Käyttäjä:Tbone

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Halutuimmat sivut Orvot sivut Minityngät Lyhyet sivut Mallineet Suomi-tilastot Sivut joilta ei ole linkkejä Kaikki luokat samalla sivulla Tynkä-mallineet Luokittelemattomat sivut Malline:Pokerinpelaaja Muokkaukset suomenkielisessä Wikipediassa

Kuva Wikipedian tapaamisesta. Kuvassa suoritetaan ylläpitäjien salainen kädenpuristus ja cabalin ohjeiden jako.
Tällä käyttäjällä on käyttöoikeus SKS:n Kansallisbiografia- ja Talouselämän vaikuttajat -verkkojulkaisuihin Wikipedian Lähdekirjaston kautta.


T Tällä käyttäjällä on käyttöoikeus Tilastopajan urheilutulos- ja tilastotietokantaan Wikipedian Lähdekirjaston kautta.


10 vuotta Wikipediaa 2004 – 2014



Tämä käyttäjä on ollut Wikipediassa
19 vuoden, 6 kuukauden ja 16 päivän ajan.
MOTTO:
If all else fails, remember that Jimbo is on your side.
MOTTO 2:
Olemme täällä tekemässä tietosanakirjaa, emme hankkimassa ystäviä.


Palkinto:
Täten julistetaan Tbone suomenkielisen Wikipedian ensimmäiseksi työn sankariksi stahanovilaisesta 15 000 muokkauksen ylittämisestä. Joonas (kerro)


Palkinto:
Täten nimitetään TBone kaksinkertaiseksi wikipedistisen työn sankariksi ylittämättömän 3000 aloitetun artikkelin kunniaksi. Wikipedian puolesta: Joonas (kerro)


Palkinto:
Häivytys-sanan ehdottamisesta suomennokseksi oversight-toiminnolle helmikuussa 2008. Häivytys ja sen johdannaiset otettiin käyttöön. --Pxos (keskustelu) 1. kesäkuuta 2012 kello 17.35 (EEST)



Olen aloittanut suomenkielisessä Wikipediassa 3512 artikkelia (tilanne 4.5.2021)[1]. Aloittaessani artikkelin, yritän luoda vähintään kohtalaisen tyngän, jossa aiheesta kerrotaan oleellinen - valitettavasti Wikipediassa on paljon tynkiä, joissa huomaa ettei artikkelin aloittaja ole aiheeseensa jaksanut perehtyä parin minuutin googlailua pidempään. Viimeiset vuodet olen yrittänyt myös saada jokaiseen artikkeliin ainakin muutaman lähdeviitteen - Wikipedian alkuvuosina yhteisön käytänteet olivat hiukan toisenlaisia. Muokkauksia on kertynyt 38 792[2] (tilanne 4.5.2021).

Tämä käyttäjä osallistuu Wikipedian albumiprojektiin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://tools.wmflabs.org/xtools/pages/index.php?user=Tbone&project=fi.wikipedia.org&namespace=0&redirects=noredirects
  2. http://tools.wmflabs.org/xtools-ec/index.php?user=Tbone&lang=fi&wiki=wikipedia

Arkistojen kätköstä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

MC Vittumeitsi
Never forget (2006–2010)

Artikkeli "salarakas" poistettiin äänestyksellä vuonna 2006 (kannatin itse poistoa). Koska mielestäni keksin termille oivan määritelmän, säästän sen googlaajille vapaasti käytettäväksi tähän:

Salarakas nimitystä on käytetty Suomessa rakastajattaresta (sanaa on toistaiseksi käytetty yksinomaan naisista), joka ei ole salainen vaan esiintyy lehdissä julkisuuden henkilön rakastajattarena. Termiä käytetään erotuksena normaalista rakastajatteresta, jonka identiteetti ei ole tiedossa (ts. on salainen).