällöin tarvittaisiin linkille oma sarake johonkin kohtaan. (mihin? mikä teksti?) Jos tätä ei pysty toteuttamaan järkevästi, suunnitelma B olkoon linkki ajankohta-sarakkeeseen. --Herra Maka 5. joulukuuta 2008 kello 09.45 (EET)[vastaa]


nimillä {{Artikkelin historia}} ja {{Artikkelitapahtuma}} --Agony (403) 5. joulukuuta 2008 kello 11.50 (EET)[vastaa]

Marraskuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lokakuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Syyskuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muokkaussota[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --MiPe (wikinät) 20. syyskuuta 2008 kello 18.27 (EEST)[vastaa]
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: Malline, joka voitaisiin lisätä käyttäjän keskustelusivulle
En tiedä onko tällaista, mutta en ainakaan pikaiselle etsimisellä löytänyt. Teksti voisi mennä esimerkiksi:
Olet useaan ottaen palauttanut artikkelin X muokkamaasi versioon keskustelematta asiasta, huomioithan, että tämän kaltainen toiminta voidaan tulkita muokkaussotimiseksi, mikä on käytännön mukaan kiellettyä. Artikkelin ongelmat tulisi ratkaista keskustelemalla eikä muokkaussotimalla. Mikäli jatkat muokkaussotimista, voidaan muokkausoikeutesi poistaa varoituksetta

Sanamuotoja saa muokata. Olisin voinut luoda itsekin, mutta ajattelin kysyä ensin muidenkin mielipiteitä.


Mielestäni parempi muoto olisi tällainen:

Olet useaan ottaen palauttanut artikkelin X muokkamaasi versioon keskustelematta asiasta. Huomioithan, että tämän kaltainen toiminta voidaan tulkita muokkaussotimiseksi, joka on käytännön mukaan kiellettyä. Artikkelin ongelmat tulisi ratkaista keskustelemalla eikä muokkaussotimalla. Mikäli jatkat muokkaussotimista, voidaan muokkausoikeutesi poistaa varoituksetta.

--Taubblindheit 20. syyskuuta 2008 kello 18.31 (EEST)[vastaa]

Artikkeli-sana on huono tuossa yhteydessä. Silloin mallinetta ei voi lätkiä esimerkiksi keskustelusivuja muokkaussotivalle. Lab-oratory 20. syyskuuta 2008 kello 18.35 (EEST)[vastaa]

Olet useaan ottaen palauttanut sivun X muokkamaasi versioon keskustelematta asiasta. Huomioithan, että tämän kaltainen toiminta voidaan tulkita muokkaussotimiseksi, joka on käytännön mukaan kiellettyä. Artikkelin ongelmat tulisi ratkaista keskustelemalla eikä muokkaussotimalla. Mikäli jatkat muokkaussotimista, voidaan muokkausoikeutesi poistaa varoituksetta.

Kyllä, tuo vaikuttaa paremmalta. --Taubblindheit 20. syyskuuta 2008 kello 18.37 (EEST)[vastaa]

Voidaan tulkita -rakenne on turhan leppoisa. Sen voisi muuttaa muotoon "on" Lab-oratory 20. syyskuuta 2008 kello 18.38 (EEST)[vastaa]

Onko tämän mallineen tarkoitus helpottaa konsensuksen löytymistä muokkauskiistoissa? --Jisis (keskustelu) 20. syyskuuta 2008 kello 18.43 (EEST)[vastaa]

Ei. Tätä mallinetta lätkitään sitten niiden käyttäjien keskustelusivuille, jotka muokkaussotivat. Mipen mielestä se on tarpeellista. :) Lab-oratory 20. syyskuuta 2008 kello 18.50 (EEST)[vastaa]

Mutta ihan vakavasti, ei kai tätä mallinetta tarvita, kun muutenkin mallineiden käyttöä huomauttelussa on pyritty viimeaikoina vähentämään: WP:ÄHVM. --Jisis (keskustelu) 21. syyskuuta 2008 kello 14.11 (EEST)[vastaa]

Elokuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moottoriurheilija[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --JannE 6. toukokuuta 2008 kello 13.52 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Infobox racing driver
Lyhyt kuvaus: Tällainen tietoboksi moottoriurheilijoille (muillekin kuin F1-kuskeille) olisi todella hyödyllinen.
Olitkin näköjään kyllästynyt odottamaan, tarvitseeko malline jotain lisää vai laitanko pyynnön arkistoon? --Agony (403) 26. heinäkuuta 2008 kello 06.32 (UTC)
Ei tarvi lisää. Olin unohtanut tämän pyynnön kokonaan. Laita vaan arkistoon. --JannE 27. heinäkuuta 2008 kello 15.24 (UTC)


Sotilaslentokone[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Saturday 94 1. elokuuta 2008 kello 12.42 (UTC)
Lyhyt kuvaus: Yritin tehdä sellaista itse, mutta se ei toimi: Malline: Sotilaslentokone Eli tuosta ovoisi joku osaavampi tehdä toimivan mallineen
Kannattanee kehittää {{Lentokone}}-mallinetta. --qWerk 1. elokuuta 2008 kello 12.46 (UTC)


No lisäisikö joku sinne vaikka tohon aseet kohtaan tarkemmin, ja käyttäjämaat lisäksi vielä. Saturday 94 1. elokuuta 2008 kello 13.26 (UTC)

Rivialbumi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Usp 4. elokuuta 2008 kello 11.12 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: {{Musiikkialbumi}}-mallineen tiedot mutta muotoilu samanmallinen kuin mallineessa {{Single}}. Esimerkki käyttökohteesta on Staminan demot, mutta en tiedä kyllä kuinka paljon enemmän käyttöä olisi. Musiikkialbumi ei sovellu kuvan kanssa ja singlessä ei ole tarpeeksi kohtia.
ei laajaa tarvista nyt --Usp 4. elokuuta 2008 kello 12.54 (UTC)
Eli ikäänkuin ylöspäin laajentuva Single? Mitä tietoja tarvittaisiin mitä {{Single}} ei omaa? --Agony (403) 4. elokuuta 2008 kello 11.15 (UTC)
Ei kun toisin muotoiltu musiikkialbumi. Kaikki mitä albumissa on mutta ei singlessä paitsi edeltäjä-seuraajat, listasijoitukset, muut kannet. Vai jättäisikö sittenkin hautumaan, kunnes ilmenee enemmän tarvetta ja tekisi singlellä? -- Usp 4. elokuuta 2008 kello 12.12 (UTC)


Heinäkuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Malline:Lähde-aika[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Jisis (keskustelu) 29. heinäkuuta 2008 kello 10.20 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Fact-now
Lyhyt kuvaus: Sama kuin {{Lähde}} mutta lisää artikkelin mallineeseen ajankohdan, jolloin lähdepyyntö on lisätty. Olisi kätevää tarkistaa, kauanko lähdepyyntö on ollut artikkelissa. Tämä voisi myös korvata mallineen {{Lähde}}.
Hmm... käytännössä siis substattava lähdemalline jonka ulosanti olisi {{Lähde|16. huhtikuuta 2024}}? Periaatteessa substin pystyy tunnistamaan, joten {{subst:Lähde}} olisi pienellä viilauksella mahdollista saada tuuttaamaan tuo sama ulos jolloin käyttäjien ei tarvitsisi muistaa kuin yksi malline. Tosi tässä on silloin vaarana että {{subst:Lähde|Tarkennus}} tulisi ulos ilman tarkennusta. --Agony (403) 29. heinäkuuta 2008 kello 10.40 (UTC)
Joo, tuo on nimenomaan tarkoitus. --Jisis (keskustelu) 29. heinäkuuta 2008 kello 10.58 (UTC)
Ei onnistu samaan mallineeseen mutta teen erillisen mallineen tälle. --Agony (403) 29. heinäkuuta 2008 kello 11.09 (UTC)
Tehty pyydetyllä nimellä, ilman substausta käy outouksia joten {{subst:Lähde-aika}} ja {{subst:Lähde-aika|Tarkennus}} toimii. --Agony (403) 29. heinäkuuta 2008 kello 11.19 (UTC)


Sukupuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Orri 26. heinäkuuta 2008 kello 18.37 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Familytree
Lyhyt kuvaus: Tarvittaisiin tänne samanlainen sukupuu kuin täällä. Vaikuttaa suht monimutkaiselta, "this template employs intricate features of template syntax."
Tein templatet joita tarvitaan. Se on nyt helppo saada sukupuu esivanhemmista, kun kayttaa templatea Malline:Esivanhemmat. Base template on nyt Malline:Sukupuu jolla voi tehda hankalampia puita. Malliksi tein sukupuun sivulle Tamar (Georgia) joka oli pyydetty ylhaalla. Ohjeet puuttuu niin kauan kun sanotaan etta template on ok ja toimii. Kertokaa kun tarvii ohjeet kirjoittaa, niin voin auttaa jos kerkean. Joku voisi jonnekkin kategoriaan sen lisata etta loytyy. Baldwin040 15. elokuuta 2010 kello 09.30 (EEST)[vastaa]
Btw, mietin pitaisiko vaihtaa viiva-merkit . , - ! ... tyylista loogisesti abc def ghi... tyylisiin, mutta ongelma olisi tullut jos en.wikista kopioi valmista sukupuuta, niin aina pitaisi kaikki merkit muuttaa. Se olisi hidasta ja voisi tulla virheita helposti. Voisi siihen scriptin tehda, mutta meilla itseni kanssa aanestettiin etta antaa olla samat merkinnat.
Tarkoitan siis etta (katso en:Template:Familytree ohjeen taulukkoja) esim isän ja isänisän valinen viiva joka osoittaa alas ja oikealle olisi kirjain A eika pilkku -merkki kuten en.wikissa. Seuraava T-kirjaimen nakoinen viiva joka en.wikissa saadaan laittamalla v olisikin B, jne. Eli en.wikin ohjeen eka taulukko ensimmainen rivi olisi ABC, toinen rivi DEF, kolmas GH (ja tyhja ruutu olisi vali lyonti). Katkoviivat olisi samat kirjaimet, mutta lower case. Viivan ja katkoviivan miksaukset voisi olla IJK, LMN, OPQ,...
Hulluttako olisi...? Ehka muuten ok, mutta jos en.wikista kopioi valmista puita, niin voisi olla liian kova muuttaa... Mita tasta mielta muut?
Baldwin040 15. elokuuta 2010 kello 10.10 (EEST)[vastaa]
Done (Esim: Tamar (Georgia)) Baldwin040 26. elokuuta 2010 kello 16.37 (EEST)[vastaa]


Malline:Sisilialainen puolustus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: Lab-oratory 22. heinäkuuta 2008 kello 10.47 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: Ei ole
Lyhyt kuvaus: Artikkelit luokasta (Luokka:Sisilialainen_puolustus). Oikeaan reunaan, kuten Malline:Turku artikkelit. Yläartikkelina Sisilialainen puolustus, muut jonkinlaiseksi kerrostaloksi siihen alle. Pohja olisi tärkein yksityiskohdat (esim. wikitykset) osaan varmaan itsekin muuttaa sitten.
Tehty nimellä Sisilialainen puolustus --Agony (403) 22. heinäkuuta 2008 kello 16.12 (UTC)


Taiteilijamatrikkeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Ulrika 13. heinäkuuta 2008 kello 04.19 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Foo
Lyhyt kuvaus: Lyhyt kuvaus toivotusta mallineesta
Tarvittaessa pidempi kuvaus. Matrikkelissa taiteilijoilla on ilmeisesti tunnistusnumero, joka on internetosoitteen perässä, joten jokin Elonet-tyyppinen malline varmaan olisi paras.
Tehty pyydetyllä nimellä --Agony (403) 13. heinäkuuta 2008 kello 06.37 (UTC)


Kesäkuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Malline:Rikollisorganisaatiot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Afroseppo 19. kesäkuuta 2008 kello 15.57 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Infobox Criminal organization
Lyhyt kuvaus: Rikollisjärjestöihin ja katujengeihin soveltuva infoboxi. (Niinkuin enkkuwikissä)
Tehty, Malline:Rikollisjärjestö. --George Esayas (k/m) 23. kesäkuuta 2008 kello 08.31 (UTC)



Toukokuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eurovision tanssikilpailu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Siliamaav 26. toukokuuta 2008 kello 19.53 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: Eurovision tanssikilpailusta vastaavanlainen tietomalline, kuin Malline:Euroviisu
100% samoilla kentillä (pl. Eurovision laulukilpailu → Eurovision tanssikilpailu)? --Agony (403) 26. toukokuuta 2008 kello 19.55 (UTC)
Jees, sellainen olisi hyvä. --Siliamaav 26. toukokuuta 2008 kello 19.56 (UTC)
Kestää hetken aikaa, {{Euroviisu}} on tehty vanhalla tekniikalla joten taittelen tuosta varmaan huomenissa uuden pohjan {{Tietolaatikko}} avulla. --Agony (403) 26. toukokuuta 2008 kello 20.01 (UTC)
Ei kiirettä, ajattelin laitella toivetta, jos jollaki olisi aikaa tällänen tekasta. --Siliamaav 26. toukokuuta 2008 kello 20.03 (UTC)
Tein hivenen muunnellun version tietolaatikko-mallineella, mikä nähtävissä eurovisiomallineen keskustelusivulla. -- Usp 5. heinäkuuta 2008 kello 22.47 (UTC)


