Tiedosto:Canino.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Canino.png(500 × 274 kuvapistettä, 141 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Kuvaus
English: Cerberus, the three-headed dog of Hades, created using the Sculpt tool in Blender 2.43, by Giuseppe Canino (“RenderDemon”).
Português: Cérbero, o cão de três cabeças de Hades, criado usando a ferramenta Sculpt no Blender 2.43, por Giuseppe Canino (“RenderDemon”).
Lähde http://blender.org/bf/Cerbero2.png
Tekijä Giuseppe Canino
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 2.0 Yleinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
 
Tämä grafiikka luotiin käyttäen apuna ohjelmaa Blender.

Tämä kuvakaappaus sisältää vain yksinkertaisia geometrisia kuvioita tai lyhyen tekstinpätkän eikä lainkaan teoskynnyksen ylittäviä osia, tai tietokoneohjelman tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut ohjelman vapaalla lisenssillä, joka sallii kenen tahansa käyttää, kopioida, muokata ja jakaa tietokoneohjelmaa vapaasti, myös kaupallisiin tarkoituksiin. Sitämyöten tämä kuvakaappaus noudattaa Commonsin käytäntöä, ja voit käyttää sitä vastikkeetta lisenssin suomin vapauksin. Tarkempien tietojen vapaasta lisenssistä tulisi olla ilmoitettuna tällä sivulla. Vapaan ohjelmiston lisenssi: GNU General Public License [1]

Vapaa lisenssi koskee vain kuvakaappauksessa näkyvän tietokoneohjelman tekijänoikeutta. Jos kuvakaappauksessa näkyy osia jotka eivät ole suoraa seurausta tietokoneohjelman koodista, esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa tai valokuvia, on niiden tekijänoikeudellinen asema ilmoitettava erikseen tällä sivulla. Kaiken kuvakaappauksessa näkyvän on alitettava teoskynnys tai oltava vailla tekijänoikeuden suojaa taikka lisensoitu vapaalla lisenssillä. Katso tekijänoikeuskäytäntö lisätietoja varten.


Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

image/png

71107c13c3b2eaa6e339e0f1bf0612c3a116805e

data size englanti

144 333 tavu

274 pikseli

500 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen25. helmikuuta 2007 kello 00.31Pienoiskuva 25. helmikuuta 2007 kello 00.31 tallennetusta versiosta500 × 274 (141 KiB)Ricvelozodescrição = Blender_canino.png fonte = http://blender.org/bf/Cerbero2.png

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: