W.A.R. – W. Axl Rose

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
W.A.R. – W. Axl Rose
W. Axl Rose: the unauthorized biography of William Axl Rose
Alkuperäisteos
Kirjailija Mick Wall
Kieli englanti
Genre elämäkerta
Julkaistu 2007
Suomennos
Suomentaja Jorma-Veikko Sappinen
Kustantaja Like
Julkaistu 2008
Ulkoasu sidottu
Sivumäärä 365
ISBN 978-952-01-0063-6
Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

W.A.R. – W. Axl Rose on Guns N' Roses -yhtyeen laulajan Axl Rosen elämäkerta. Kirjan on kirjoittanut rocktoimittaja Mick Wall, joka on kirjoittanut muun muassa Kerrang!-lehteen. Kirja kertoo Axl Rosen elämänvaiheet sekä seuraa Guns N' Rosesin matkaa huipulle.

Kuvaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Axl Rose on tunnetun hard rock -yhtyeen keulakuva ja rockmaailman kiistanalaisimpia hahmoja.lähde? Kaltoin kohdeltu, sittemmin maanis-depressiiviseksi diagnosoitu Axl Rose muutti nuorena Los Angelesiin ja perusti Guns N' Rosesin, jonka esikoisalbumi Appetite for Destruction (1987) nosti yhtyeen rockmaailman huipulle. Rajut elämäntavat vaativat kuitenkin veronsa: Rose junaili kaikki muut alkuperäiskokoonpanon jäsenet pois yhtyeestä yksi kerrallaan ja alkoi vähitellen erakoitua.

Guns N' Rosesin historiikistakin käyvä teos kuvaa osuvasti yhtyeen vaiheita ja sen suosion nousun ja laskun syitä. Välikevennyksinä toimivat anekdootit yhtyeistä, joiden kanssa Guns N' Roses on kiertänyt, levyttänyt tai riidellyt (The Rolling Stones, Mötley Crüe ja Nirvana).

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä kirjaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.