Tiedosto:Brest Svjato-Voskresenski sobor2.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(872 × 583 kuvapistettä, 85 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Kristuksen ylösnousemuksen kirkko Brestissä (ven. Храм в честь Воскресения Христова, Hram v tšest Vokresenija Hristova eli ven. Свято-Воскресенский собор, Svjato-Voskresenski sobor, valkoven. Свята-Васкрасенскі сабор, Svjata-Vaskrasenski sabor) on yksi Valko-Venäjän suurimmista kirkkorakennuksista. Kokonaisuuteen sisältyy kaksi kirkkoa (alakirkko ja pääkirkko) ja suuri kellotorni. Kokonaisuus on suunniteltu pappi J. Parfjanjukin johdolla ja se rakennettiin Maailmansodassa saavutetun voiton 50-vuotispäivän kunniaksi. Rakennustyöt aloitettiin vuonna 1993 ja ne saatiin valmiiksi vuonna 2001. Kirkko sijaitsee osoitteessa Moskovskaja 271, 224006 Brest, Valko-Venäjä.
Tekijänoikeuksien haltija = J. Parfjanjuk, valokuva: User:Paju. Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleen henkilön elinaikana ja 50 vuotta hänen kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.

Lähde oma kuva
Päiväys heinäkuu 2012
Tekijä(t)

User:Paju


Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen7. syyskuuta 2013 kello 01.33Pienoiskuva 7. syyskuuta 2013 kello 01.33 tallennetusta versiosta872 × 583 (85 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Kristuksen ylösnousemuksen kirkko Brestissä (ven. Храм в честь Воскресения Христова, Hram v tšest Vokresenija Hristova eli ven. Свято-Воскресенский соб...

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa: