Tiedosto:HP books.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

HP_books.png(105 × 128 kuvapistettä, 17 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Created by modifying this image
Italiano: Creata modificando quest'immagine
Lähde
Tekijä

Lisenssi

Public domain Minä, tämän teoksen tekijänoikeudellinen omistaja, julkaisen tämän teoksen public domainiin eli luovun kaikista tekijänoikeuksista lain sallimissa puitteissa. Tämä on voimassa maailmanlaajuisesti.
Joissain maissa laki ei mahdollista tätä. Mikäli näin on:
Myönnän kenelle tahansa oikeuden käyttää tätä teosta mihin tahansa tarkoitukseen, ilman mitään ehtoja, ellei laki vaadi ehtojen asettamista.
Fan art Tämä teos on fanitaidetta eli taideteos, joka perustuu jonkun muun luomaan fiktiiviseen hahmoon. Alkuperäinen fiktiivinen hahmo on tekijänoikeuden suojaama. Uskotaan, että kuvan ylläpito Commonsin palvelimilla, joiden sijainti on Yhdysvalloissa, ei riko Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Kuvan uudelleenkäyttö ja levitys voi olla kuitenkin laitonta Suomessa ja monilla muilla hallinnollisilla alueilla. Suomen tekijänoikeuslain 2 § mukaan tekijällä on oikeus teokseensa myös muutettuna, joten tekijällä voi olla tekijänoikeus myös tähän teokseen. Lisäksi monilla hallinnollisilla alueilla fanitaidetta voidaan pitää epäreiluna kilpailuna. Kuvan fiktiivinen hahmo voi kuulua tavaramerkkisuojan piiriin, jolloin hahmon jäljitelmien julkinen käyttö saattaa rikkoa lakia. Lisätietoa fanitaiteesta ja siihen liittyvistä immateriaalioikeuksista on sivulla COM:FAN.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty lain rikkomiseen. Lue myös vastuuvapauslauseke.


Tämä on vain informatiivinen malline. Tällä kuvalla on oltava myös normaali tekijänoikeusmalline. Jos kuvalta puuttuu normaali tekijänoikeusmalline, kuva voidaan poistaa poistokriteerien mukaisesti.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen10. maaliskuuta 2006 kello 17.11Pienoiskuva 10. maaliskuuta 2006 kello 17.11 tallennetusta versiosta105 × 128 (17 KiB)Cryptex{{en|Created by modifying [http://it.wikipedia.org/wiki/Immagine:Books-aj.svg_aj_ashton_02.png this image]}}. {{it|Creata modificando [http://it.wikipedia.org/wiki/Immagine:Books-aj.svg_aj_ashton_02.png quest'immagine}}.

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.