We Can’t Stop

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta We Can't Stop)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”We Can’t Stop”
Miley Cyrus
Singlen ”We Can’t Stop” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Bangerz
 Julkaistu 3. kesäkuuta 2013
 Tyylilaji pop, tanssimusiikki, R&B
 Kesto 03.51
 Levy-yhtiö RCA Records
Miley Cyrusin muut singlet
Who Owns My Heart
2010
”We Can’t Stop”
2013
Wrecking Ball
2013

"We Can’t Stop" on yhdysvaltalaisen laulaja-näyttelijä Miley Cyrusin kappale sekä ensimmäinen single hänen neljänneltä studioalbumiltaan Bangerz. Kappale julkaistiin 3. kesäkuuta 2013 ja levy-yhtiönä toimi ensimmäisen kerran RCA Records. Singlen kirjoittivat Mike L. Williams II, Pierre Ramon Slaughter, Timothy Thomas ja Theron Thomas (joka tunnetaan nimellä Rock City), Cyrus, Douglas Davis ja Ricky Walters. Singlen tuottivat Williams II ja Mike Will Made-It. Tyyliltään kappale on poppia, R&B:tä ja tanssimusiikkia. Kappaleen sanat puhuvat pääasiassa kotijuhlista.

Bangerz on Cyrusin neljäs studioalbumi, joka julkaistiin lokakuussa 2013. Vaikka Cyrusin alkuperäinen suunnitelma oli pitää taukoa musiikista, hän alkoi suunnittelemaan kyseistä albumia vuonna 2012. Albumin työstäminen jatkui vuoteen 2013, jonka aikana Cyrus jätti entisen levy-yhtiönsä Hollywood Recordsin ja siirtyi RCA Recordsiin.

Single ylsi sijalle kaksi Billboard Hot 100 -listalla. Cyrus on esittänyt kappaleen livenä useaan otteeseen ja media on antanut paljon kritiikkiä Cyrusin vieläkin radikaalimpaan suuntaan menneestä lavashow’sta ja asukokonaisuuksista. Singleä seuraa albumilta samana vuonna julkaistu ”Wrecking Ball”.