Tiedosto:Kitchener-Britons.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kitchener-Britons.jpg(300 × 446 kuvapistettä, 29 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: The Forces at Home: The famous recruiting poster: Field Marshal Lord Kitchener's face and pointing finger is headlined 'Britons' and underneath '... wants you. Join your country's army. God save the King'.
Päiväys
Lähde
This photograph Q 48378A comes from the collections of the Imperial War Museums.
Tekijä
Alfred Leete  (1882–1933)  wikidata:Q4120928 s:en:Author:Alfred Leete
 
Muut nimet
Alfred Ambrose Chew Leete
Kuvaus brittiläinen taidegraafikko
Syntymä-/kuolinpäivä 28. elokuuta 1882 Edit this at Wikidata 17. kesäkuuta 1933 Edit this at Wikidata
Syntymä-/kuolinpaikka Kensington
Auktoriteettikontrolli
creator QS:P170,Q4120928
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
Public domain
Tämän Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisen julkaiseman teoksen tekijänoikeus on vanhentunut.
  • Valokuvien tekijänoikeudet ovat vanhentuneet ennen 1. kesäkuuta 1957 otetuista tai ennen vuotta 1974 julkaistuista valokuvista.
  • Piirrosten, maalausten ja kaiverrusten tekijänoikeus raukeaa 50 vuotta julkaisuvuoden jälkeen ja muiden teosten heti, kun luontivuodesta on kulunut 50 vuotta.
HMSO on julistanut että tekijänoikeuksien vanheneminen on maailmanlaajuista (lähde). Katso myös tämä sivu, tämä sivu ja tämä sivu lisätietoja varten kruunun tekijänoikeudesta (Crown Copyright).

Deutsch  English  Español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  slovenščina  suomi  Türkçe  македонски  русский  українська  മലയാളം  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  العربية  +/−

Muut versiot Tämän tiedoston johdannaisteoksia:  Kitchener-WPScuba.jpg

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 80 vuotta.


Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa, sillä se on julkaistu (tai rekisteröity Yhdysvaltojen tekijänoikeusvirastossa) ennen vuotta 1929.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden. Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1974 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen29. kesäkuuta 2006 kello 01.47Pienoiskuva 29. kesäkuuta 2006 kello 01.47 tallennetusta versiosta300 × 446 (29 KiB)TT1Public Domain image of original Kitchener World War I Recruitment poster by Alfred Leete Pre-1928: {{PD-US}}

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Metatieto