Tiedosto:Blason Poufsouffle.svg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(SVG-tiedosto; oletustarkkuus 640 × 704 kuvapistettä; tiedostokoko 30 KiB)

Yhteenveto

Vaakuna
InfoField
English: Hufflepuff blazon
Français : Blason de Poufsouffle
Vaakunaselitys
InfoField
Français : D'or au blaireau de sable.
English: Or, a badger sable.
Lähteet
InfoField
English: J.K. Rowling, Harry Potter and the Goblet of Fire, Chapter 15, Beauxbatons and Durmstrang. "[..] yellow with a black badger for Hufflepuff [..]".
Tinktuurit
InfoField
argentorsable
Päiväys 11. maaliskuuta 2009
Taiteilija
InfoField
K'm
Lähde Oma teos,
 
This SVG Vaakuna includes elements from this Vaakuna:
Blason de la ville de Tagsdorf (68).svg (by Spax89).
 
This SVG Vaakuna includes elements from this Vaakuna:
D'argent diapré.svg (by Bibar).
SVG kehittely
InfoField
 
Tämän SVG-tiedoston lähdekoodi on validoitu.
 
Tämä vektorigrafiikkatiedosto luotiin käyttäen apuna ohjelmaa Inkscape, tehnyt Bibar.
 
 Image created for the Blazon Project of the French Wikipedia. 


Fan art Tämä teos on fanitaidetta eli taideteos, joka perustuu jonkun muun luomaan fiktiiviseen hahmoon. Alkuperäinen fiktiivinen hahmo on tekijänoikeuden suojaama. Uskotaan, että kuvan ylläpito Commonsin palvelimilla, joiden sijainti on Yhdysvalloissa, ei riko Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Kuvan uudelleenkäyttö ja levitys voi olla kuitenkin laitonta Suomessa ja monilla muilla hallinnollisilla alueilla. Suomen tekijänoikeuslain 2 § mukaan tekijällä on oikeus teokseensa myös muutettuna, joten tekijällä voi olla tekijänoikeus myös tähän teokseen. Lisäksi monilla hallinnollisilla alueilla fanitaidetta voidaan pitää epäreiluna kilpailuna. Kuvan fiktiivinen hahmo voi kuulua tavaramerkkisuojan piiriin, jolloin hahmon jäljitelmien julkinen käyttö saattaa rikkoa lakia. Lisätietoa fanitaiteesta ja siihen liittyvistä immateriaalioikeuksista on sivulla COM:FAN.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty lain rikkomiseen. Lue myös vastuuvapauslauseke.


Tämä on vain informatiivinen malline. Tällä kuvalla on oltava myös normaali tekijänoikeusmalline. Jos kuvalta puuttuu normaali tekijänoikeusmalline, kuva voidaan poistaa poistokriteerien mukaisesti.

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai minkä tahansa Free Software Foundationin julkaiseman myöhemmän version ehtojen alaisena; ei koske muuttumattomia kohtia, etukannen tekstejä eikä takakannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla osiossa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

image/svg+xml

d5445a1dcd236069f02d3e41a5148928eda0d3cb

30 480 tavu

704 pikseli

640 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen17. lokakuuta 2017 kello 16.43Pienoiskuva 17. lokakuuta 2017 kello 16.43 tallennetusta versiosta640 × 704 (30 KiB)BibarModification patte avant droite.
16. lokakuuta 2017 kello 12.53Pienoiskuva 16. lokakuuta 2017 kello 12.53 tallennetusta versiosta640 × 704 (30 KiB)BibarBlaireau passant (pas en bande), ajout d'un diapré.
12. maaliskuuta 2009 kello 01.46Pienoiskuva 12. maaliskuuta 2009 kello 01.46 tallennetusta versiosta600 × 660 (50 KiB)Bagui{{Information |Description={{en|1=Hufflepuff blazon}} {{fr|1=Blason de Poufsouffle : blaireau de sable sur champ d'or}} |Source=travail personnel (own work) |Author=Bagui |Date= |Permission= |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}-->

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto