Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arkisto 1
Arkisto 2

Väärinkäyttösuodattimen virheet. Mikäli sait rakentavaa muutosta tehdessäsi ilmoituksen että väärinkäyttösuodatin on estänyt toiminnon, on kyseessä virhe suodattimen säännöllisessä lausekkeessa. Näiden virheiden korjaamiseksi olisi hyvä että kertoisit mitä yritit tehdä ja missä.

Virhe luotaessa artikkelia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjoitin pitkän ja perusteellisen artikkelin lähteineen aiheesta United Airlinesin lento 629. Sain kuitenkin virheilmoituksen perustelulla "Sivuja ei pitäisi sotkea". En tietääkseni tehnyt mitään, minkä voisi laskea sotkemiseksi. Kuinka saan artikkelin luotua? --Outilein (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.16 (EET)

Kyseessä oli minun virheeni, pahoittelen ongelmaan ja kiitän ilmoituksesta. Kyseisen suodattimen on tarkoitus osua tietyn tyyppiseen sotkemiseen joka on käytännössä aina pahantahtoista enkä ollut ottanut huomioon suodatinta kirjoittaessa, että suodatinsäännön yksittäiset ehdot toteutuvat liian helposti silloin jos muokkaaja lisää paljon tekstiä jolloin tilanteita ehtojen toteutumiseen on monta. Korjaan suodatinsääntöä ja kopioin tuon muokkaamasi artikkelitekstin sivulle. --Zache (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.30 (EET)
Näkyykö se sitten sinun luomanasi? Osallistun nimittäin viikon kilpailuun, jonka aiheena ovat uudet artikkelit, ja haluaisin, että kyseinen artikkeli huomioidaan siellä. --Outilein (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.35 (EET)
Artikkelin sisältö on nyt sivulla Käyttäjä:Outilein/United_Airlinesin_lento_629 josta voit kopioida sen haluamallesi nimelle. Teksti oli hetken artikkelin nimellä ennen kuin siirsin sen käyttäjätunnuksesi alle ja uskoakseni botti ei ole niin fiksu, että muistaisi tuon tekstin olleen joskus artikkeli ja jos teet tuon pohjalta uuden artikkelin, niin se kuvittelee se on olevan uusi. --Zache (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.44 (EET)
Toki vaati vielä sen, että artikkelisivu poistettiin kokonaan, jottei se jäänyt Zachen luomaksi. Muutenkin suodattimesta kopioitu teksti tosiaan pitäsi lisenssivaatimusten takia aina jättää käyttäjän itsensä tallennettavaksi, ettei siitä tule ylläpitäjän kirjoittamaa tekstiä. --Pxos (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.46 (EET)
Kiitokset uudelleenohjauksen poistamisesta. --Zache (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.47 (EET)
Niin ja tuota käyttäjän alasivua ei sitten saa siirtää vaan se pitää copypastella tehdä uudeksi artikkeliksi. Jos sen siirtää, se jää edelleen Zachen nimiin. Kun alasivun teksti on siirretty, myös alasivu kannattaa poistaa kokonaan. --Pxos (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.48 (EET)
Saan edelleen saman virheilmoituksen, kun yritän luoda artikkelia. --Outilein (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.49 (EET)
Kokeiles nyt. --Zache (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 15.56 (EET)
Nyt toimi, kiitos! Ja bottikin laski artikkelin mukaan kilpailuun. --Outilein (keskustelu) 28. lokakuuta 2014 kello 16.25 (EET)

Adobe Flash[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hei,

Yritin päivittää Adobe flash osiota. Haitallinen ip-osoite sotki tärkeän työni.

Ei toimi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin palauttaa sivun Keskustelu käyttäjästä:Kuohatti versioon ennen estonkiertäjän tekemää muokkausta, mutta suodatin esti sen(kin). Lisäksi suodatin estää artikkelin Martti Luther palauttamisen siihen versioon, johon estonkiertäjä ei ollut vielä tunkenut näppejään. 109.240.186.77 13. marraskuuta 2014 kello 07.14 (EET)

Muutin suodatinta ja se ei laukea virheellisesti ainakaan samalla tavalla. Tuo suodatin joka laukesi on tehty erästä toistuvasti sotkevan ip-käyttäjän takia eikä ole mitään fiksua tapaa erotella suodattimeen tekemääsi muokkausta hänen tekemästään. En tarkoituksella täsmennä mikä tuossa laukesi ja millä perusteella, mutta se liittyi muokkaussotimisen estämiseen. Ainoa varma keino oikeastaan millä olisit voinut välttää nuo suodattimet olisi ollut se, että olisit amuokkannut tunnuksella. --Zache (keskustelu) 13. marraskuuta 2014 kello 10.07 (EET)

