Tiedosto:Bobruisk Drama and comedy-1977.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 647 × 768 kuvapistettä, 326 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Visent Dunin-Martsinkijevitšin draama- ja komediateatteri (valkoven. Магілёўскі абласны тэатр драмы і камедыі імя Вінцэнта Дуніна-Марцінкевіча, МАТДК, ven. Могилевский областной театр драмы и комедии им. В. Дунина-Марцинкевича) on vuonna 1977 rakennettu Mahiljoun alueen maakuntateatteri osoitteessa Ul. Sotsialistitšeskaja 105, Babruisk, Valko-Venäjä. Rakennuksen pääarkkitehti oli Viktor V. Kramarenko.
Tekijänoikeuksien haltija: Arkkitehti V.V. Kramarenko, valokuva: Commons User:Aniterum. Fiwikiin ladattu on julkaistu Commonsissa cc-by-3.0 -lisenssillä , ja on nähtävinä myös Kuva Panoramiossa.
Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleiden arkkitehtien elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa teoksen tunnistetiedot säilyttäen. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.
In English: Note please: Do not load this to Commons as this is photo of an building (constructed 1977) or other artwork which does not have Freedom of Panorama. Such photos should not be in Commons as they are not free to use.

Lähde Commonsin Cc-sa-3.0 kuva [1]
Päiväys 30. huhtikuuta 2009
Tekijä(t)

Commons User:Aniterum

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen27. syyskuuta 2013 kello 20.09Pienoiskuva 27. syyskuuta 2013 kello 20.09 tallennetusta versiosta1 647 × 768 (326 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Visent Dunin-Martsinkijevitšin draama- ja komediateatteri (valkoven. Магілёўскі абласны тэатр драмы і камедыі імя Вінцэнта Дуніна-Марцінкевіча, МАТДК, v...

Seuraava tiedosto on tämän tiedoston kaksoiskappale (lisätietoja):

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto