The Union

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo showpainitallista. Katso myös täsmennyssivu Union.

The Union (alias U.P. Y.O.U.R.S.: Union of People You OUghtta Respect, Son) oli stable World Wrestling Federationissa. Se muodostui entisistä Corporationin jäsenistä: Ken Shamrock, Test, Big Show ja johtaja, Mick Foley.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ryhmän jäsenet yhdistivät voimansa, koska he kokivat, että Corporation oli kohdellut heitä epäoikeudenmukaisesti siitä lähtien, kun Shane McMahon oli syrjäyttänyt sen johdosta isänsä, WWF:n omistajan Vince McMahonin. Ryhmä perustettiin 3. toukokuuta 1999: neljä päivää sen jälkeen, kun The Undertakerin Ministry of Darkness ja Shane McMahonin Corporation olivat yhdistäneet voimansa muodostaen Corporate Ministryn.

Taisteluissa Corporate Ministryä vastaan Unionia johti syrjäytetty johtaja Vince McMahon, ja eräät WWF:n painijat sekä WWF:n komissaari Shawn Michaels auttoivat silloin tällöin. Kaikki he olivat entisiä Corporationin jäseniä.

Over the Edge -tapahtumassa Union voitti Corporate Ministryn edustaman joukkueen kahdeksan miehen tag team -ottelussa.

Mick Foley otti monia lekan iskuja polveensa Triple H:lta 31. toukokuuta 1999 ja joutui sairauslomalle. Oikeasti häntä odotti polvileikkaus. Hän paini seuraavan kerran elokuussa 1999. Seuraavalla viikolla Vince McMahon paljastui Ministry of Darknessin ja myöhemmin Corporate Ministryn komentajaksi. Foleyn oltua sairauslomalla ja vihollisryhmän kehityttyä eri ryhmäksi Union alkoi hiljalleen hajota.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Foley, Mick. Foley is Good: And the Real World is Faker than Wrestling. ReganBooks. pp. 177. ISBN 0060393009.