Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö/Rautakauppias Huonot vitsit ja muu höpöhöpö - presidentin vävy

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.


Kytänniemi on Kiteen ghetto. Kytänniemessä kasvaneet ovat usein mielenterveydeltään ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan vajaavaisia. Jota osittain on edesauttanut Kiteenjärven saasteongelmat. Kiteenjärvestä on muutamaan otteeseen kalastettu kolmisilmäisiä ja kaksi pyrstöisiä kaloja. Kytänniemen seuraelämän keskuksena toimii Pikku-Pirtti juottola. Kesäiltaisin voit löytää sinne seuraamalla hilpeitä karaoken ja humpan säveliä. Kytänniemeen on asutettu kaikki häiriintyneimmät yksilöt. ps. ÄLÄ UI KITEENJÄRVESSÄ!

Kuva:kytanniemi4b.jpg

Sanjay Gandh[muokkaa wikitekstiä]

Kuinka mahduttaa mahdollisimman paljon virheitä pieneen tilaan?
Tätä artikkelia tai artikkelin osaa on pyydetty parannettavaksi.
Syy: En-wikin mukaan kuoli lento-onnetomuudessa eikä ole Mahatman poika
Tarkempia tietoja saattaa olla sivulla Wikipedia:Huomiota kaipaavat sivut.

Mahatma Gandhin poika. Surmattiin 23.6.1980.

Moderni afrikkalainen runous[muokkaa wikitekstiä]

Kirjoittanut kirjailija ja aatelismies sir Iivana Julma:

Apina söi Tarzanin,

päälle poltti sikarin.

Nyt oksalla se nököttää,

kas pili sillä jököttää.

Sen aivot huutaa: Pane, pane!

Vaan missä onkaan kaunis Jane

Se silmän kätees riuhtaisee

ja ympärilleen katselee

vaan valkoista ei hipiää

ees silmä kouras missään nää

- ja sehän tekee kipeää.

Mut poppamies tuo paksu sika,

nimeltänsä Bika Pika

pusikossa puhisee,

kun alla Jane tuhisee.

On työn alla Janen tussu

mut Jane onkin ukon sussu.

Ja apina taas yksin jää,

pillua se ei missään nää.

Vaik' onkin aikamoinen peto

- jää vaihtoehdoks käteenveto

Tämä on hieno kuvaus seurauksista piittaamattomasta valloittajamentaliteetista ja puberteettisen voimienkoettelun päättymisestä itsetuhoon ja masennukseen.

Modernin afrikkalaisen runouden kauneus piilee sen syvällisessä sanomassa.

Kirjailija ja aatelismies sir Winston kirjoitti: "Sir Iivanan runon kauneus ja syvällinen sanoma avautuivat minulle vasta viidennellä lukukerralla. Todella mykistävä."

KÖRMYNISKA on kännitesti, J.Kulomaan kielioppikorvan mukaan. J.Korhonen on asiasta toista mieltä ja kannattaa ilmaisua KYRMYNISKA. Asiasta ei olla toistaiseksi päästy yhteisymmärrykseen. Raportoimme tilanteen mahdollisesta etenemisestä.

aivopumpulla pumpataan aivoja isommiksi jotta tieto lisääntyy yksilössä. aivopumpun keksi Jonathan Garrel (1923-1998).

rullalautailija Jason Acuñan elämäkerta:

Jason Acuna syntyi Italian Pisassa, ja kun hän oli 3 kuukauden ikäinen, hän muutti Los Angelesiin ja asuu siellä vieläkin. Hän alkoi harrastaa rullalautailua ja huomasi sen olevan juuri hänelle tarkoitettua. Hän alkoi rullalautailla joka päivä. Nykyään hän on yksi kuuluisimmista rullalautailijoista.

Jabismi (lausutaan jab-ees-k'tong-mee) on jossakin määrin taiteellinen huumorilaji, joka soveltuu erinomaisesti älykkäille ihmisille erilaisissa vireystiloissa. Jabismilla on kolme alalajia: 1) sienikorvajabismi, 2) kalabaliikkijabismi ja 3) äläktöönharsujabismi.

1. Sienikorvajabismia on jabismin alalajeista vaikein ymmärtää ja sitä harjoittavat lähinnä ns. siskonmakkaraälyköt. Siskonmakkaroilla viitataan tässä yhteydessä yleensä johonkin muuhun kuin rasvakertymään, mutta vain yleensä. Esimerkki sienikorvajabismista: ööää.

2. Kalabaliikkijabismi on yleisin käytetty muoto jabismista. Käytännössä kalabaliikkijabismi tekstinä, puheena tai musiikkina on siemennesteetöntä sekamelskaa, joka on helposti ymmärrettävissä myös Jurvassa asuville tai sinne muuttaville henkilöille. Kalabaliikkijabismin ymmärrettävyys piilee siinä, että ko. alalajia suosiessaan huippuälykäs henkilö tekeytyy niin tyhmäksi, että. Lisäksi on erittäin tärkeää huomioida, ettei kalabaliikkijabismin tarkoituksena ole loukata ketään/mitään, paitsi joskus muurahaiskarhutarhaajia tai jokaista vastaantulevaa naista/miestä.

3. (Jotta äläktöönharsujabismin olemus voitaisiin selventää ymmärrettävästi kaikille, joudutaan käyttämään ko. jabismin muodolle ominaista kieltä.) Äläy minnekä minnekkä minnekkkäopolis. Ruohai se vaa, jeurue konst ailue ankustaae (vartuateri ha), ketä se on. Ketä sä oot, sydämmmellinen kolmel ämmäl. Rienau kur, wit hasmalaikkupää kähhäh opossu eitu. Juurivalkaisuhoitoproblematiikkalaskin hukaise; iegu Diapam, eh, eh, EH, EH, HEH. (Muutkin lääkkeet.) Sotatantereella ne muijat hööö.


Vuonna 1955 oli laboratorio, jossa työskenteli huippuammattilaisia. He saivat idean luoda ihmisrotu, joka olisi muita ihmisiä voimakkaampi ja älykkäämpi. Mutta jokin meni pieleen ja heistä kahdestakymmenestä koe-kaniinista tuli tyhmiä, puhekyvyttömiä, maailman vajaimpia "ihmisiä". Heitä alettiin kutsui porriuiksi. Nyt Porriut ovat levinneet ympäri maailmaa ja on olemassa 10 tyttö porriuta ja 10 poikaporriuta. Toisinaan he kohtaavat toisiaan. Kymmenen vuotta ennen Porriuiden valmistusta yritettiin myös luoda täydellistä ihmisrotua. Tuloksena oli vielä vajaammat Kalperi Kauheat, jotka eivät osaa sanoa muuta kuin: Tapan sinut. Heillä ei ole aivoja ollenkaan, mutta eivät Porriutkaan ole sen viisaampia. Porriuiden joukossa on yksi 11. Porriu, joka on aina ollut se hylkiö. Vammanen Porriu, jolla ei ole normaaleja söpöjähuulia.

PORRIUIDEN TUNTOMERKKEJÄ[muokkaa wikitekstiä]

Porriuilla on suuret laajentuneet silmät, suuret sieraimet sekä huulet, joista ylähuuli on peitossa ja alahuuli on käännetty. Porriuiden huulia kutsutaan söpöpiksihuuliksi. Ja ehkä oudoin tuntomerkki porriuilla: niillä ei ole jalkojen välissä mitään. Ei siis kumpaakaan sukupuolielintä. Sitä iho-aluetta kutsutaan muhaksi. Porriut tunnistaa epämääräisestä hyminästä, sillä he eivät osaa puhua, vain hymistä. Joskus niiltä saattaa päästä jokin sana, kuten "porriu"


LUONTEET[muokkaa wikitekstiä]

Tyttöporriuiden luonne: He ovat kilttejä ja rakastavat kaikkea pehmeää, vaaleanpunaista ja pörröistä. Tytöt ovat myös usein ujoja ja tykkäävät flirttailla sievästi poikaporriuiden kanssa. Poikaporriuiden luonne: He ovat älyllisesti tyhmempiä kuin tyttöporriut. He eivät ymmärrä oikeastaan mitään. Pojat kiinnostuvat helposti tyttöporriuista. Pojat eivät niinkään ole ujoja, mutta enemmänki tyhmiä.


Jatkokertomus Wikipedian Hiekkalaatikolla[muokkaa wikitekstiä]

Eräs Ip kirjoitti tämän.

Olipa kerran hiekkalaatikko, jossa erään tietosanakirjan käyttäjäpoppoo vietti huoletonta aikaansa. He räpelsivät loputtomien kirjainten katveessa ja harjoittelivat tulevaisuuden taidonnäytteitään. Tämä ei suinkaan ollut vain tavallisten tallaajien kerho, vaan täynnä vielä kukkaansa puhkeamattomia lahjakkuuksia. Jatkuu seuraavassa numerossa

Kertoo levottomuuksista Panaman kanava-alueella 1964. Huvittavan huonoa tekstiä.

Panaman kanavassa asuvat tai syntyneet amerikkalaiset (kanavalaiset) vastustivat tätä. He ja panamalaiset jotka asuivat tai olivat syntyneet kanava vyöhykkeellä marssivat yhdessä omien lippujensa kanssa. Balboa high schoolin oppilaat päättivät ripustaa Panaman lipun tankoon jossa USA:n lippu (jonka amerikkalaiset opiskelijat ripustivat) jo liehui. Panaman kanavan poiisi salli panamalaisten ripustaa lippu salkoon. Kun panamalaiset alkoivat ripustaa lippua amerikkalaiset piirittivät lippu tangon ja alkoivat laulaa The Star-Spangled Banner laulua (USA:n kansallishymni).

Käsi rysy alkoi ja panamalaiset ajettiin pois poliisin ja amerikkalaisten johdolla. Tapelussa Panaman lippu meni riekaleeksi. Tästä alkoi suuri mielensoitus Panama Cityssa ja mielenoittajat tunkeutuivat Panaman kanava vyöhykkeelle jossa poliisi ja USA:n armeija olivat vastassa. Mielenosoittajat heittivät kiviä ja amerikkalaisten kauppoihin ja taloihin. Heitä auttoi kanava vyöhykkeellä asuvat panamalaiset. Mieleosoitus syttyi mellakaksi jossa kuoli 20 panamalaista ja 4 amerikkalaista. Seuraavana päivänä 10. tammikuutaPanama katkaisi diplomaatti suhteet Yhdysvaltojen kanssa syynä oli lipun häpäisy. 9. tammikuuta on vapaapäivä Panamassa niin sanottu Martyyrien päivä.

PASKANMARJA KIISSELI[muokkaa wikitekstiä]


                                                  Historia

Paskanmarja kiisselillä on nimensä mukaisesti paskamainen historia ja se historia alkoi kummeleista PERKELE! No kato ku Ytte ja Mosse sai idean leipoa paskanmarja kiisseli kakun. Joten historia on aivan SAATANAN pitkä.[[http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/M%C3%A4mmi.jpg/250px-M%C3%A4mmi.jpg Sitä alkoivat mussuttamaan alunperin afrikkalaiset bambu neekerit elikkä ruotsalaiset! Ja sitten me perkeleet tietenkin seurasimme mallia.

                                                 Nykypäivä

Prkl ku on hyvää tää kiisseli! Nyt tätä kummelin paskanmarja kiisseliä napostelee jo monet mamman pikku pulla posket ja he pitävät siitä. Kuulema maistuu mamin tissille. Jopa minäkin syön sitä ja suosittelen sitä saa joka s marketista kautta maan!

'Formigine on kaupunki kotona ala -lta Moodi Emilia-Romagna, Italia. Se on sijaita jssak aikaa liepeillä 44°340N, 10°510E.

Asukas aari tunnettu koska formiginesi, eli kin pinellesi. Merkkihenkilö maamerkki käsittää Joukkoviestimet Linna (1200 Ilmoitus), Huvila Gandini, kin osata koska Resistence's Huvila eli Aggazzotti (kas noin asema -lta julkinen kirjasto), Erakko Enrico Pinelli hankkia asunto (kas noin museo) ja San Bartolomeo Church.

[[en:Formigine]] [[eo:Formigine]] [[fr:Formigine]] [[it:Formigine]] [[ja:フォルミージネ]] [[nap:Formigine]] [[nl:Formigine]] [[pl:Formigine]] [[pt:Formigine]] [[sv:Formigine]]

TSYK=Turun Suomalainen Yhteikoulu (tunnettu myös nimellä: turun somalien ylikansoittama koulu, hard place, tsykki)

Sijaitsee noin 300 metriä Turun torilta Kino palatsin suuntaan. Iso keltainen rakennus, jonka seinässä on halkeamia.

