Tiedosto:1 Reichsmark 1938-1945.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(948 × 1 210 kuvapistettä, 2,87 MiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
Deutsch: 1 Reichsmark 1938-1945, Germany
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Francisco Evans

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Previous public domain rationale, no longer applicable
Public domain
Public domain

This image depicts a unit of currency issued by Germany. It is believed to be in the public domain (under § 5 Abs.1 UrhG) as an official work issued by a German federal or state authority, or by a predecessor state.


See Currency:Germany for more information.

Currency Tämä kuva esittää osittain tai kokonaan käteistä.

Vaikka tämä kuva onkin ilman tekijänoikeuden suojaa tai muuten tekijänoikeutta sovelletaan siihen vain osittain, tekijänoikeudesta riippumattomat paikalliset lait saattavat rajoittaa sen käyttöä. Ennen kuin käytät tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön. Olet yksin vastuussa, mikäli rikot lakia.


Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.
Nazi symbol Vastuuvapaus
Tämä kuva esittää (tai muistuttaa) symbolia, jota on käyttänyt Saksan kansallissosialistinen hallinto, siihen liittyvä organisaatio tai muu organisaatio, joka on kielletty Saksan liittotasavallan perustuslakituomioistuimen päätoksellä.

Saksassa kiellettyjen organisaatioiden tunnusten (kuten natsien hakaristi tai nuoliristi) käyttö voi myös olla laitonta Itävallassa, Unkarissa, Puolassa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Brasiliassa, Venäjällä sekä muissa maissa, riippuen asiayhteydestä. Asiaan liittyvä lainkohta Saksan rikoslaissa (StGB) on pykälä 86a ja Puolan rikoslaissa artikla 256 (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553).

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

9. kesäkuu 2011

image/png

68dcc76f56db1a1fd44afdbdcd105ee84182f934

data size englanti

3 004 871 tavu

1 210 pikseli

948 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. joulukuuta 2013 kello 19.37Pienoiskuva 13. joulukuuta 2013 kello 19.37 tallennetusta versiosta948 × 1 210 (2,87 MiB)Andy king50- watermark
9. kesäkuuta 2011 kello 14.23Pienoiskuva 9. kesäkuuta 2011 kello 14.23 tallennetusta versiosta956 × 1 248 (3,09 MiB)Francisco Evans

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto