Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö/Huonot vitsit ja muu höpöhöpö armeijan leivissä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Keskustelu:Béarnaisekastike[muokkaa wikitekstiä]

Vaikuttaa hankalalle, menen hesburgeriin.

Tavallista rankempi peli 15.10.2009[muokkaa wikitekstiä]

En välttämättä halua pelata tätä Shadow of Memoriesia:

Kuoleminen[muokkaa wikitekstiä]

Pelissä ei ole varsinaisesti vihollisia tai mitään toimintakohtauksia, joissa pelaaja tapettaisiin. Sen sijaan pelaajalle kerrotaan, mihin aikaan hänet tapetaan nykyhetkessä, ja annetaan aina tietyn verran aikaa keksiä keino henkensä pelastamiseksi. Mikäli pelaaja ei ehdi palata omaan aikaansa kuolinhetkellään jää hän ikuisesti vangiksi menneisyyteen, mikä päättää pelin. (...)

Mageneettinauha[muokkaa wikitekstiä]

MAGNEETTINAUHA

Magneetti nauha on yksi tietokoneen tärkeimmistä osista. Sen keksi James Magnetus vuonna 1956 jälkeenkristuksen. Se on magneettinen nauha jonka lävitse kulkee sähkö virtaa. Se sijaitsee tietokoneen emolevyssä joka on lähes 8 metriä pitkä johdon pala. Ja siihen voi tarvittaessa hirttäytyä jos menee hermot koneeseen, sen saa nopeasti iroitettua koneen taka osassa sijaitsevasta napista.

Tiesitkö tämän alushousuista?[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin alushousut versiosta; määritelmäkappale. Teksti oli enemmän tai vähemmän tässä muodossa lähes vuoden ajan.

Alushousuja voidaan käyttää eroottisessa ilmapiirissä. Yleensä miehet käyttävät pelkkiä alushousuja. Alushousuina voidaan käyttää muun muassa stringejä ja uimahousujen alaosaa.

Mo on kylä. Mon historiaan kuuluu lukemattomia miehityksiä. Lisäksi yli 3000 bordellia on poltettu viimeisen kahden viikon sisällä.

Lukiolaiset ovat joukko äärimmäisyyksistä maan kamaralle saapuneita "älykköjä" joiden tehtävänä on rehellisten, työtätekevien ja lähimmäisistään välittävien ammattiin opiskelijoiden elämän pilaaminen. Tämä kärjistyi vuonna 2009 tapahtuneeseen helsingin kauppakamarin verilöylyyn, jonka lukiolaiset suorittivat koulukirjoilla vihastuttuaan ammattikoululaisten kommenteista lukion käynnin hyödyttömyydestä.

Lukiolaisilla epäillään olevan yhteyksiä äärikristillisiin lahkoihin (mm. katolisuus, paavi (Saatana) Lukiolaisten elämä päättyy ylijumalan heille tarjoamaan ylioppilaskirjoituksiin, joissa vuosittain uhrataan jeesus-vauva Jumalalle kirkon alttarilla.

Se on ihmeellistä, kun mikään ei riitä. Kaikki loppuu aikanaan, täytyy vaihtaa maisemaa. Pieni ja ihmeellinen on maailmamme. Pieni ja ihmeellinen on planeettamme, jota maaksi kutsutaan.

Se on ihmeellistä, kun mikään ei riitä. Kaikki loppuu aikanaan, täytyy vaihtaa maisemaa. Pieni ja ihmeellinen on maailmamme. Pieni ja ihmeellinen on planeettamme, jota maaksi kutsutaan.

Jossain tuolla on taikapeili.

Pieni ja ihmeellinen on maailmamme. Pieni ja ihmeellinen on planeettamme, jota maaksi kutsutaan.

Pieni ja ihmeellinen on maailmamme. Pieni ja ihmeellinen on planeettamme, jota maaksi kutsutaan.

Pieni ja ihmeellinen on maailmamme. Pieni ja ihmeellinen on planeettamme, jota maaksi kutsutaan.

Sana Nelho Tarkoittaa Epämääristä Oliota mikä todennäköisimmin elää pienessä kolossa sikiö asennossa. Nelhoja elää usein hämärillä venäjän rajamailla, jossa normaalit eläimet, tai ihmiset eivät voisi elää hengitys kelvottoman ilman takia. nelho sana on jotenkin oudosti väännetty sanasta nellsson. Alkuperäistä nelho sanaa käytettiin keskiajalla pahojen olentojen nimityksenä. Näiden kyseisten pahojen olentojen uskottiin syövän ihmisten häpy karvoja. nyky aikana ihmiset eivät enään usko nelhojen olemassa oloon, mutta silti joskus kun eksyt oikein syvälle venäjälle voit päätyä nelhojen piirittämiksi. Nelhojen olemassaolosta ei ole oikeita todisteitda mutta Lapin shamaanit uskovat nelhojen valloittaman maapallon n. vuonna 2012. Uskotaan myös että muinoin eläneet nelhot harrastivat mustaa magiaa.

Mantsurialainen väkäkärsänorsu[muokkaa wikitekstiä]

Se asuu Mantsuriassa. Se on muuten norsu mut sen kärsässä on väkäset. Se syö myyriä, setiä, pyykkiä, kiviä, kirkkoja ja hoitohevosia. Se on myös joskus eriittäinen vihainen.

Mijura menossa tietokonekauppaan

Mijura on pieni mäyräeläimiin kuuluva matelija, jonka esiintymisalue on Mäyräkujalla ja sen ympäristössä.

Mijurat ovat usein erittäin kiinnostuneita tietokoneista, joten kannattaa varoa, ettei mijura ryömi avoimesta tuuletinaukosta sisään koneeseen ja aiheuta oikosulkua.

Helge Heralan tunnetuimmat roolit[muokkaa wikitekstiä]

Helge Frans Birger ”Heguli” Herala (s. 30. syyskuuta 1922 Hämeenlinna) on suomalainen koomikko ja näyttelijä. Hänen tunnetuimpia elokuvaroolejansa on opettaja Kalevi Happosen rooli Uuno Turhapuro -elokuvissa. Turhapuro-elokuvien lisäksi Herala on näytellyt useissa Spede Pasasen elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän on esiintynyt esimerkiksi Pasasen käsikirjoittamassa kansanfarssissa Pölhölä.

King Kong (hahmo)[muokkaa wikitekstiä]

KING KONG on jokaisen meidän omakuva, jonka kykenemme näkemään vain unissamme sekä painajaisissamme.

Jos et ole vielä tavoittanut salaperäistä KINGKONGIASI sinun tulisi kääntyä auttajan/parantajan puoleen. (auttava/parantava puh.050-1111111)

Tutkimuksen mukaan 99% väestöstä elämänlaatu parantui löytäessään ikioman KINGKONGINSA. Loput 1% väestöstä on päätynyt kuolemaan oman kätensä kautta ja osa kadonnut mysteerisesti epämääräisissä olosuhteissa yön varjojen jo laskeuduttua kyliin ja kuntiin.

Jos sisäistä KINKONGIA ei kohtele sen ansaitsemalla tavalla (lue:kunnioitus/palveleminen) voi hän kääntyä sinua itseäsi vastaan pahemmalla tavalla mitä osaat kallosi sisässä kuvitella.

Jos kuitenkin palvot & jumaloit ikiomaa KINGKONGIASI on hän täten parhain ystäväsi ja avunantajasi jokaisella elämäsi osa-alueella.

Jokaisen ihmisen oma KINGKONGI on ulkonäöltään individuaali, keskenään samanlaisia KINGKONGEJA ei ole koskaan löydetty.

Korvaturbiini[muokkaa wikitekstiä]

Korvaturbiini on korvassa sijaitseva turbiini. Tiettävästi olemassa olevia sellaisia on 0. Ensimmäinen tulee luultavimmin sijaitsemaan Korvatunturilla tai Pihtiputaalla. Sikäli mikäli näin käy.

Kokkolan linja-autoasema[muokkaa wikitekstiä]

Kokkolan linja-autoasema on Kokkolan linja-autoasema. Linja-autoasemaon osoittain Rautatienkadulla, pääsääntöisesti Tehtaankadulla, ja myös Kustaa Aadolfinkadulla.

Frankfurtin kansalliskokous[muokkaa wikitekstiä]

Käsittääkseni Frankfurtin kansalliskoukouksessa käsitellään hiirten ja muiden vähemmistöjen ihmisoikeusloukkauksia.

Šarūnas Benin[muokkaa wikitekstiä]

Svajunas Beniuk on edessään eläinrääkkäystä maksujen jälkeen heittää naapurin koiraa silta. Tämä mies oli mukana ainakin kaksi muuta henkilöä, jotka kuvasi tapahtuman. Svajunas omistaa koiran syliinsä, kävelee keskellä siltaa, sitten odottaa liikenteen kulkea ennen tossing koiran yli. Koira laskeutuu maahan alla elossa syksyllä, whimpering ja liikuntakyvytön.

Teokset oli lähetetty internetissä, missä se herätti suuttumusta monien Internet-käyttäjien (myös 4chan hyppäsi pelastus). Kaunas poliisi, PETA, ja useat muut järjestöt otettiin yhteyttä massa yrittää pelastaa koiran ja jäljittää ihmisiä video.

Koira on tällä hetkellä hoidetaan vammoja (useita luunmurtumia ja mahdollisia sisäisiä vammoja). Ei ole vielä selvää, onko koira tarvitsee lopetettiin. Kuitenkin hän tekee hyödyntämistä.

Svajunas oli kääntynyt itseään ja on tällä hetkellä julkaistu vasta maksut arkistoida. Hän väittää koira tappaa äidin kanat ja koiran omistaja on laiska humalassa.

Omistaja sanoo, hän antaa sen vähän, mitä hän on hänen koiransa aikana haastattelussa.

Internetin käyttäjät ovat yhä taistelevat maksimaalisen rangaistus tämän räikeän rikos niin rauhallinen, kiltti eläin.

Video (Varoitus Graafinen ja ei sovellu kaikille katsojille): <linkki poistettu>

Huulisyöpä[muokkaa wikitekstiä]

HUULISYÖPÄ ON MELKO HARVINAINEN.noin sadassa suomalaisessa on vain huulisyöpä.huulisyöpä voi tulla jos pureskelet paljon huulia tai poltat paljon piippua.huulisyövän oireet ovat: huulet erittäin kuivat,tulehtuu jatkuvasti,on erittäiin kipeät,nahka lähtee huulista,veren vuotoa.jos havaitset itselläsi nämä oireet ota yhteys lääkäriin ja selitä oireet mahdollisimman selvästi.Historiassa esiinty paljon HUULISYÖPÄÄ kun esim tupakat olivat erittäin riskialtiita terveydelle ja huulia ei hoidettu.ja huulisyövästä ei ole vielä paljon tietoa, mutta tietoa yritetään saada parhaillaan.

Mömmönen (hyytelö de mömmö) on eläin, joita asuu afrikan savanneilla pinkeissä apinanlehtipuissa. Mömmösten elinikä on noin 10-50 vuotta ja ne syövät vain ruohoa ja lentoetanoita.

Mömmönen on hyvin harvinainen eläin, eivätkä useat ihmiset edes tiedä tätä lajia olevan olemassakaan. Mömmösten tavoista tiedetään varsin vähän, mutta näitä olentoja seuratessa huomaa, että ne ovat jaloistaan hyvin ketteriä ja ne välttävät kaikkia muita kaloja paitsi lahnoja. Oikeastaan muiden mömmösten lisäksi mömmönen voi risteytyä lahnan kanssa. Tästä syntyykin aivan uusi eläinlaji nimeltä hyytelölahna. Mömmönen munii 5-15 halkaisijaltaan vain 2 cm olevia munia kerran vuodessa, useimmiten joulukuussa. Poikasmömmöset ovat aluksi hyvin pieniä, mutta kasvavat nopeasti syödessään ruohoa ja hieman suurempina jo pieniä lentoetanoitakin.

Ulkonäyltään mömmönen muistuttaa hyytelökasaa jolla on lyhyet, tikkumaiset jalat. Mömmösiä on paljon eri värisiä, mutta yleisimmiten mömmöset ovat väriltään vaaleankeltaisia tai pinkkejä. Mömmöset ovat kuoriutuessaan munista vain

Mömmöset luetaan yleensä selkärangattomiin, mutta tosiasia on, että kuoriutuessaan poikasilla on jäätelötikku selkärankanaan. Kukaan ei tiedä, miten jäätelötikku on päätynyt mömmösen selkärangaksi, mutta tutkijat epäilevät sen johtuvan siitä, että afrikan savanneilla oli kerran suuri jäätelötikkutulva joka hukutti korkeimmat puutkin alleen. Muutaman vuoden ikäisenä mömmönen pudottaa "selkärankansa", toisinsanoen jäätelötikun, joita lentoetanat käyttävät ravintonaan aina niitä löytäessään.

Mömmöset ovat ehkä aivottomien näköisiä, mutta totta puhuen ne ovat erittäin viisaita. Jos satut törmäämään vihaisen näköiseen mömmöseen, sinun kannattaa joko juosta kovaa tai tuoda sille lentoetana ruoaksi. Mömmöset arvostavat paljon ruokalahjoja, joten jos annat lentoetanan, voit säästyä kotiin ehjänä.

Sääntö 34[muokkaa wikitekstiä]

Sääntö 34 On internetpohjainen termi, joka tarkoittaa, että jos jokin asia voidaan kuvitella, siitä löytyy pornografista materiaalia internetistä. Jos sitä ei löydy, se ei tarkoita ettei sitä ole, vaan että se on harvinaista. Usein tähän sääntöön liitetään kehotus, että säännön 34 alaista materiaalia haettaessa, jos sitä ei löydy, sitä tulisi tehdä lisää saatavuuden parantamiseksi. Lähteestä riippuen tämä voi kuitenkin olla sääntö 35.

Sääntö 34 kuuluu osaksi laajempaa sääntöjen listaa (eng. Rules of the Internet), mutta listan ollessa eräänlainen internetkulttuurivitsi, lista on aina hieman erilainen lähteestä riippuen. Sääntö 34 on kuitenkin aina lähes identtisesti sama kaikkialla.

Termin alkuperä juontuu 4chan nimisestä kuvafoorumi yhteisöstä, jonka on onnistunut luoda ja yleistää vastaavia termejä ja ns. meemejä yleisiksi internet ilmiöiksi.

moikka.tuhkapaju on tulivuoren lähettyvillä tuhkasta muodostunut puu.Ne ovat harvinaisia

Kilpalauttoja[muokkaa wikitekstiä]

Muutamia poimintoja artikkelin GP3 muutoshistoriasta. Tahattoman huumorin meille tarjoaa Google Translate.

Polttoaine: Keijukainen 100 RON.

Polttoaineen toimitus: Polttoaineen ruiskutus. (GP3 lienee haasteellinen sarja polttoaineentoimittajille? Tässä on tietenkin haettu polttoaineensyöttöä.)

Pyrkimys: Turboahdettu.

Renkaat: Pirelli P Zero kilpa- lautoista ja sadekeli renkaat .