Tsyk on vaarallinen paikka oppilaille ja opettajille, jotka molemmat voivat saada turpaan(ensimmäiset ihan missä vaan ja jälkimmäiset yleensä ruokajonon valvonnassa tai heittäessä oppilaita välitunnille.)

Tsyk:n nimi littetään yleensä myös hämäräksi jääneeseen ns."butaanin imppaus" juttuun. Ilmeisesti jotkut koulun oppilaista olivat varastaneet koulusta hitsaamiseen käytettyä butaania ilmeisenä tarkoituksenaan sulattaa aivonsa imppaamalla tätä ainetta.

Joskus(lue:usein, hyvin usein) koulussa saatetaan tulla "lainaamaan" rahaa. Yleensä tämä tapahtuu maahanmuuttajien tai ns. huonompi osaisten nuorten toimesta. Rahan lainaajaa yleensä uhkaillaan väkivallalla esim. sanomalla: "Vittu mä nussin sut". Ilmeisesti maahanmuuttajille on jäänyt epäselväksi mitä verbi nussia tarkoittaa, joten he assosioivat sen väkivaltaan eivätkä sen oikeaan yhteyteen: sukupuoliseen kanssa käymiseen. Joka tapauksessa on selvää, että lainaaja ei enää rahojaan näe.

Koulun opettajat ja rehtori ovat melko voimattomia asioiden suhteen, kiitos Suomen valtion lakien. Ei ole edes tiedossa kiinnostaako heitä koko asia. Tätä voisi spekuloida paljon.

Kouluun liittyy myös vahva "me ja ne" ajattelu malli. Porukka jaetaan kahtia ns."coolit tyypit" ja "nörtit". Yleensä nörtit pärjäävät koulussa ja coolit eivät. Nörttien aika koulussa kuluu iloiseen työskentelyyn, kun taas coolit lähinnä miettivät minkä väristä kaljaa joudaan viikonloppuna.

Tsykin koulussa on paljon parantamista, mutta toisaalta se on hyvä paikka, jotta lapselta saadan särjettyä alakoulun luoma illusiio "pumpulimaailmasta". Tsyk näyttää elämän rosoisempaa puolta. Varsinkin, jos lapsi kuuluu eliitti vähemmistöön(kuten vaikka: Finlandsvenkarna elit) on tsyk hyvä paikka oppi vähän raakaa elämää.

Kun keskustelussa toinen osapuoli tuijottaa mitäänsanomattomalla katseella ja ilmeellä toista noin 1-5 sekunnin ajan, puhutaan Masailmeestä. Masailme on peräisin Nastolasta, jossa sen esikuvana toimi Markus alias Jester.

Masailme kertoo, että henkilö miettii kovasti toisen sanomisia. Yleensä tämä tarkoittaa sitä, että kun toinen ivailee niin masailmeellä ilmaistaa että ivailu on otettu tosissaan. Masailmeen tulevaisuus oli aiemmin uhattuna, mutta nykyään ilmeen tulevaisuus näyttää hieman valoisammalta mahdollisten parustajan jälkeläisten takia.

Tarina on kerrottu juttu, joka voi olla joko faktaa tai fiktiota. Kerron tässä teille hieman väkivaltaisen tarinan Wikipediasta. Tarina on suurimmalta osaltaan faktaa.


Olipa kerran Wikipedia. Se oli tietosanakirja, joka oli vangittu peräti Azkabanin velhovankilaan. Vangitussa tietosanakirjassa oli hyvin kurjaa. Sinne oli jäänyt loukkuun paljon ihmisiä, joita ilkeät ylläpitäjät kurittivat sydämensä pohjasta ruoskillaan. Eräänä päivän tuli päivä, jolloin yksi Wikipediaan vangituista ihmisistä päätti ryhtyä vastustamaan Wikipedian diktaattoreita. Siitä alkoi suuri vandalisoinnin aalto. Kaikille kävi huonosti, etenkin vandalismin aloittajalle. Wikipedian ylläpitäjät ruoskivat typeryyksissään kaikki niskuroivat vangit hengiltä. Liian myohään he tajusivat menettäneensä melkein kaiken ilmaisen tyovoiman ja ryhtyivät vihan vimmassa ruoskimaan toisiaan. Jetman hyokkäsi raivoissaan Kouluhain kimppuun samalla kun tämä ruoski verisellä ruoskallaan Alfren Dengania selkään. Alfred taas oli keskittynyt täysin palkein Latkan hakkaamiseen, joka yritti henkensä kaupalla kuristaa jalkaansa sahaavaa Argusta. Kaikki muutkin Wikipediaan jääneet liittyivät tappeluun, eikä siitä sitten loppujen lopuksi hyvää seurannut.

