Tiedosto:Horde - Hellig Usvart - Invert the Inverted Cross.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Horde_-_Hellig_Usvart_-_Invert_the_Inverted_Cross.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 18 s, 63 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Tämä on kestoltaan 18 s., laadultaan 64 kbps ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis oleva musiikkinäyte Horde-yhtyeen kappaleesta "Invert the Inverted Cross", albumilta Hellig Usvart (1994). Kappaleen alkuperäispituus on 3 min. 9 s., joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudesta. (en: Wikipedia:Music samples) Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkeleissa Hellig Usvart ja Kristillinen metallimusiikki osiossa "Varhainen vastaus black metal -suuntaukselle (1994-)" ilmentämään niin kutsutun unblack metal -suuntauksen hyökkäävää sanoitus- ja musiikkityyliä. Osiossa viitataan asianmukaisesti yhtyeeseen ja albumiin, jolta kappale on peräisin. "Invert the Inverted Cross" on albumin kuuluisimpia kappaleita, ja se on julkaistu erinäisillä australialaisen metallimusiikin kokoelmalevyillä, joten kyseessä on merkittävän kappaleen näyte.

Lähde Horde: Hellig Usvart
Päiväys Äänitetty 11.-15. heinäkuuta 1994. Julkaissut Nuclear Blast Records
Tekijä(t)

Säveltänyt ja sanoittanut Jayson Sherlock. Sähkökitara, sähköbasso, akustinen kitara, koskettimet ja rummut soittanut Jayson Sherlock. Äänitys ja studiotekniikka: nimimerkki Unblack Mark.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen9. syyskuuta 2007 kello 01.2218 s (142 KiB)Azure Shrieker~fiwiki (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot |Kuvaus=Tämä on kestoltaan 18 s., laadultaan 64 kbps ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis oleva musiikkinäyte Horde-yhtyeen kappaleesta "Invert the Inverted Cross", albumilta ''Hellig Usvart'' (1994). Kappaleen alkuperäisp

Seuraavat 3 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 182 kbit/s Valmistui 25. joulukuuta 2017 kello 07.13 1,0 s

Metatieto