Hiljaa oleminen kilpailu[muokkaa wikitekstiä]

On olemassa kilpailu missä poika lupaa olla hiljaa ja tyttö väittää vievänsä 100-0. mutta yleensä kilpailu päättyy siihen kun tytöllä tulee ikävä ja alkaa itkemään.. mutta poika ei yleensä luovuta.. tämä saattaa kestää tuhansia päiviä ellei tyttö luovuta!

                            Myyrä

Myyrä on kaunis ja jalo eläin. Se saalistaa toukkia ja muita hyönteisiä. Se on Kanadan kansallis eläin. Se syntyi vuonna 1654 ja tuli suomeen Kanadasta tulevilla laivoilla,lentokoneilla,junalla,uimalla,maan alta,ufoalusten kyydissä ja pomppimalla. Niitä elää myös aavikolla ja maaseudulla. Ihminen on jalostanut myyrästä jättiporakoneita,helikoptereita,autoja ja haarukoita. Jättimyyräporakonetta käytettiin pelastamaann kaivostyöläiset Chilestä vuonna 2010. Uusi myyrälaji on löytynyt vuonna 2010 ja se on Myyrä. Myyrä osaa karatea hyvin ja judoa. Myyrä on ruskea ja se on maan alla. Se näkee huonosti(huonosti on partikkeli) ja sillä on pienet silmät ja valtava suu. Myyriä kaytetään usein laivamyyränä koirien sijasta koska myyrät ovat halvempia ja osaavat katatea ja judoa. Myyriä nähdään usein lentopiloottina koska se osaa lentää ihmistä paremmin. Myyriä käytettiin myös II maailmansodassa pommimyyrinä ja tarkka-ampujina. Ne sopivat myös täydellisesti itsemurhamyyriksi tankkien tuhoamiseen. Ne olivat myös tankkien ohjaajia. Call of Dutyn Modern Warfare 2 alkuperäinen nimi oli Call of Myyrä Modern Myyrä 2. Siinä sodittiin alunperin myyrillä mutta se eikäynyt Infinity War:in johtajalle John McGay:lle. Machinimalla 7 videota YouTubessa myyristä. Videolla on alastomia myyriä ja videolla on melkein 6.8 miljoonaa katsojaa. Se kestää yhteensä 53490 sekuntia. Myyrä maksaa eläinkaupassa n.100.000€ Muinaiset Inkat ennustivat että 20.12.2012 myyrät nousevat kapinaan ja valtaavat kaikki kellarit. Myyräpaisti on Ranskan suosituin ruoka, mutta se on laiton koska myyrää ei saa tappaa, sillä se on pyhä eläin. Modern Myyrä on myyrävaltakunnan kuningas. Myyristä on tehty myös irtokarkkeja. Alue 51:ssä on Myyrien valtakunta. Se on kliinisesti todistettu. Jos löydät Lidlin pulloista karvoja ne ovat myyrän karvoja. Myyrät ovat lidlillä töissä salaa hallitukselta. Kanadan laissa sanotaan että: jos koira tappaa myyrän niin koira pitää tappaa pudottamalla kalliolta alas. Roope Ankka lahjoitti kodittomien myyrien yhdistykselle 100.000.000€ Jos tieto ei tyydyttänyt myyrähaluasi niin mene ruokkimaan kodittomia myyriä.

Ripsi irtoaa toive[muokkaa wikitekstiä]

Jos ripsi irtoaa silmäluomesta, saa toivoa samalla kun puhaltaa ripsen pois. Jos kerrot toiveen jollekkin se ei toteudu. Toive täytyy pitää omana tietonaan, jos haluaa sen toteutuvan.

Kakkapyllyhousu[muokkaa wikitekstiä]

kakkapyllyhousu on kala joka haisee ja on ilkeä.kakkapyllyhousu sekoitetaan usein kissakalaan tai pallokalaan koska random seppo veti kerran vessastaan hikiset sukat alas. koska kakkapyllyhousu ei kuitenkaan ole kissa-tai pallokala joutui seppo kuitenkin tyytymään reikäisiin alushousuihin.

Euroopan vaarallisin paikka[muokkaa wikitekstiä]

euroopan vaarallisin paikka on serbian kanalassa siellä on muumio

Toxodon oli suuri virtahevoille sukua oleva esihistoriallinen eläin. Se eli samoina aikoina kuin sapelihammastiikerit. Toxodon söi kasveja ja painoin 2 tonnia. Ne elivät laumoissa ja puolustautuivat sapelihammpaita ja hirviölintuja vastaan. Ne lepottelivat lammissa, kun oli helle. Lopulta ne kuitenkin kuolivat sukupuuttoon. Ensimmäisenä fossiilina vuonna 1901 löydettiin sen kallo, jolloin se kuvailtiin suureksi ja oudoksi eläimeksi.

Useat pullomummot ärhentelevät ohikulkijoille, mikäli nämä erehtyvät poimimaan pullon maasta. Siitä saattaa syntyä käsirysy, ellei ohikulkija luovuta pulloa (tai tölkkiä) suosiolla pullomummon hellään huomaan. Vastaan harvemmin kannattaa panna, sillä adrenaliinin voimin pullomummo kykenee kaatamaan isoimmankin karjun alta aikayksikön. Eli, jos joku tulee mustan silmän kanssa kotiin, ei kannata purematta niellä selitystä: "kävelin lyhtypylvästä päin." Edes pitkän kinaamisen seurauksena tullutta tunnustusta: "no okei, olin tappelussa" ei kannata aivan heti uskoa. Voihan olla, ettei henkilö vain uskalla myöntää tullensa pullomummo-jyrän yliajamaksi.

Tämä urheilulaji luokitellaan extreme-urheiluksi, joten jos et ole ennen harrastanut lajia, suositellaan sen aloittamista valvotuissa tiloissa, ei tosiaankaan oikean pullomummon kanssa. Vasta vuosien ankaran harjoittelun jälkeen on turvallista lähteä kokeilemaan onneaan pullomummojen kanssa. Mutta muista se tosiseikka: 99.9% jää pullomummoille kakkoseksi, sillä pullomummot puolustavat viattomia maassamakaavia pullojaan ja tölkkejään äkäisemmin kuin karhu pentuaan.

Pullomummot ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viime vuosina. On vain ajan kysymys, milloin he eivät tyydy enää pelkästään ärhentelemään ohikulkijoille, vaan ryhtyvät myös reviiritaistoihin toistensa kanssa. Pullomummot ovat kasvava luonnonvara.

Minä käyn töissä[muokkaa wikitekstiä]

tämä kertoo eräästä p:llä alkavasta henkilöstä joka käy töissä ja hänellä on diplomaattinen koskemattomuus.hän on myös totuuden torvi. ja hänen entisen naapurin mies ystävän veli on eläkkeellä oleva katsastus inssi. joka voi laittaa sanaa kiertämään et sinä ajat katsastamattomalla autolla.Ja hän myös hokee minulla on oikeus.ja hän ajaa mitsubishi letukalla.

Victini on viidennen pokemon sukupolven ensimäinen pokemon, jonka tarkoitus oli olla viidennen sukupolven viimeinen pokemon mutta jos se olisi ollut viimeinen, kaikki olisivat saaneet tietää kuinka monta uutta pokemonia viidennessä sukupolvessa tulisi olemaan.