Kissarotu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Saturday 94 (Kommentin jätti Saturday 94 (keskustelu – muokkaukset).)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Foo
Lyhyt kuvaus: Malline jonka voisi lisätä jokaiseen kissarotuun, ja jossa olisi ulkonäköön ja historiaan liittyviä tietoja.
Malline:Kissarotuhan meillä jo on, ja olet sitä näköjään itsekin käyttänyt. Haluaisitko mallineeseen lisää tietorivejä eli parametrejä vaiko jonkin toisenlaisen mallineen? Vai huomasitko mallineen vasta liian myöhään? --Herra Maka 6. toukokuuta 2008 kello 14.35 (UTC)
huomasin liian myöhään, mutta voisi siihen lisätä paikan mihin laittaa rotumääritelmät ulkoisina linkkeinä --Saturday 94 9. toukokuuta 2008 kello 18.46
Malline oli jo olemassa, ehdotettu parametri lisätty. --Herra Maka 17. toukokuuta 2008 kello 09.26 (UTC)


NHL-kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Vnnen 9. toukokuuta 2008 kello 18.05 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta:
Lyhyt kuvaus: Samanlainen kirjoittamista helpottava malline kuin Malline:F1-kausi
Tarvittaessa pidempi kuvaus.
Pyydetyllä nimellä. --Agony (403) 10. toukokuuta 2008 kello 14.55 (UTC)


StanleyCup[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Moönlnrlsnsohi9h5nm 9. toukokuuta 2008 kello 07.25 (UTC)
Lyhyt kuvaus: Wayne Gretzky -artikkelissa on tällainen "Stanley Cup voitot" infoboxina. Tästä olisi kiva saada malline. itse en viitsi opiskella tätä pitemmälle.
Tein itse. Kiitos avusta. Saa korjata. Malline:StanleycupYlä‎ ja Malline:Stanleycup‎ Moönlnrlsnsohi9h5nm 11. toukokuuta 2008 kello 21.08 (UTC)
Pitäisikö tuota muuttaa niin, että pokaalia nostavan pelaajan sijasta siinä olisi joukkueen logo? --Vnnen 19. toukokuuta 2008 kello 09.22 (UTC)
Onko logot sitaattioikeuden piirissä? ts. saako niitä edes käyttää noin? Jos saa niin voisihan sen vaihtaa, tai sitten lisätä tuon stanley cup kuvan lisäksi, joukkueen nimen viereen. Moönlnrlsnsohi9h5nm 19. toukokuuta 2008 kello 09.46 (UTC)


Keskustelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --kalamies 7. toukokuuta 2008 kello 16.52 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Foo
Lyhyt kuvaus: Huomautusmalline käyttäjille jotka kirjoittavat keskustelusivulle kuuluvaa juttua itse artikkeliin. Tyyliin Hei, artikkeliin liittyvä keskustelu kirjoitetaan käyttäjäsivulle ei itse artikkelin. Lisää tietoa käytännöstä löytyy täältä.
Ei {{Juttelu}} vastaa Kalamiehen toivetta: se on tarkoitettu niille, jotka lisäävät yleistä höpinää keskustelusivulle (englanninkielinen vastine en:Template:Uw-chat1). Tämä taas vastaisi englanninkielistä mallinetta en:Template:Uw-talkinarticle. --Silvonen 26. heinäkuuta 2008 kello 06.41 (UTC)
Ah, oma moka: ei kannattaisi yrittää ymmärtää selkeää suomen kieltä ennen aamukahvia :) Nyt on tehty, tosin nimellä {{subst:Keskustelu artikkelissa}} --~~~~. --Agony (403) 26. heinäkuuta 2008 kello 06.52 (UTC)
Tehty {{subst:Keskustelu artikkelissa}} --~~~~ --Agony (403) 26. heinäkuuta 2008 kello 06.17 (UTC)



Huhtikuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

FishBase[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --albval 9. huhtikuuta 2008 kello 11.41 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:FishBase species, fr:Modèle:FishBase espèce
Lyhyt kuvaus: Ulkoisten linkkien malline FishBaseen
Toiveena olisi saada ulkoisen linkin malline FishBase-tietokantaan, käytettäväksi kaikissa kala-artikkeleissa Tietokannan sivujen osoite on muotoa http://www.fishbase.org/Summary/speciesSummary.php?genusname=suvun_nimi&speciesname=lajin_nimi Täydellisin ratkaisu olisi, jos malline osaisi katsoa {{Taksonomia/eläimet}} -mallineesta parametrit suku = ''suvun_nimi'' ja laji = ''lajin_nimi'', jotta sivulle ei pitäisi kirjoittaa muuta kuin {{FishBase}}. Toki olisi hyvä saada tuki parametreille {{FishBase|suku=suvun_nimi|laji=lajin_nimi}}. Linkki saisi olla muotoa:
  • Ranier Froese ja Daniel Pauly (toim.) FishBase: [http://www.fishbase.org/Summary/speciesSummary.php?genusname=suvun_nimi&speciesname=lajin_nimi ''Suvun_nimi'' ''lajin_nimi''] {{en}}

Esim

  • Ranier Froese ja Daniel Pauly (toim.) FishBase: Esox lucius (englanniksi)
Toisen mallineen parametreja ei voi käyttää kuin mallineen sisällä, eli voin koodata tunnistuksen {{Taksonomia/eläimet}} tyyliin JOS kala NIIN {{Fishbase|suku={{{suku}}}|laji={{{laji}}} }}. Tällöin kylläkin linkki tulostuu taksonomiamallineen sisälle, ei aiheesta muualla -osioon. --Agony (403) 9. huhtikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)
OK, ei voi mitään. Aikaisemmassa keskustelussa taksonomiamallineeseen ei hyväksytty linkkiä, joka olisi viitannut Wikipedia-projektien ulkopuolelle, joten tuskin tuokaan sinne kelpaa.
Täytyy siis tehdä {{FishBase|suku=suvun_nimi|laji=lajin_nimi}}, tai pelkkä {{FishBase|suvun_nimi|lajin_nimi}} :kin riittää. Malline siis tuottaisi yllä kuvatun lopputuloksen:
Ranier Froese ja Daniel Pauly (toim.) FishBase: Esox lucius (englanniksi) --albval 9. huhtikuuta 2008 kello 12.49 (UTC)
käyttö muodossa {{FishBase|Suku|laji}} --Agony (403) 9. huhtikuuta 2008 kello 16.53 (UTC)


Tietokone- ja videopelihahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Wooody 5. huhtikuuta 2008 kello 12.17 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:General VG character
Lyhyt kuvaus: En-wikipediasta löytyvä malline, joka kuvaa tietokone/videopeli hahmoa tarvittavin selostuksin.


Miksei {{Pelihahmo}} kelpaa? --kallerna 5. huhtikuuta 2008 kello 13.52 (UTC)
Tehty, ennen Kallernan kommenttia. --George Esayas (k/m) 5. huhtikuuta 2008 kello 14.06 (UTC)

Maaliskuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Helmikuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tammikuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tynkäluokka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pyynnön esittäjä: --Herra Maka 14. tammikuuta 2008 kello 17.22 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Stub_Category
Lyhyt kuvaus: Muun muassa luokan Luokka:Taidetyngät alussa käytetty lyhyt esittelyteksti olisi kätevä hoitaa en-wikin tapaan mallineella. Parametreiksi tulisivat "kuvaus" (en-wikissä "article"), johon voisi kirjoittaa joko "X:n liittyviä" tai "X:stä kertovia" mallineen {{Tynkämalline}} tapaan, ja vaikka "malline" (en-wikissä parametri "newstub"), johon tulisi lisätä tynkämallineen nimi muodossa X (ei siis Tynkä/X).
Ja jos ja kun tynkäluokat poistetaan tulevaisuudessa artikkeliluokista, tähän mallineeseen voisi lisätä linkin tynkäluokan pääluokkaan. Lause voisi kuulua vaikka näin: "Kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit löydät luokasta X." Monissa tapauksissa parametrille "malline" annettu arvo on sama kuin pääluokan nimi, joten luokan nimen voisi ensisijaisesti tulostaa sen mukaan. Tarvittaisiin kuitenkin myös kolmas parametri "pääluokka" niitä tapauksia varten, joissa näin ei ole, esim. Tynkä/USA / Luokka:Yhdysvallat. --Herra Maka 15. tammikuuta 2008 kello 09.33 (UTC)
Tehty {{Tynkäluokka}}. --Agony (403) 15. tammikuuta 2008 kello 09.52 (UTC)