The Simpsons: Bart vs. the World

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

The Simpsons: Bart vs. the World on Acclaim Entertainmentin vuonna 1991 julkaisema peli Nintendo Entertainment System, Sega Master System ja Sega Game Gear -pelikonsoleille. Peli on lisenssipeli, joka perustuu Simpsonit -televisiosarjaan.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelimekaniikka on lähestulkoon aivan samanlainen, kuin pelin edeltäjässä The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants, mutta tällä kertaa pelaaja voi esimerkiksi ottaa kahden osuman sijaan viisi osumaa ennen kuolemaa. Lisäksi toisin kuin edeltäjässä, tässä pelissä on "power-uppeja", joista pelaaja voi saada lisää energiaa.
Tässä pelissä on myös bonus-pelejä. Esimerkiksi muistipeli, puzzle-peli ja Trivia (jossa kysytään kysymyksiä koskien Simpsonit tv-sarjaa tuohon astisilta tuotantokausilta).

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bart Simpson osallistuu Hassu-klovnin piirustuskilpailuun, jossa hän voittaa maailmanympärimatkan palkinnoksi. Todellisuudessa Bartin voitto ja palkinto oli Montgomery Burnsin lahjonta Hassulle.
Mr. Burns ja Waylon Smithers punovat juonia eliminoidakseen Simpsonien perheen, joka on aiheuttanut harmia Mr. Burnsille aikojen saatossa. Pelissä pelataan neljässä eri maassa ympäri maailman. Jokaisen maan lopussa Bart kohtaa loppuvastuksen, joka on aina joku Mr. Burnsin kaukainen sukulainen.
Pelin maat ovat Kiina, Pohjois-napa, Egypti ja Hollywood.


Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.