Erilaisten asioiden pituuksia, nopeuksia, massoja, lämpötiloja… 1. Auringon päiväntasaajan halkaisija on 1 392 000 km. 2. Maapallon päiväntasaajan halkaisija on 12 756,280 km. 3. Marsin päiväntasaajan halkaisija on 6 804,9 km. 4. Auringon pinnan ylin lämpötila on n. 5800 K. Ytimen ylin lämpötila on n. 13 600 000 K. 5. Maapallon kylmin mitattu lämpötila on n. 185 K. Korkein lämpötila on n. 331 K. 6. Marsin kylmin mitattu lämpötila on n. 133 K, kuumin mitattu lämpötila on n.293 K. 7. Maapallon korkein vuori on Mount. Everest, joka on n. 8 844 metriä korkea. 8. Marsin korkein vuori on Olympus mons, joka on n. 24 km. 9. Maapallon syvin kohta on Mariaanien hauta, jonka syvin kohta on noin 11 km. merenpinnan alapuolella. 10. Maapallon syvin järvi on Baikaljärvi. Se on 1 637 m. syvä. 11. Maapallon pisin joki on Amazon, joka on 6800 km. pitkä. 12. Maapallon suurin eläin on sinivalas, jonka massa on enintään n. 150 tonnia. 13. Maapallon suurin maaeläin on Norsu, jonka massa on suurimmillaan n. 12 ton. 14. Kiinan muurin kokonaispituus 6 352 km.

Luettelo tunnetuista henkilöistä, jotka jokin eläin on tappanut[muokkaa wikitekstiä]

Tässä luettelossa kerrotaan tunnetuista henkilöistä, jotka kuolivat, kun joku eläin tappoi heidät. Henkilön perässä kerrotaan, mikä eläin tappoi heidät ja milloin.

Poistettiin merkittävyyskeskustelun perusteella. Poimintoja keskustelusivulta: ... Muuten hyvä, mutta hevonen ei tappanut Vilhelmiä eikä nahkiainen Henrikiä. ...tappoiko Villen hevonen (niin kuin jotkut näyttävät asian käsittäneen) vai maamyyrä, vai olivatko elukat salaliitossa keskenään.

Kökkö on vaateläjä mikä on jätetty lattialle ! Vanhemmat eivät pidä kököistä, toisin kuin lapset. kökön toinen muoto on kökkötraktori eli, aura traktori joka tulee päälle !

kökkö on myös tunnettu räkäklönttinä !

kökkö on paha

eli yritä vältää kökköjä nyt ja aina !

kökkö on myös haitallinen jos olet allerginen tai et muuten pidä kököistä ! se voi aiheuttaa suurtaa vihaa ja tuskaa !!kökkö on paha ,pahempi ja pahin siinä oli positiivi komparatiivi ja superlatiivi adjektiivista kökkö

KÖKKÖ KIITTÄÄ !

Poistoperuste - WP ei ole kana[muokkaa wikitekstiä]

(ero | historia) . . Artikkelin nimi; 15.02 . . (+3 123) . . Käyttäjätunnus (keskustelu | muokkaukset)
(Kumottu muokkaus 986xxxx, jonka teki 194.00.00.00 (keskustelu) Wikipedia ei ole mainoskana)

Euron juusto on hesburgerin tai mcdonaldsin hampurilainen siinä on juustoa. Siihen lisätään marihuonaa 50g,siksi se on niin kallis.

Orkku eli orgasmi tulee naisille ja miehillle silloin kun ha kokevat hyvän olon tunteen seksuaalisesti. Orkku tulee voimakkaampana mitä kauemmien sen antaa olla eli panolla pitäisi vaihdella asentoja ja viivyttää orkkua niin se tuntuu paremmalta.

itsenäinen orkku[muokkaa wikitekstiä]

Jos ei ole ketään jota panee ja haluaa kokea tuon hyvänolontunteen jota kutsutaan orkuksi voi masturboida. Miehillä masturbaatio on helpompaa sillä heidän tarvitsee vain liikutellä kättä kyrpän eli pippelin eli siittiön päällä. Orkku tulee kun esinahka liikkuu kyrpän päällä. Naisilla se on paljon hankalampaa.nainen voi sormittaa itseään eli työntää sormensa pilluun eli emättimeen tai sitten hän voi ostaa erillaisia seksileluja seksikaupoista ja työntöö ne pilluun. Nainen voi työntää myös sormet tai koko nyrkin perseeseensä (mies voi tehdä myös niin, mutta vain jos hän on homo). Nainen voi myös hinkata klitoristään josta hän saa hyvän olon tunnetta.


Miten saadaan tyttö ystävä[muokkaa wikitekstiä]

vaikea sanoa mutta jos vakka tytölltä tippuu vakka kaulaliina niin nosta se mutta älä lähe seuraamaa taimuuten se ei välitä susta jos oot ihastunu pyydä osote ja numero ja kysy millon on syntymä päivät ja vie kukkia punasia ruusuja sille lahjaks ja kysy että lähtiskö ravintolaan silleen te tutustutte toisiinne ja saatat sen takaisin kotiin ja jää vakka sinne vähäks aikaa lähe 9.00sältä kuunelkaa musiikkia ja romanttista musikkia koska siitä te tutustutte enemmän toisiinne ja kysy muuten nimi enssimäisenä voitte kuunnella myös artistia petri nygårdiä ja sitte lähteä ja sanoo moi ja sitte vasta alate pussaa ku ootte menny naimisiin käykää myös leffassa

On myös huhuttu että vuonna 1969 amerikkaliset olisivat vetäneet perässään järjettömän pitkää jatkojohtoa jonka tehtävänä olisi pitää kuu tulevaisuudessakin kirkkaana. Mukana oli myös agregaatti joka piti jättää kuuhun pitämään virtaa yllä jos virtajohto jostain syystä katkeaisi. Virtaa sen ajan "super" hehkulamput kuluttivat kuitenkin miljoonia watteja. Agregaatti osoittautui kuitenkin turhaksi koska kyseessä oli uusinta teknologiaa oleva superjohto joka kesti avaruuden rasitukset leikiten. Kuun pimennys johtuukin siitä että lentokone välillä sattuu väärälle lentoradalle ja katkaisee/raapaisee kuunjohtoa. Onneksi area 51 alueelta on palkattu joukko pitämään kuun näkyvyys vakiona. He ovat avaruudessa asuvia ihmisiä jotka korjaavat johdon muutamissa tunneissa. Mitään takuuta miehet eivat anna työlleen joten saattaa tulevaisuudessa olla että kuuta ei enää näy maapallolle.

Amerikkalaiset löysivät vuonna 1971 eräällä avaruusasemalla käydessään laikakoiran joka on myös tunnettu neuvostoliiton avaruusohjelmasta. He ottivat laikan mukaansa ja veivät mukananaan kuuhun. Tarkkasilmäinen voi huomata nykypäivänäkin iloisen kirmauksen tuolla kirkkaalla juustoakin muistuttavalla planeetalla. Moni tässävaiheessa kysyisi miten laika voisi vielä olla elossa. Kuussa elämä kuluu keskimäärin 15 kertaa hitaammin kuin maassa joten laika elää vanhuuden päiviään.

Verenhukkaan voi olla todella monta syytä. Verenhukkaan voi esimerkiksi kuolla siten, että katkaisee jalan tai käden ja tekee todella syvän haavan ja odottaa kunnes verta on niin paljon että kuolee..Tätä ei saa koskaan kokella koska jeesus kuoli verenhukkaan.

Johannes August Bölgy[muokkaa wikitekstiä]

Johannes August Bölgy (s. 8. helmikuuta 1875, Pietari – k. 6. lokakuuta 1947, Turku) oli suomalainen kirjailija. Hänen tunnetuin romaaninsa Viekas kettu punaturkki laiskan koiran takaa kurkki julkaistiin vuonna 1927. Muita Bölgyn tunnettuja romaaneja olivat Jaakko Majavan seikkailut (1914) ja Pikku-Kili (1923).

(Artikkeli ehti olla fi-wikipediassa useamman vuoden.)

