Virtual Villagers

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Virtual Villagers on sarja simulaatiopelejä, joissa pelaajan tavoitteena on rakentaa Isola-nimiselle saarelle kylä, ratkaista ongelmia ja auttaa kyläläisiä selviytymään. Sarjaan kuuluu viisi peliä, jotka on luonut Last Day Of Work. Sarjan ensimmäinen peli julkaistiin tietokoneelle pelattaviksi heinäkuussa 2006 ja viimeinen joulukuussa 2010. Vuonna 2009 sarjan toinen ja kolmas osa julkaistiin myös iPhonelle ja iPod touchille pelattaviksi. Vuonna 2010 sarjan toinen osa julkaistiin iPadille.[1]

Virtual Villagers: A New Home[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Virtual Villagers: A New Home on sarjan ensimmäinen peli, joka julkaistiin Windowsille ja Macille 18. heinäkuuta 2006.[1] Pelin aluksi joukko ihmisiä löytää Isola-nimisen saaren, jolle he päättävät jäädä asumaan.

Virtual Villagers 2: The Lost Children[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan toinen peli julkaistiin Windowsille ja Macille 14. helmikuuta 2007.[1] Pelin aluksi mies ja nainen menevät luolaan, jota ei ole koskaan ennen tutkittu. Yhtäkkiä he putoavat vesiputoukseen ja päättyvät Isola-saaren toiselle puolelle. He näkevät nälkäisiä ja likaisia lapsia ja päättävät auttaa lapsia selviytymään.

Virtual Villagers 3: The Secret City[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan kolmas peli julkaistiin 14. toukokuuta 2008.[1] Kyläläiset lähtevät merelle tutkimaan Isola-saaren toista puolta. He joutuvat myrskyyn, jonka aikana laine heittää heidät saaren toiselle puolelle. He huomaavat, että paikka oli kerran asustettu ja päättävät jäädä sinne.

Virtual Villagers 4: The Tree Of Life[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neljäs peli jukaistiin 22. helmikuuta 2010.[1] Kyläläiset lähtevät tutkimaan Isola-saarta, mutta samalla he eksyvät. He löytävät Elämän Puun, joka on melkein kuollut. Kyläläiset päättävät auttaa Elämän Puuta ja jäävät asumaan sen läheisyyteen.

Virtual Villagers 5: New Believers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viides peli julkaistiin 29. joulukuuta 2010.[1] Pelin aluksi eräs tyttö menee metsään ja löytää oudon maskin. Hän kertoo maskista muille ja kaikki alkavat ihmetellä sitä. Sen jälkeen oudot kyläläiset tulevat ja nappaavat toiset, hyvät kyläläiset. Ihmiset huomaavat, että oudoilla ihmisillä on eri värisiä maskeja päällä. He saavat tietää, että oudot kyläläiset eivät usko heihin.selvennä

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f Last Day of Work®: News and Press Releases www.virtualvillagers.com. Viitattu 10.5.2023. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]