Harvennusehdotus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yritin tehdä harvennusehdotuksen sivulle Isänmaan puolesta mutta se laukaisi suodattimen, joka herjasi, ettei voi olla yli 50 kerralla. Kuitenkin siellä oli vain 19 artikkelia ja alahakemistossa 15 joista enimmät taisivat olla samoja.--Urjanhai (keskustelu) 22. joulukuuta 2014 kello 04.14 (EET)

Joo, pistin sen kiinni jokin aika sitten ettei pysty lisäämään enää uusia jotta saan tuo lopetettua vuoden vaihteessa. Olisi varamaan pitänyt dokumentoida asia johonkin. --Zache (keskustelu) 22. joulukuuta 2014 kello 09.13 (EET)
Noh, pitää sitten käyttää muita mallineita.--Urjanhai (keskustelu) 22. joulukuuta 2014 kello 10.10 (EET)

Ukrainan perinneleipä "paska"[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suodatin ei antanut minun lisätä tekstiä Ukrainan ruokakulttuurin osioon 7.1 leipää nimeltä "paska" josta on myös wikipedia artikkeli. Lisäisittekö kyseisen leivän tähän kohtaan. Kiitos  –Kommentin jätti 88.114.149.47 (keskustelu – muokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta ja harkitsen lisäämistä. Ukrainassa on varmaankin paljon muitakin perinneruokia ja todennäköisesti paskan lisääminen ei ainakaan ehdottamassa laajudessa ole mielekästä, lisäksi ylipäätänsä varmaan kannattaa harkita olisiko jokin vähemmän vandalismialtis perinneruoka sopivampi tuohon artikkeliin. --Zache (keskustelu) 25. joulukuuta 2014 kello 22.15 (EET)

Osborn-sukunimen taivutus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joo, yritin artikkelissa http://fi.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6rk%C3%B6_(Marvel_Comics) korjata sukunimen taivutuksen muotoon "Osbornin", mutta tuli virheilmoitus alatyylisestä kielenkäytöstä. –Kommentin jätti 37.33.9.70 (keskustelu)

Taiwanin koulukoti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarkoitus on saada aikaan yksi artikkeli:

Suomen Lähetysseuran oppilaskoti Taiwanilla.

Haluaisin ohjata tälle sivulle seuraavat otsikot:

Taiwanin koulukoti Taichungin koulukoti Taiwanin oppilaskoti Taichungin oppilaskoti

Jotta niitä hakiessa tämä artikkeli tulisi esiin. Nyt sisältö on valitettavasti kahdella sivulla, joista tuo ylimpänä oleva olisi preferoitu. -- Ghost fella (keskustelu) 9. helmikuuta 2015 kello 14.12 (EET)

Onko tuolla oppilaskodilla jotain virallista nimeä? --Zache (keskustelu) 9. helmikuuta 2015 kello 14.20 (EET)
Ja onko kyse tästä paikasta? --Zache (keskustelu) 9. helmikuuta 2015 kello 14.22 (EET)

shakkinotaatio historia merkintääni pidetään hymiönä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hei, yritin lisätä Aaron Alexandre nimisen shakinpelaajan artikkeliin sitä tosiasiaa, että hän käytti ensimmäisenä tornituksesta kuningatarpuolelle merkintää O-O-O. Tämän joku automaatio ilmeisesti tulkitsi hymiöksi. Sivumennen sanoen englannin ja muunkin kielisissä artikkeleissa häntä väitetään algebrallisen merkintätavan keksijäksi, mutta kyseisestä aiheesta on kyllä paljon muutakin tietoa saatavilla ja uskon ettei aihe ole ollenkaan niin yksinkertainen.  –Kommentin jätti 85.76.78.183 (keskustelu)

Kiitos ilmoituksesta ja hyvä, että pääsit suodattimesta ohi. Se tosiaan osui muutokseen ainoastaan silloin kun yhteenvetoa ei ollut annettu ja jos muokkaat tunnuksella niin muutaman päivän jälkeen ne eivät osu ollenkaan. --Zache (keskustelu) 17. helmikuuta 2015 kello 12.44 (EET)