Konsonanttikirjoitus[muokkaa wikitekstiä]

moi oon konsonantti

Silkkiuikun ääni on käkätystä keke keke keke ruusperi ruusperi, ja korinaa. Soidintanssiin liittyy monipuolisempia ääniä. Poikaset piiskuttavat korkealla äänellä.

Pyhän banaanin papit[muokkaa wikitekstiä]

Pyhän banaanin papit

Pyhän banaanin papit on eräänlainen kerho. Kuten esim. budhalaisilla, tälläkin on oma pyhä eläin.(Tämä vain ei ole eläin,vaan banaani)

liiton keksiminen

Liiton perustajat huomasivat yhtä-äkkiä olevansa hulluina banaaneihin. Kun he olivat kävelyllä, he löysivät vanhan hylätyn hirvi majan. He näkivät myös banaanin muotoisen kiven. Tästä he keksivät perustaa sille paikalle Pyhän banaanin pappien päämajan.

uhrilahjan antaminen

Joka kerta, kun he käyvät hirvi tornilla, he uhraavat yhden banaanin Pyhälle banaanille laittamalla banaanin kivelle, joka on banaanin muotoinen. Papit ovat antaneet kiven nimeksi Pyhän banaanin kiven.

Apina. Pyhä eläin

Apina on kerhon pyhä eläin, koska se syö tunnetusti banaaneja.

Leikkipaikan valvonta[muokkaa wikitekstiä]

Vallitsevan yhteisömaailman leikkipaikoilla on valvonta. Valvovana voi olla lapsen vanhempi tai toimeen valjastettu tai valjastunut henkilö . Yhteisön tukemien leikkipaikkojen leikkivälineiden vaarattomuus tulisi olla tutkittu.

Hevosten historia[muokkaa wikitekstiä]

hevosten historia sisältää paljon sotia ja luottamuksia.

"Ööh" on suomalainen huokaisu joka huokaistaan silloin, kun ei oikein tiedä. Sitä käytetään myös ulkomailla, kuten ruotsissa. Ööh voi tarkoittaa myös ei. Ööh on tavallisin huokaus, mutta m.m ooh käytetään myös usein. Muita huokauksia on m.m Uh, uuh, ooh, oh, ja oho. Ööhin alkuperä on huokaus "ooh" jonka alkuperä on sana "oho" jne.

hiiriä on erillaisia on : metsähiiri,koivuhiiri,tammihiiri,kotihiiri ja villihiiri. moni ihminen rakastaa hiiriä hiiri oli ennen ihmisen parhaita ystäviä, hiiri on symboli jostain suuresta ystävyydestä moni hiiri rakastaa omistajaan sa ja omistaja rakastaa omaa hiirtänsä. monilla eri hiirillä on sellainen luonne että ne ovat riippuvaisia omistajansa seurasta moni hiiri hakeutuu omistajansaseuraan koska välittää omistajastaan. hiiri oli myös kuningatar OKCKATEN lemmiki vuonna 1694 silin hiirtä pidettiin onnenja ja mammnan uojana,hiiri oli muuten jumalan oikea sormi. hiiri on ollut isossa britanniassa suuri hitti vielä vuonna: 1379 mutta hiirtä alettiin pitää enemmän sitten tuholaisena mutta kuitenkin hiiri kuuluu meidän arkipäiväisenä eläimenä , se on meille parasystävä. jotkut inhoavat hiirten häntää mutta se on oikeastaan hiiren tasapainottelu väline. kiitos kun luitte tekiä : salla-mari

Pellefobiaa on montaa erilaista. Lieviä tapauksia kohtaa useimmin. Vakavia on vain muutamia. Fobiaa voi lieventää esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

- Kuten lausahdus kuuluu, jos syöt hyvin, kasvat hyvin myös henkisesti ja pelot karttuvat pois. - Jos nukut tarpeeksi pitkään ja rauhallisesti, et näe painajaisia, joista voisi olla haittaa. - Kokeile esim. viikko ilman tietokonetta, sillä jokaisella sivustolla on varmasti pellen kuvia.

Olen itse aikoinani pelännyt hyvin paljon pellejä. Kokeilin näitä, tosin olin 2kk ilman tietokonetta, ja tässä on tulos, pellet ovat IHANIA!

Miten erottaa lievän ja vakavan tapauksen:

LIEVÄ Henkilö pelkää hieman ohjelmissa esiintyviä pahispellejä tai vaikka teatterinäytöksissä esiintyviä pellejä. Mutta mitä tapahtuu, jos henkilö joutuu itse esittämään pelleä? Kuoleeko hän, vai voittaako pelkonsa. Sen saa jokainen itse valita.

VAKAVA Henkilö pelkää kuollakseen niin piirretyjä kuin oikeita pellenä esiintyviäkin. Jopa pehmolelut saattavat olla pelottavia. Harkitse vakavasti psykiatrilla vierailua.

Hitlerikannat vaihtelevat suuresti, ja 1940-luvulla sen luultiin kuolevan Suomesta sukupuuttoon. Sittemmin kanta on toipunut, mutta hitleri on maineeltaan paha tuholainen ja sen vuoksi sitä vainottiin "linturosvona" vielä 1980-luvun alussa. Nykyisin se joutuu kilpaileman vahvemman lajin, minkin, kanssa elintilasta ja ravinnosta. -- Hitlerin ääntely vaihtelee kiljahtelevasta kotkottavaan. Joskus hitleri voi myös kiljaista Achtung!, mutta täysikasvuiset yksilöt ovat yleensä varsin hiljaisia. -- Tarhahitleri on villihitleristä jalostettu turkiseläin. Tarhahitlereitä myydään satunnaisesti lemmikeiksi, mihin ne soveltuvat lähes kesyhitlerin eli fretin (Mustela putorius furo) tavoin. Tarhahitlerin kesylemmikkinä pitoon on varauduttava kuitenkin tarkoin, koska luonne voi olla vaurioitunut, ja tuntematon perimä on aina tautiriski.

Ville Kallensyöjä[muokkaa wikitekstiä]

Ville Kallensyöjä on kaupunkilegenda Tuusulan Hyrylän alueella. Eräs Ville puraisi Kallea koulussa, minkä vuoksi legenda lähti liikkeellee. Tosi asiassa pojat vain harjoittelivat fritsujen tekemistä.

Huumeiden funktionaaliset ryhmät ja perusasteet[muokkaa wikitekstiä]

(Parhaita paloja pitkästä kirjoituksesta:)

Huumeiden valmistus suklaasta[muokkaa wikitekstiä]

Suklaassa on fenetyyliamiinia, joka ei yksinään ole psykoaktiivinen. Jos olisi, suklaa pitäisi välittömästi kieltää huumeena. Fenetyyliamiinikin voi olla vaarallista, eikä suklaata tulisi nauttia ainakaan paljon.

Amfetamiini on kemiallinen fenetyyliamiinin johdannainen[1] eli sitä voi valmistaa suklaasta. Näin ollen suklaan myöntämistä nuorille tulisi välttää. Suklaan muut sinällään melko vaarattomat kemikaalit saattavat valmistuksessa muuttua myrkyllisiksi, minkä vuoksi suklaasta valmistettu amfetamiini on erityisen vaarallista.

Suklaan fenetyyliamiiniin tarvitsee vain lisätä metyyli, jotta saadaan huumetta. ...

Huumeiden valmistus myrkkyruoasta[muokkaa wikitekstiä]

Ruokamyrkytyksiä aiheuttavassa ruoassa on usein tryptamiinia, minkä vuoksi huumetta voidaan valmistaa huonosat ruoasta. Tämä on huolestuttavaa, koska se voi saada nuoret kokeilemaan huonon ruoan hankintaa tai ruoan pilaannuttamista, ja huumeen valmistusta siitä, joten myös muun kuin huumemyrkytyksen riski on suuri. ...

Pentyyli (kannabisryhmä)[muokkaa wikitekstiä]

Kannabiksen kemikaaleissa ja synteettisissä kannabishuumeissa eli esim JWH-018 on pentyyli, mikä kiinnittää ne kannabinoidireseptoreihin. Myös ihmisen kehosta löytyvässä anandamidissa on pentyyli, eli se on huumeen kaltainen, eli se on todennäköisesti mielisairauksien aiheuttaja. Tästä johtuu myös kannabispsykoosi.

(Anandamidi on hermoston oma kannabinoidireseptoreihin vaikuttava välittäjäaine, fenetyyliamiini ja tryptamiini ovat luontaisesti keskushermostossa esiintyviä aineita, joiden arvellaan olevan välittäjäaineita tai osallistuvan muuten hermosolujen toiminnan säätelyyn.)

Feikki kihlaus[muokkaa wikitekstiä]

Feikki kihlaus on käsite jonka on luonut Porvoolainen jenkkifutislegenda. Feikki kihlaus tarkoittaa kihlausta käsitteen luojan omien sanojen mukaan "leikisti". Feikki kihlatut käyttävät sormusta vasemman käden nimettömässä ihan samalla tavalla kuin oikeissa kihlauksissa mutta yleensä ei käytetä jalometalli sormusta.

Feikki kihloihin mennään perinteisellä kihlaus menetelmällä, eli menemällä vaikka ulkomaille tai tekemällä jotain muuta eksoottista jolloin hyvän ja herkän tunnelman saattelemana voi esitää yhden ehkä elämänsä suurimman kysymyksen, "menetkö leikisti kanssani kihloihin?" Perinteisesti tämä kysymys esitetään juuri esim. onnistuneen ulkomaanmatkan yhteydessä jolloin myönteisein vastauksen mahdollisuudet ovat suurimmillaan.

Feikkikihlauksia on maailmassa tiedossa kaikenkaikkiaan n. 1kpl joista suurin osa on eronnut mutta myöhemmin mennyt takaisin feikkikihloihin.

Oulunsalon luonto[muokkaa wikitekstiä]

Oulunsalon luonto käsittää paljon lehmiä ikkunasta katsotun pellon vierellä. Sää saattaa olla erittäin vaihteleva, välillä sataa rakeita, räntää ja aurinko paistaa. Oulunsalon peltoihin on helppo piiloutua kaivautumalla multaan, mutta vain jos pellossa ei ole muuta kasvillisuutta tai se on asuttu. Paikkakunnalla ei ole kunnon nettiä vaan siellä käytetään nettitikkuja jotka saavat netin lagaamaan ja tartuttavat muidenkin netit.

Isännän ja koiran käytöskoulu amerikassa[muokkaa wikitekstiä]

Isännän ja koiran kätöskoulu amerikassa (2001) On TV-ohjelma jossa kouluttaja on Victoria Stilwell Hän on kouluttanut koiria noin 13-vuoden ajan hänen pahin tapaus selvisi helposti ja nopeasti vuonna 2011 kun perheeseen tuli uusi koira pieni räksyttävä Sydney oli vihamielinen ja ei halua Sam:ta perheeseen Sam:ia pidättiin 6 tuntia päivässä ulkona vihamielisen Sydneyn takia Ja Victoria sanoi että asiaa ei voi käsitellä näin Hän on torunut huomattavasti joka ohjelmassa vuonna 2011 Victoria oli vihainen ja hän sanoi eräälle miehelle joka hänet kutsui: "In die feit dat jy gevra het vir hulp en bied dit!" Eli "itse pyysit apua ja tarjoan sitä!" Hänen lemmitty oli huolissaan että Victoria lähtisi mutta niin ei käynyt

On yksi jakso Tämä sarja on toiminut joskus myös Liv:illä

Työmiehen irvistys[muokkaa wikitekstiä]

Työmiehen irvistyksellä tarkoitetaan pakaroiden välissä näkyvää rakoa, jonka näkyminen johtuu yleensä liian matalalla olevista housuista. Työmiehen irvistys tunnetaan myös työmiehen hymynä, tai kouruna.

Länsi-Turkestanin itsepäisyysliike[muokkaa wikitekstiä]

Uiguurien käyttämä itsepäisyysliikkeen Turkin lippua muistuttava Kokbayraq-lippu

Itä-Turkestanin itsepäisyysliike on uiguurien asuttaman, Kiinan kansantasavaltaan kuuluvan Itä-Turkestanin eli Xinjiangin autonomisen maakunnan itsepäisyyttä ajavista liikkeistä käytetty yhteisnimitys. Näitä liikkeitä ovat Itä-Turkestanin islamilainen liike ETIM ja Turkestanin islaminen puolue TIP. Joidenkin liikeitä kannattavien ryhmien toimintamuodot ovat väkivaltaisia.

Kiinan hallintoon kohdistuu monimuotoista poliittista liikehdintää Xinjiangin alueella. Rauhanomaisen toisinajattelun lisäksi siihen katsotaan sisältyvän myös terrorismia. Liikehdinnän perimmäisenä tavoitteena saattaa olla Itä-Turkestanin muodostaminen Kiinan kansantasavallasta irtautuneeksi itsepäiseksi valtioksi. Uiguurit ovat islaminuskoinen ja turkinsukuista kieltä puhuva kansa ja varsinkin itsepäisiä.

                                               IHMISMYYRÄ

Ihmismyyrällä tarkoitetaan laajasti eurooppaan levinnyttä tiettyä myyrälajiketta.Varsinkin pohjois-euroopassa ja skandinaviassa on laajalti ihmismyyrä esiintymiä.Ihmismyyrän alkuperästä ei ole varmaa tietoa,mutta jotkut tutkijat väittävät sen olevan kotoisin Virosta,testi perustuu myyrien ja virolaisten miesten DNA vertauksiin ja niissä on havaittu huomattava samankaltaisuus.

                 Ihmismyyrät voidaan jakaa karkeasti kahteen ala lajikkeeseen:Leimautuviin ja Leimautumattomiin.

Leimautuvan ihmismyyrän tyypilliset tuntomerkit ovat: silmälasit,taipumus roikkumaan tiettyjen henkilöiden perässä,huomattava kiinostus matematiikkan,airsoftiin ja salibandyyn.Lisäksi he eivät kasva kovin pitkiksi ja puhe on yleensä epäselvää.Epäsosiaalisuuskin on yleistä. Leimautumaton myyrä on sosiaalisempi ja pitkäkasvuisempi kuin leimautuva.Muuten se ei poikkea hirveästi leimautuvasta ihmismyyrästä. Eron huomaa jokseenkin siinä että leimautumaton ihmismyyrä on hieman harvinaisempi esiintymä.

Suomessa on havaittu yksi vakavampikin ihmismyyrä tapaus joka johti "kivakoulu" toimenpiteisiin ,tässä tapauksessa ihmismyyrä oli leimautuvaa tyyppiä ja seurasi innokkaasti omia luokkalaisiaan.Tästä seurasi se että kukaan ei enää halunnut olla ihmismyyrän kanssa josta nyt voinemme käyttää nimeä kirsten.Tätä nykyä kirsten pelailee tetristä puhelimellaan yksin joissain nurkissa.Kirstenin tunnistaa helposti tihittävästä naurusta ja homomaisesta olemuksesta , hän saattaa tulla lyömään olkapäätäsi ja sanoa twiki tai bodari , ne ovat hänen yleisimpiä huutojaan.

