Tigger’s Honey Hunt

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Tigger's Honey Hunt)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tigger’s Honey Hunt
Kehittäjä Disney Interactive
Julkaisija NA NewKidCo[1]
EU Ubisoft
Pelimoottori Honey Engine
Julkaistu
Lajityyppi seikkailu
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: E
Alusta PlayStation
Nintendo 64
Microsoft Windows
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Tigger’s Honey Hunt on Disney Interactiven kehittämä Nalle Puh -aiheinen seikkailupeli. Peli julkaistiin PlayStationille, Nintendo 64:lle ja Microsoft Windowsille vuonna 2000.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Nalle Puh päättää järjestää juhlat ystävilleen, mutta hänellä ei ole riittävästi hunajaa.[1] Hän pyytää Tiikeriä etsimään tarpeeksi hunajaa juhliinsa. Tiikeri saa apua Pöllöltä, joka antaa vinkkejä ja laskee hunajan määrän jokaisen tason lopussa.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on kaksi eri pelimuotoa. Ensimmäinen on pääpeli, jossa pelataan Tiikerin kanssa läpi alueiden etsien hunajaa. Toinen pelimuoto sisältää kolme minipeliä, jotka on voitettava päästäkseen pelissä eteenpäin ja mahdollisesti oppimaan uusia taitoja.

Pääpelissä Tiikerin on kerättävä tietty määrä hunajapurkkeja päästäkseen eteenpäin. Pelaaja voi palata takaisin jo läpipäästylle kentälle opittuaan taitoja, joiden avulla pääsee alueille, joissa viimeiset purkit ovat saaden näin kaikki (100) hunajapurkit jokaisesta kentästä.

Jokaisessa kentässä on myös salainen paikka (jossa on paljon hunajapurkkeja), jonne on päästävä, jos haluaa päästä seuraavassalle tasolle. Yleensä joku Tiikerin ystävistä (esim. Myyrä) antaa vinkin tällaisesta paikasta ollen sen läheisyydessä tai menemällä sinne.

Jokaisessa kentässä on myös joku Tiikerin ystävistä (esimerkiksi Ihaa, Nasu tai Kengu), joka tarvitsee tämän apua löytääkseen hukkaamansa tavaran/esineen/henkilön, ja kun tämä on löydetty ja palautettu, aikahaaste ilmestyy kyseiselle kentälle.

Jokaisessa kentässä on aluksi sininen Ruun kuva, joka täytyy kerätä. Keltainen Kanin kuva ilmestyy kyseiselle kentälle, josta on kerätty 100 hunajapurkkia. Punainen Nalle Puh kuva ilmestyy kyseiselle kentälle, jossa aikahaasteen aika on alitettu. Kuvia kerätessä, ne ilmestyvät päävalikosta käsin pääsevään Valkokuvakirjaan, jossa voi nähdä taidetyötä pelin kentistä.

Minipelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on kolme minipeliä, jotka ovat erilaisia muusta pääpelistä, jotka perustuvat klassikkopeleihin. Pelejä pystyy myös pelaamaan moninpelitilassa 2 –4 pelaajaa eri vaikeustasoissa.

  • Rabbit Says: Kanin versio kapteeni käskee -leikistä.
  • Pooh Sticks: pelissä heitetään tikku mahdollisimman kauas sillasta, ja voittaja on se, jonka tikku tulee nopeiten takaisin virran mukana.
  • Owl, Paper, Scissors: Pöllön versio kivi, paperi ja sakset -leikistä.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Tigger's Honey Hunt Playstation. Sony Interactive Entertainment LLC. Viitattu 16.3.2020. (englanniksi)