Keskustelu käyttäjästä:91.152.139.240

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Allekirjoitus[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi (sekä äänesi äänestyksissä, jos sinulla on käyttäjätunnus). Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). -MikkoK 16. lokakuuta 2007 kello 10.35 (UTC)


Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Siliamaav 26. helmikuuta 2008 kello 08.31 (UTC)

Mikäli tämä vandalismivaroitus viittasi käyttäjän tekemään ja Siliamaavin kumoamaan muutokseen Kosovo-artikkelissa, se on aiheeton. Muutos ei ollut vandalismia vaan pikemminkin kielivirheen korjaus. Ennen muutosta siellä oli lause: "Kosovon itsenäisyyden tunnustamista eivät Venäjän ja Serbian lisäksi suunnittele ainakaan Espanja, Kypros, Romania, Slovakia, Kreikka, Azerbaidžan, Georgia, Bosnia ja Hertsegovina, Etelä-Afrikka, Indonesia, Intia, Kiina, Kanada, Uusi-Seelanti ja Vietnam." Koska lause on kielteinen, siinä ei tulisi olla sanaa ja vaan eikä. ~Tämä käyttäjä korjasikin lausetta juuri niin, mutta Siliamaav peruutti muutoksen ja lähetti ilmeisen aiheettoman vandalismivaroituksen. -KLS 26. helmikuuta 2008 kello 08.48 (UTC)
Aijaa, jos asia on todellisesti näin, niin pahoittelen väärinkäsitystä. Yliviivaan Test-mallineen, joka tosin ei vielä ilmoita vandalismin teosta. Siliamaav 26. helmikuuta 2008 kello 08.50 (UTC)


Käyttäjätunnus[muokkaa wikitekstiä]

Olet kirjoittanut Wikipediaan aktiivisesti, ja siksi sinun kannattaisi rekisteröidä itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröinti ei vaadi sähköpostiosoitetta eikä henkilökohtaisia tietoja, ja käyttäjätunnuksesta on monenlaista etua:

  • Saat oman käyttäjäsivun, jossa voit kertoa itsestäsi ja jolle voit kerätä hyödyllisiä linkkejä, ja oman keskustelusivun, jossa voit kommunikoida muiden kanssa.
  • Muokkauksesi ja asetuksesi säilyvät, vaikka IP-osoitteesi vaihtuisi ja näet kaikki muokkauksesi "omat muokkaukset" -sivun kautta.
  • Muiden käyttäjien on helpompi tunnistaa sinut. Tämä nopeuttaa esimerkiksi muokkausten tarkistamista vandalismin varalta, sillä hyvämaineisen käyttäjätunnuksen kaikkia muokkauksia ei tarvitse välttämättä tarkistaa.
  • Voit siirtää sivuja ja lisätä kuvia.
  • Voit äänestää äänestyksissä.
  • Voit luoda itsellesi tarkkailulistan sivuista, joita haluat seurata muita tarkemmin.
  • Voit mukauttaa Wikipedian ulkoasua vapaasti luomalla oman tyylitiedoston.
  • Voit asettua ehdolle ylläpitäjäksi. -Matti-92 27. helmikuuta 2008 kello 10.03 (UTC)