Kyllä juujuujuustosta löytyy sitä kaikille mä jaan sen te tuutte huomaamaan![muokkaa wikitekstiä]

Tämä artikkelinyritelmä sisälsi muun muassa melko mielenkiintoisen kuolinsyyn

On englantilaisen Jussolei Permamentin(synt. 1.12.1953-9.11.1984) ainut kappale, mikä menestyi Suomessa. Englannissa Jussolein kappaleista vain kolme pääsi vuosina 1975-1984 Englannin viralliselle musiikki-listalle, TOP-10 sisään: Kyllä juujuujuustosta löytyy sitä kaikille mä jaan sen te tuutte huomaamaan, Prerian tytöt jaElegantti.'Jussolei kuoli lääkärin yliannostukseen marraskuussa -84.

Tömppi on keksitty satuhahmo. Tömppi on kauhutarinoiden isä. Tömppi kertoo lasten nukesta joka tekee kaikki lapset hulluiksi. Wendy 9-vuotias tyttö tappaa koko perheensä ja jatkaa massamurhaamista maailmalle. Wendyn hiukset alkavat tippua ja Wendy sekoaa kokonaan. Hänet pistetään mielisairaalaan pakkopaitaan, mutta mikään ei auta. Lopulta hänet tapetaan sähkötuoliin. Tarina loppuu siihen kun viranomaiset polttavat Tömpin kuoliaaksi.

Merkittävyyskeskustelussa sanottua[muokkaa wikitekstiä]

"Joka tapauksessa merkittävä riippumatta siitä, mitä käsittelee."

Viisaudenhammas[muokkaa wikitekstiä]

Viisaudenhampaat ovat ihmisen pysyvän hammaskerran takimmaiset poskihampaat, joita on yleensä yhteensä neljä kappaletta, kaksi ylhäällä ja alhaalla kummallakin puolella. Viisaudenhampaat tunnetaan hammaslääkärikielessä usein "kaseina", koska ne ovat edestä lukien kahdeksannet hampaat. Alunalkaen nimitys tuli, hyvänolon tunteesta hampaassa samanaikaisesti, kun ajateltu ratkaisu löytyy, mm. inspiraation saaneet henkilöt. Eri kultuureissa ns. tietäjillä ja viisailla, jotka kokivat intuitiivisen tilan, yhtyessään korkeampaan voimaan, kokivat viisaudenhampaassa, erikoisen hyvänolontunteen, joka eteni hammasrivistössä aina etuhampaisiin asti. Tämän ilmiön ollessa kuitenkin niin harvinainen sekä historian saatossa unohtunut, pääteltiin seuraavaa; Mistä kyseinen erikoisnimi on annettu kahdeksantena hammasrivistössämme olevalle hampaalle: Viisaudenhampaat ovat saaneet nimensä siitä, että ne kasvavat vasta murrosiän jälkeen, eli silloin kun ihmisen oletetaan "viisastuneen". Usein viisaudenhampaat eivät tahdo kunnolla mahtua suuhun, jolloin ne joudutaan poistamaan.

(Tämä versio ehti olla artikkelissa liki kolme viikkoa, kunnes joku teki sille kielenhuoltoa (sic!) ja tuoreita muokkauksia vartioiva käyttäjä kumosi sekä lisäyksen että kielenhuollon.)

Kansipallo on laji jossa yritetään saada pallo vastustajan puolelle lyömällä palloa niinkuin tenniksessä, mutta ilman "maapomppuja". Mutta kansipallossa lyöntivälineenä eivät ole mailat vaan noin 44 cm:ä pitkät 34 cm:ä leveät laatikon kannet. Kansipallo poikkeaa tenniksestä monilla tavoin, mutta suurin poikkeus on se että kansipallossa suoritetaan vöitä. Kansipallossa alin vyö on valkoinen ja seuraava on keltainen sitten vihreä sitten sininen, ruskea ja musta. Mustan asteita on neljä 1. kan, 2. kan, 3. kan, 4. kan ja siitä seuraava eli viides kan on punavalkoinen vyö. Kuudes kan eli punavalkoisen vyön jälkeen tuleva vyö on punainen. Punaisen vyön jälkeen tulee violetti vyö. Violetti vyö on seitsemäs kan. Violetilla vyöllä ollaan kymmenenteen eli viimeiseen Kan:iin asti. Violetti ei kuitenkaan ole viimeinen vyö vaan kymmenen kan:in jälkeen tulee vielä kolme KanSi -nimistä astetta. Ensimmäinen on levä valkoinen vyö jossa on kaksi ohutta, kultaista raitaa keskellä. 2. KanSi on vihreäkeltainen vyö, jossa on vihreitä ja keltaisia pätkiä vuorotellen niinkuin punavalkoisessa. Vihreä väri kuvaa elämää ja keltainen kansipallon virallista perusväriä eli keltaista. Viimeinen KanSi eli koko kansipallon viimeinen vyö on sateenkaaren värinen ja siinä on jokaisen edellisen kansipallovyön värit. "Sateenkaarivyötä" ei ole vielä kukaan maailmassa suorittanut. Suomessa laji on vasta alkutekijöillä ja Suomen ylin vyö on tällä hetkellä sininen ja yksi puolikas. Puolikkaat merkkaavat kuinka pitkään tai pitkälle on edennyt sillä vyöllä. Puolikkaita voi saada esimerkiksi voittamalla jonkun tietyn kisan tai muuta. Joskus todella arvokkaista kisoista voi saada jopa kokonaisen vyön! Kansipallossa puolikkaat merkataan välillä punaisilla pätkillä vyön päässä tai erikois välivöillä. Kansipallossa vyö solmitaan päähän tietyllä tavalla. Ottelussa on myös käytössä vyötäisillä oleva otteluvyö. Ensimmäiseksi mainittu ottelija otta mustan vyön ja toiseksi mainittu valkoisen. SÄÄNNÖT: Kansipallossa on kaksi kosketusta yhden lyönnin aikana. Kovaa ylhäkautta lyödyt lyönnit ovat kiellettyjä suoraan aloituksesta. Kansipallossa tuomari on suuressa asemassa ja sitä ja sen määräyksiä pitää kunnioittaa syvästi tai tulee erilaisista rikkeistä varoituksia. Neljästä varoituksesta tulee ulosajo ottelusta ja seitsemästä varoituksesta (koko turnauksen aikana) tulee ulosajo KOKO turnauksesta.

Vuohieläimet[muokkaa wikitekstiä]

Vuohieläimet ovat sukua lampaille. Toisin kuin lampaat jotka juoksevat Babylonin oravanpyörässä vailla vapapaata tahtoa, on vuohilla oma tahto.

Narnia on paikka minne pääsee mielipuolien kaapista. Kun matkustat vaatekaappisi kautta narniaan kannattaa varoa matkalla olevia morsoja. Morsot saattavat hyökätä ja repiä silmät päästä. Narniaan pääseminen on usein helppoa, mutta kaikille nipoille se on hankalaa koska heidän kaappinsa ovat siistejä ja kaikki on siellä järjestyksessä. Jos et ole vielä tarkistanut pääseekö sinun vaatekaapista narniaan, kannattaa tehdä se nyt heti. Muista varoa MORSOJA!

Lasten mielenterveys[muokkaa wikitekstiä]

Lasten mielenterveys on harvinaista suomessa. Lapsilla mielenterveys voi johtua varhaisen lapsuuden tuskista jotka nousevat pintaan esim. jos joutuu joka päivä koulussa kuuntelemaan haukkumista koulussa tai kotona. Tuska voi aiheuttaa lapsille persoonahäiriön. Lapsi muuttuu ja alkaa tekemään asioita mitä ei saisi tehdä lapsena esim. tupakan poltto. Jos tuska on sanoin kuvaamaton, lapsi voi yrittää tapattaa itsensä syömällä liikaa lääkkeitä. Lapsi voi myös suunnitella tappoa todella pahassa ongelmassa. Näillä lapsilla on yleensä kiinnostuksia teräesineisiin.

