Tiedosto:Örebro sk.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Örebro_sk.png(204 × 205 kuvapistettä, 29 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Kuvaus

Örebro SKn logo

Lähde http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Orebro.png
Päiväys
Tekijänoikeuksien haltija

Örebro SK

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.
Copyrighted

Tämä on tekijänoikeudella suojattu yrityksen, yhteisön, tuotteen tai tapahtuman logo.

Logoa käytetään Wikipediassa Suomen tekijänoikeuslain sitaattioikeuden ja Yhdysvaltain tekijänoikeuslain fair use -oikeuden nojalla artikkelissa Örebro SK. Logon käyttö ei merkitse suhdetta Wikipedian ja logon omistavan yrityksen tai yhteisön välillä. Logo ja sen mahdollisesti esittämä tavaramerkki ovat omistajansa omaisuutta.

false
Copyrighted

Tämä on tekijänoikeudella suojattu yrityksen, yhteisön, tuotteen tai tapahtuman logo.

Logoa käytetään Wikipediassa Suomen tekijänoikeuslain sitaattioikeuden ja Yhdysvaltain tekijänoikeuslain fair use -oikeuden nojalla artikkelissa Örebro SK Fotboll. Logon käyttö ei merkitse suhdetta Wikipedian ja logon omistavan yrityksen tai yhteisön välillä. Logo ja sen mahdollisesti esittämä tavaramerkki ovat omistajansa omaisuutta.

false
Copyrighted

Tämä on tekijänoikeudella suojattu yrityksen, yhteisön, tuotteen tai tapahtuman logo.

Logoa käytetään Wikipediassa Suomen tekijänoikeuslain sitaattioikeuden ja Yhdysvaltain tekijänoikeuslain fair use -oikeuden nojalla artikkelissa Örebro SK Bandy. Logon käyttö ei merkitse suhdetta Wikipedian ja logon omistavan yrityksen tai yhteisön välillä. Logo ja sen mahdollisesti esittämä tavaramerkki ovat omistajansa omaisuutta.

false

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen15. toukokuuta 2009 kello 20.39Pienoiskuva 15. toukokuuta 2009 kello 20.39 tallennetusta versiosta204 × 205 (29 KiB)Mädsen (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Örebro SKn logo | Lähde = http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Orebro.png | Päiväys = | Tekijä = | Tekijänoikeuksien haltija = Örebro SK }} {{Logo|Örebro SK}}

Seuraavat 3 sivua käyttävät tätä tiedostoa: