The Ruthless Roundtable

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The Ruthless Roundtable oli heel-ryhmittymä World Wrestling Entertainmentin ECW-brändissä. Ryhmää johti William Regal. Muut jäsenet olivat Ezekiel Jackson ja Vladimir Kozlov, jotka auttoivat Regalia hänen feudissaan Christiania vastaan saadakseen ECW-mestaruuden, mutta Regal ei sitä koskaan voittanut.

Feudi Christianin kanssa ja ECW-mestaruuden tavoittelu (2009–2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

21. heinäkuuta 2009 Ezekiel Jackson ja Vladimir Kozlov alkoivat esitellä armottomia lopetusliikkeitä "jobbereihin" matsien jälkeen. 11. elokuuta ECW:ssa Willíam Regal tuli ykköshaastajaksi (voittamalla Tommy Dreamerin) ECW Mestaruuteen. Seuraavan viikon ECW:ssa päätapahtuma matsissa oli tag team -ottelu Regal ja Kozlov vs. ECW-mestari Christian ja Ezekiel. Matsin aikana Ezekiel hyökkäsi Christanin kimppuun, minkä seurauksena Regal pääsi selättämää ECW-mestarin. Matsin jälkeen Kozlov ja Ezekiel iskivät vielä lopetusliikkeensä. SummerSlamissa Regal hävisi Christianille kahdeksassa sekunnissa, joka käytiin Christianin ECW-mestaruudesta. Seuraavassa ECW:ssa General Manager Tiffany laati stipulaatiot päätapahtuma matsiin, joka käytäisiin Regalin ja Chrstianin välilla; jos Regal voittaa hän saa uusinta matsin WWE Breaking Pointiin, mutta jos Christian voittaa Regal ei saa uusintaottelua. Matsin voitti Regal Kozlovin headbutt liikkeen ja Regal Tremblerin jälkeen. 9. syyskuuta Rutless Roundtable voitti ECW-mestarin ja Tommy Dreamerin tag team -matsissa. Breaking Pointissa Regal hävisi Christianille ECW-mestaruus matsissa. 29. syyskuuta William Regal toimi väliaikaisena General Managerina, koska Tiffany oli joutunut auto onnettomuuteen.

27. lokakuuta Regal vaati Tiffanylta ECW Mestaruus matsia, mutta Regal ei saanut haluamaansa. Saman illan päätapahtuma matsin jälkeen Ruthless Roundtable hyökkäsi Christianin kimppuun iskemällä tupla chokeslamin. Seuraavan viikon ECW:ssa Regal sai ECW Mestaruus mahdollisuuden ensiviikon ECW:hen. 10. marraskuuta Sheffield, Englannissa päätapahtuma matsissa Regal ei onnistunut voittamaan Christianin ECW Mestaruutta oman kotimaan edessä. 15. joulukuuta ECW:ssä Ezekiel ja Kozlov kohtasivat, minkä voittaja pääsisi ottelemaan battle royal matsissa 12. tammikuuta ja sen voittaja pääsee ottelemaan Royal Rumblessa ECW Mestaruudesta. Ezekielin ja Kozlovin matsin aikana Regal nykäisi Kozlovia jalastaan, mikä johti Jacksonin lopetusliikkeeseen ja selätykseen. 12. tammikuuta Ezekiel Jackson voitti 8 miehen battle royalin eliminoimalla viimeisenä Kanen ja pääsi ottelemaan Christiania vastaan Royal Rumblessa ECW Mestaruudesta. 19. tammikuuta ECW:ssä Ezekiel sekaantui Regalin ja Christianin väliseen matsiin ja kun Regal oli diskattu Ezekiel ja William pieksivät Christianin. Seuraavan viikon ECW:ssa Regal ja Ezekiel voittivat tag team -matsissa Christianin ja Kanen. Royal Rumblessa Ezekiel kuitenkin hävisi Christainille. ECW:n viimeisessä jaksossa 16. helmikuuta, 2010 Ezekiel voitti ECW Mestaruuden Regalin avulla Extreme Rules matsissa iskemällä The Book of Ezekielin pöydälle. Jacksonista tuli samalla viimeinen ECW-mestari.

Painissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lopetusliikkeet
    • Knee Trembler – William Regal
    • Regal Stretch – William Regal
    • Standing Side Slam – Ezekiel Jackson
    • Iron Curtain – Vladimir Kozlov

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

World Wrestling Entertainment

  • ECW Championship (kerran) – Ezekiel Jackson
  • ECW:n väliaikainen General Manager – William Regal

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]