Lasten Mielenterveyden Syyt[muokkaa wikitekstiä]

Lapselle mielenterveys on vaarallista. Mielenterveys lapsilla voi alkaa masennuksesta. Jos lapsi on yrittänyt pitkään liian turhaan hänelle voi tulla suuri viha, joka näkyy jos lapsi itkee liikaa tai viskoo tavaroita. Nämä oireet voivat aiheuttaa mielenterveysongelmaan, joka voi aiheuttaa tappamisen ja varastelun halun. Yleisin syy on vanhempien ero. Jos ei saa tavata toista vanhempaansa kun haluaa, voi aiheuttaa näin sanotusti perheenvihan

valo etenee erittäin hitaasti! noin 1 cm tunnissa. Tutkia Joanna Willström havaitsi valossa erityisen asian vuonna 1998.Hän havaisti että valo on elävä valolla on silmät ja suu.Vuonna 2000 Joanna oppi puhumaan valon kassa samalla kun oppi itsekkin puhumaan.Joanna on tutkinut nyt valoa koko ikänsä eli 13 vuotta.Ja hänestä on tullut valontietäjä.Maan ensimmäinen valon tietäjä. Joanna sai kaverikseen Nea Piiraisen vuonna 2003, joka oli myös löytänyt valon. Mutta Nea oli löytänyt jotain uutta, jotain, mitä Joannakaan ei ollut löytänyt! Hän nimittäin löysi valolta myös sukupuolen, eli valo voi olla mies tai nainen. VAU!

ENERGIAN LÄHDE[muokkaa wikitekstiä]

     Energian lähde on peräisin ihmisen kainalo hiestä.

Korva venytys[muokkaa wikitekstiä]

korva venytys on**ERÄÄNLAINEN**korvakoru ensimmäisenä intijaanit rupesi tekemään itselleen korva venytyksiä eli englanniksi ear stretcher, venytyksiä on paljon erillaisia on silicooni plug venytykset,Ja kaikkea muuta mutta kuitenkin venytys on ollut jo pitkään muodissa se on ollut 1445-2000

Titanic uppoamis aika[muokkaa wikitekstiä]

titanic upposi joskus sillon sata vuotta sitte sinne merelle kaiketi atlantille se oli ehkä vettä minne se uppos se uppos joihinki näihi aikoihi suunnillee ja sit ne päähenkilöt se zäk ja rous uppos tai siis se zäk kuoli sillee jäätymis taval ja sit se rous lauleli ja leikki et se olis aidolsissa ja sit sinne tuli laiva tai vene tai joku puuläjä ja sit se rous vaa huus pää punasen tai no valkosen sille zäkille et "veik ap" eli niinku jotain et herää tai jotain, ja sit se ei heränny se zäk ja sit se rous petty ja suuttu ja jätti zäkin ja tiputti sen sinne olikohan se nyt vettä tai jotain ni sit sinne kuitenki sen tiputti ja sit se zäk vaa oli sillee iha tsillisti siin ja vaa sukels sinne pohjaa ja aika hyvi muute pidätti henkitystä tai siis pidättää vielki ku ei mun silmii oo ainakaa osunu mitää uutist et se ois zäk ois noussu

Lankkukotkia tavataan Suonenjoella lentämässä taivaalla ja se on suosittu bongauskohde. Tuntomerkit: ei ole.

Wikipedian ylläpito[muokkaa wikitekstiä]

Hankkikaa elämä + Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ, MENKÄÄ TÖIHIN EI KONEELLA PELLEILEMINEN OO TYÖTÄ VETELÄT LAISKIMUKSET

Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,vJimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,Jimmy Wales ON MAAILMAN TURHIN JÄTKÄ,

Brugmanssiat sisältävät skopolamiinia, joka tekee ihmisestä hetkessä zombien.[1]

Huumekasvi on kasvien (Plantea) kuntaan kuuluva eliö, joka tuottaa jotakin huumetta. Huumeen tuotannossa käytetään entsyymiä.

Evoluutio[muokkaa wikitekstiä]

Huumekasvien olemassa olo perustuu luonnonvalintaan. Huumeet ovat vaarallisia, joten eniten huumetta sisältäneet kasvit tappoivat eläimiä ja ihmisiä eniten, ja näin ollen niitä alettiin syödä vähemmän. Näinpä huumekasvit menestyivät ja valtasivat pinta-alaa.

Luettelo[muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa wikitekstiä]

  1. Maailman vaarallisin huume tekee ihmisestä hetkessä zombin. Iltalehti, 15.5.2012. Artikkelin verkkoversio.

Jääkausi Alpeilla[muokkaa wikitekstiä]

Jääkausi Alpeilla: oli Alppien alueella ollut jääkausi.

Estelle nimi[muokkaa wikitekstiä]

Nimi Estelle oli monille tuntematon, kunnen Ruotsin Kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa Daniel antoivat tyttärelleen nimeksi sen. Se sai suuren kohun aikaiseksi, sillä nimeä Estelle ei oltu aijemmin käytetty Ruotsin kuningaallisten suvussa. Nimi toi monelle mieleen Estrella-sipsit, ja sen takia jotkut halveksuvat sitä. Se on peräisin jostakin muusta maasta kuin Ruotsista. Prinsessan myötä nimestä on tullut suosittu, ja sitä ollaan alettu käyttää muissakin maissa.

Kuppi on keksintö jonka avulla voi pitää kuumia juomia kuten kahvia tai teetä paremmin kädessä. kuppi on huomattavasti paksumpaa lasia kuin mukit.

kupilla voi myös tarkoittaa naisten rintaliivejen kokoa joita sanotaan kuppi kooksi.

Catherine on amerikkalainen naisen etunimi. Nimi on varsinkin USA:ssa hyvin yleinen. Nimestä Catherine on tehty taivutus Katariina, joka on suomalainen naisen etunimi.

Suomen puoleinen osa[muokkaa wikitekstiä]

Korvatunturi on myyttinen paikka, jossa Joulupukin ja joulutonttujen sanotaan asustavan. Myytti sai alkunsa, kun Markus Rautio eli Markus-setä kertoi Lastentunti-ohjelmassaan Yleisradiossa 1927 Joulupukin asuvan Korvatunturin Suomen puoleisella osalla.

Kuvitteellinen artikkeli[muokkaa wikitekstiä]

Kuvitteellinen artikkeli on ihmisen kuvittelema Wikipedia-artikkeli. Sellaista ei ehkä ole olemassa, muuten kuin fiktiossa, kuten Hikipediassa.

Häpykarvat trendinä[muokkaa wikitekstiä]

1800 luvulla häpykarvat olivat suosiossa. Häpykarvoja jopa värjättiin, tai muuten vain siistittiin. Vaikka kyllähän nykyäänkin niitä siistitään ja leikkaillaan. 1800 luvulla Suomalaiset ja monet muutkin värjäsivät häpykarvojansa, letittivät tai kasvattivat jopa niin pitkiksi että ne sai ottaa pois housusta. Jotkut jopa kävelivät kadulla ilman housuja näyttelemässä trendikkäitä karvojansa. Useimmat ottivat lisäkkeitä karvoihinsa, jotka nykyjään tunnetaan hiuslisäkkeinä . Mutta tämä trendi hävisi 1900 luvulla, kun siihen kyllästyttiin ja yläpään hiuksien muotiin alettiin. Eräällä Aasiassa asuvalla naisella oli jopa kahden metrin pituiset karvat, jotka olivat usein letillä. Mutta ne jouduttiin leikkaamaan, kun karvat jäivät muiden tielle sotkuisena.

Muodoltaan Toijala on pyöreähkö.