Vesimelonieläin[muokkaa wikitekstiä]

Vesimelonieläin on vasta löydetty hyönteislaji. Se elää tiedettävästi Afrikan vesimeloniviljelmillä.

Hyönteinen on vielä paljolti tuntematon, mutta sen ravinnon pyynti menetelmästä ollaan jo pitkälti varmoja; vesimelonieläin imee vesimeloneista mehua ja varastoi sitä pahan päivän varalle "vesimelonipattiinsa" (sijaitsee hyönteisen peräpäässä). Vesimelonieläin on siitä melko epätavallinen hyönteislaji, että sen tiedetään jakavan vesimelonipatistaan ravintoa myös jälkikasvulleen.

Elisa-vandaalit[muokkaa wikitekstiä]

Elisa-vandaalit ovat Wikipedian johtava vandalisointiliiga. Sen tukemia aatteita ovat keskeisimmin vandaalimielisyys ja hakkerietiikka. Vandaalimielisyys rinnastuu monesti Elisa-vandaaleihin.

Vuonna 2005 levisi perätön huhu, että Wikimedia-säätiö tukisi Elisa-vandaalien toimintaa rahallisesti. Totuuspohjaa tällä väitteellä ei siis ole. Vandalismintutkimuksen professori Heikkilä nimitti Elisa-vandaalien toimintaa vuonna 2004 "järjestäytyneeksi ja erittäin ammattimaiseksi".

Elisa-vandaalit kirjataan yhdistysrekisteriin 16.10.06. Mm. pelätty ja pahamaineinen Levykevandaali edustaa Elisa-vandaaleja. Elisa-vandaalit vaikuttavat lukuisien käyttäjätunnusten ja IP-numeroiden takaa.

Kolmionmuotoinen kääntökuutioparaabeli[muokkaa wikitekstiä]

Kolmionmuotoinen kääntökuutioparaabeli on vanhan matematiikan klassinen ongelma, jota käytetään sen täydellisestä ymmärtämättömyydestä huolimatta esimerkiksi Formula 1 autojen aerodynaamisten osien suunnittelussa. Tai ainakin Team McLaren käytttää. Tämän matemaattisen dilemman on legendan mukaan ratkaissut ranskalainen matemaatikko Quillot Tiné, mutta hän kerkesi menehtyä, ennenkuin kerkesi julkaista ratkaisunsa.

Black on suosittu (ei suosittu) toimintapeli (viidakkopeli). Blackia on myyty maailmalla tähän mennessä (5 vuoteen mennessä) jo noin 2 miljoonaa kappaletta (1 kappale). Blackissä on 20 asetta (0 asetta) ja peli on todella pitkä (lyhyt). Sen läpipeluu kestää noin 30 tuntia (pari minuuttia).

Suomenruotsalaisten hegemonia[muokkaa wikitekstiä]

Suomenruotsalaisten hegemonialla tarkoitetaan Suomea todellisuudessa hallitsevaa lähinnä narsistisista suomenruotsalaisista fasisteista koostuvaa vaikutusvaltaista ja äärimmäisen häikäilemätöntä klikkiä, joka sadistisesti nauttii suomenkielisten orjuutuksesta.

Tämä kyseinen klikki on onnistunut vetämään suomalaisia retkuun jo vuosisatojen ajan. Esimerkkinä tästä on eduskuntavaalit, joissa todellisuudessa on jo puolivuosisataa äänestetty ketkä pääsevät RKP:n kanssa hallitukseen. Klikki kannattaa Axel Olof Freudenthalin rasistisia oppeja suomenkielisten vähempiälyisyydestä ja alempirotuisuudesta. Se on menestyksekkäästi onnistunut soluttamaan jäseniään mm. Suomen valtamediaan, internettiin (ml. suomenkielinen Wikipedia) ja poliittisiin järjestöihin, joita se hallitsee rautaisella kädellä. Esimerkkinä tästä on valtionhallinnon Otakantaa.fi foorumin sulkeminen, kun keskusteluissa alkoi esiintyä suomenruotsalaisten hegemoniaa kritisoivia kommentteja. Foorumi on ollut suljettuna vuoden 2005 alusta lähtien. Klikin masinoiman toiminnan johdosta hyvin menestyviä suomalaisia yrityksiä on raiskattu, jotta ne on voitu myydä myöhemmin pilkkahinnalla Ruotsiin, esimerkkinä tästä on entinen Sonera. Klikki on masinoinut myös paljon apartheidia suomenkielisten kyykyttämiseksi, esimerkkinä tästä suomenruotsalaisten kielikiintiöt yliopistoihin/korkeakouluihin.

Astumavamma voi tulla ns. "skeittikengistä" tai muista tasapohajaista kengistä. Ja silloin kun kävelet toinen jalka voi olla vinossa.

Hänellä on loistava lauluääni.lähde?

Keskustelu:Karoliina Kudjoi[muokkaa wikitekstiä]

Heh, en sanoisi loistava lauluääni mutta kantava. Olen asunut samassa talossa.

Happohyökkäys[muokkaa wikitekstiä]

Taas esimerkki artikkelista, jonka sisältö on aivan muuta kuin mitä nimi antaa odottaa.

Laredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DvvLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaaa :DLaredo: mä haksaan wikipediaa

jne., jne., jne...

Jermu Pisto, joukkueen ISÄ. Yksi KalPan kantavista voimista. Luotettava, rauhallinen oman puolustusalueen herra. Omaa luontaista johtajuutta. Laittaa välillä vastujan maalivahdin ahtaalle tulisella rannelaukauksella. Tosin on myönnettävä, että "Jeken" ura on lähdössä laskusuuntaan

Ircfobia on usein todettava fobia, jossa pelätään irc-verkoissa keskustelua tai äärimmäisissä tapauksissa jopa itse irc asiakasohjelman, esim. mIRC, käyttöä.

Monesti ircfobikko vyöryttää suuren tekosyiden sarjan perustellakseen, miksi ei käytä irciä. Usein tekosyyt ovat epärealistisia. Tunnettuja tekosyitä ovat mm. "En mä oo mikään nörtti" "En mä halua olla mikään nörtti" "En mä halua olla mikään noulaiffi" jne.

Liian usein irc-verkoissa "idlailu" taikka keskustelu mielletään nörttiyteen ja riippuvaisuuteen tietokoneesta.

Moni irc-fobikko käyttää Msn Messengeriä, joka on aivan yhtä lailla keskusteluohjelma. Irc:ssä vain on erilainen rakenne; On erilaisia irc-verkkoja ja kanavia, kanavilla saattaa olla kymmeniä keskustelijoita. Messengerin ja irc:n yhtäläisyyksien vuoksi on vaikea käsittää, miksi irc:n käyttäminen on niin vaikeaa. Jotkut tutkijat sanovat syyn olevan siinä, että he pelkäävät sanoa asioita suurelle yleisölle kanavalla. Jotkut taas epäilevät sen olevan vain jonkinlaista vihoittelua (kts. Angst).

ßNoobfobia on tosin melko harvoin todettava fobia, jossa pelätään noobeja. Pelko on siitä syystä hyvä, että vaikka et tietäisi että joku henkilö on noob mutta pelkäät häntä silti, tiedät että hän on noob. Sinä siis voit tietää ennakkoon, kuka on noob, ja suojautua taudilta. Tätä tautia sairastavat vain 1337t.

Perseis-Suomen maakunta[muokkaa wikitekstiä]

Perseis-Suomen maakunta (Joskus myös Perseily-Suomen maakunta tai Pers-Suomen maakunta) on suomen maakunta. Sen maakuntakeskus on Perseenkoski. Muita kaupunkeja on mm. Kusenjoki ja Perseenjoki. Maakunnassa asuu noin 3457 ihmistä, ja väkiluvun lasku on nopeaa. Sieltä lähtee n. 24 as./kk. ja sinne tulee n. 2 as./kk. Kaikkien asukkaiden lempijuoma on kalja, mutta kaikki muutkin alkoholipitoiset juomat on suosittuja. Asukkaat ovat varsinaisia sikoja! He eivät osaa käytöstapoja tippaakaan. Valtaosa turisteista on tehnyt itsemurhan, ei siksi, että heillä on kurjaa, vaan heistä tulee hulluja. Siellä asuu myös paljon Suomalaisen Wikipedian vandaaleja.