Tunteet pelissä (6. tuotantokausi)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson nimi Kirjoittaja(t) Ohjaaja
"Touch Me I'm Going To Scream, Part 1" Mark Schwahn Stuart Gillard
Lucas kosii Peytonia, mutta he kuitenkin päättävät ettei Vegas ole tarpeeksi romanttinen. Victoria palaa varastamaan Brooken yhtiön. Carrie ottaa Danin panttivangiksi kostaakseen, ja Brooken kimppuun hyökätään.
"One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning" Mark Schwahn Greg Prange
Brooke pyytää Debiltä apua hyäkkäyksen jälkeen. Dan huomauttaa että Carrien suunnitelma tulee epäonnistumaan. Jamie näkee Skillsin ja Debin suutelevan.
"Get Cape. Wear Cape. Fly." Mark Schwahn Liz Friedlander
Kaikki ovat järkyttyneitä Quentinin yllättävästä kuolemasta. Dan löytää salaperäisen haudan yrittäessään menestyksettömästi karata Carrien talosta.
"Bridge Over Troubled Water" Terrence Coli Paul Johansson
Lucas kamppailee innostaakseen Ravensia, samalla kun Haley tutkii Danin katoamista. Brooke kohtaa vanhan haamun menneisyydestään. Nathan saa tietää Debin ja Skillsin suhteesta. Peyton on yllättynyt kun kuuluisa muusikko vierailee hänen studiollaan.
"You've Dug Your Own Grave, Now Lie In It" William H. Brown Mark Schwahn
Lucas ja Peyton päättävät hääpäivän. Puhuttuaan enemmän isästään ja Elliestä Mickille, Peyton uskoo että Mick on hänen isänsä. Lucas menee New Yorkiin ja tapaa Lindseyn suunnitellakseen uutta kirjaansa, ja tunnustaa kaiken. Nathania pyydetään valmentamaan joukkuetta, samalla Haley, Dan, Jamie ja Deb joutuvat selviämään seonneesta lastenhoitaja Carriesta. Brooke ja Sam ystävystyvät.
"Choosing My Own Way Of Life" John A. Norris Mark Schwahn
Lucas lähtee kirjansa kiertueelle, ja on yllättynyt kun kustantajat ovat lähettäneet jonkun muun kuin Lindseyn. Nathan on saanut tilaisuuden pelata taas koripalloa, mutta se on jokin poikkeama nimeltään "Slamball". "Slamball" on todella väkivaltaista, joten Nathan joutuisi riskeeraamaan terveytensä. Ainoastaan Mouth ilmestyy Lucasin kirjan julkistamistilaisuuteen, ja hänen kiertueensa perutaan. Haley yrittää auttaa oppilasta hädässä. Brooke harkitsee elämää muuttavaa ehdotusta. Peytonilla ja Mickillä on yhteenotto Mickin henkilöllisyydestä. Mouth valitsee unelmien tyttönsä unelmien työpaikkansa sijasta, ja hän ja Lucas palaavat kotiin Tree Hilliin.
"Messin' With The Kid" Mike Herro and David Strauss Greg Prange
Lucas ja Peyton saavat selville lisää toisistaan. Jamie on tapellut toisen lapsen kanssa koulussa. Brooke jatkaa Samista huolehtimista, joka on alkaa varastella ja karata Brooken luota. Owen palaa Brooken luo, mutta tämä torjuu hänet. Jotta Jamieta ei kiusattaisi, Nathan tulee hänen kouluunsa pukeutuen viittaan ja näyttää muille lapsille miten siistiä on pitää viittaa.