Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

viheelisen tekstin poisto estewttiin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

toimimaton teksti ei sallittu poista  –Kommentin jätti 87.108.37.116 (keskustelu)

Yhteenvedon täyttämällä olisi pitänyt onnistua. --Anr (keskustelu) 13. joulukuuta 2013 kello 21.24 (EET)

Anssi Hanhela[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni tässä ei ole virheitä eikä epäasiallisuutta

anssi hanhela, kuvataiteilija  –Kommentin jätti Anssi hanhela (keskustelu – muokkaukset)

En tiedä mikä sana tuossa jää kiinni suodattimeen, mutta joka tapauksessa tuollaiset tekstit eivät kuulu käyttäjäsivulle. Wikipedian käyttäjäsivu ei ole mikään ansioluettelo. --Stryn (keskustelu) 6. tammikuuta 2014 kello 15.55 (EET)

pläpläplä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

En voi tehdä sivua ruotsalaisesta kanasta

Suodatin toimi aivan oikein. Kysy vaikka opettajalta neuvoa tarkemmin. --Harriv (keskustelu) 8. tammikuuta 2014 kello 09.24 (EET)

isaac elliot tiihonen ei lunden[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

isaac elliot laulajan tekijä eli isä on jare henrik tiihonen eikä kukaan lunden

Suodatin toimi oikein. --Harriv (keskustelu) 14. tammikuuta 2014 kello 22.52 (EET)

Asiatonta informaatiota halutaan poistaa, mutta ei pysty.  –Kommentin jätti 91.153.144.245 (keskustelu) 21. tammikuuta 2014 kello 19.56 (EET)

Jos poistaa artikkelista osia, pitää poistoa perustella yhtenvetokentässä. "Asiaton tieto" on vähän epämääräinen selite, millä tavalla julkaistuihin uutisiin perustuvat kohdat ovat asiattomia? --Harriv (keskustelu) 22. tammikuuta 2014 kello 11.04 (EET)

kerryboginponi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin lisätä tekstiä, mutta en nyt jaksa selvittää, mikä meni vikaan. Muka otsikossa jotain - no, en kyllä muokannut otsikkoa. Enkä osaa linkittää muuta kuin nuo wikipedia-sivuille menevät. En myöskään ole napannut tuota kuvaa, vaan se tuli automaattisesti. Itse olisin valinnut aikuisen yksilön kuvan.

Yritit lisätä samalle riville sekä otsikon että tekstiä: == Aiheesta muualla == Lähteet:. Tuohon rivinvaihto ennen "Lähteet" sanaa niin ei valita. --Harriv (keskustelu) 30. tammikuuta 2014 kello 22.05 (EET)

Artikkeli: EDIEL[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tein uuden artikkelin sähköisestä tiedonvaihdosta, mutta tuli virhekuvaus "Tämä toiminto on automaattisesti tunnistettu haitalliseksi ja siksi sen suorittamista ei ole sallittu". Artikkeli on ihan asiallinen.

Näyttäisi olevan viallinen suodatus, tutkitaan asiaa.. --Harriv (keskustelu) 5. helmikuuta 2014 kello 00.34 (EET)
Jep, siellä oli suodatussäännössä virheellinen ehto mikä osui sanaan adminstration... Korjasin suodatinsääntöä. --Zache (keskustelu) 5. helmikuuta 2014 kello 04.42 (EET)
Kopioin artikkelin Ediel sisällön talteen väärinkäyttösuodattimen logista. --Zache (keskustelu) 5. helmikuuta 2014 kello 04.55 (EET)

Poisto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Miksi minun ei annettu tyhjentää sivuja täältä wikipediasta?  –Kommentin jätti 88.115.248.162 (keskustelu) 7. helmikuuta 2014 kello 15:59:03

Koska sivujen tyhjentäminen ei ole sallittua ja se on vandalismia --Yooshimen_fin (keskustelu) 7. helmikuuta 2014 kello 16.04 (EET)

Väärinkäyttösuodatin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Koitin antaa papukaijapalkintoa toisen sivulle, mutta herjaa suodatusta...--87.95.2.189 4. maaliskuuta 2014 kello 00.43 (EET)

Palkinnot tulee antaa keskustelusivulle, käyttäjä voi sitten halutessaan siirtää ne omalle käyttäjäsivulleen. Muiden käyttäjäsivuja ei saa muokata kuin erityistapauksissa, palkinnon antaminen ei ole sellainen tapaus. --Harriv (keskustelu) 4. maaliskuuta 2014 kello 00.59 (EET)

Lisäys Teemu Nikin sivulle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Yritin lisätä Teemu Nikin uuden lyhytelokuvan Tissit filmografiaan. Teemu Nikki on käsikirjoittanut, ohjannut sekä leikannut lyhytelokuvan. Tässä SES:n tukipäätös http://ses.fi/elokuvat/elokuva/?tx_browser_pi1%5BshowUid%5D=669&cHash=c8d464dc2b  –Kommentin jätti Kerberosrairai (keskustelu – muokkaukset)

Lisäsin tuon artikkeliin. Väärinkäyttösuodatin olisi päästänyt sinut (todennäköisesti) läpi jos olisit täyttänyt yhteenvedon tai jos tunnuksellasi olisi ollut hieman enemmän muokkauksia. --Zache (keskustelu) 14. maaliskuuta 2014 kello 11.02 (EET)

Pitkän artikkelin asiallinen muuttaminen ohjaussivuksi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin muuttaa artikkelin Elsa Finland ohjaussivuksi artikkeliin ELSA Finland, mutta suodatin esti tämän toiminnon, koska pitkän artikkelin muuttaminen ohjaussivuksi on estetty automaattisesti. Isolla kirjoitettu muoto on järjestön nimen kansainvälisesti vakiintunut ja yleisesti käytössä oleva muoto, joten muokkauksen pitäisi olla asiallinen. ELSA tarkoittaa lyhennettä The European Law Students' Association, eikä sitä tule sotkea suomalaiseen naisen etunimeen Elsa. Muokkaus olisi myös suomen kielen mukainen.  –Kommentin jätti Muokkauspoika (keskustelu – muokkaukset) 16. huhtikuuta 2014 kello 00.04‎ (EEST)

Suodatin estää toiminnon, koska Wikipediassa artikkelien nimet muutetaan siirtämällä eikä kopioimalla sisältöä artikkelista toiseen. Sinun käyttäjätunnuksesi on vielä liian vihreä, jotta sillä olisi siirto-oikeudet, jotka saat automaattisesti kun tunnuksesi rekisteröimisestä on kulunut vähintään neljä vuorokautta. Siirsin sivun nyt nimelle ELSA Finland artikkelin kehittämistä varten. Kirjoitusasusta Wikipedian käytäntöjen mukaiseksi tai ei voidaan keskustella erikseen. --Pxos (keskustelu) 16. huhtikuuta 2014 kello 00.39 (EEST)

Taikina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Voisitko lukea sen taikina jutun uudelleen.  –Kommentin jätti Hoojiiko (keskustelu – muokkaukset) 19. huhtikuuta 2014 kello 15.15‎ (EEST)‎

Luettu. Eipä tuossa lisäyksessä ollut mitään niin erikoista, että sellaista kannattaisi artikkeliin kirjoittaa. Mitään huutomerkkejä ei sallita tietosanakirja-artikkeleiden tekstissä. --Pxos (keskustelu) 19. huhtikuuta 2014 kello 15.28 (EEST)