The Entire Population of Hackney

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The Entire Population of Hackney oli Iron Maidenin kitaristi Adrian Smithin ja rumpali Nicko McBrainin lyhytikäinen musiikillinen sivuprojekti Iron Maidenin pitäessä taukoa World Slavery Tour -kiertueensa ja Somewhere in Time -albuminsa välissä.

Projektiyhtye esiintyi salaisessa konsertissa Lontoossa Marquee-klubilla 19. joulukuuta 1985. Adrian Smith ja Nicko McBrain kutsuivat soittamaan muutamia muusikkoystäviään: Adrian Smithin vanhan Urchin-yhtyeen jäsenet Dave Colwell ja Andy Barnett täydensivät kokoonpanon. Yhtye soitti enimmäkseen cover-kappaleita, mutta jäsenet kirjoittivat myös muutaman kappaleen yhdessä. Kappale "Reach Out" päätyi Iron Maidenin Somewhere In Time -albumilta julkaistun singlen Wasted Years B-puolelle. Kappaleet "Juanita" ja "That Girl" päätyivät saman albumin toisen singlen, Stranger in a Strange Landin B-puolelle.

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bootleg[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhtyeen esiintyminen on taltioitu bootleg-äänitteelle The Entire Population Of Hackney. Bootleg on tunnettu myös nimillä The Whole Population Of Hackney! ja Live In London.

Kappaleet:

  1. Juanita
  2. See Right Trough You
  3. Reach Out
  4. Chevrolet
  5. Lady
  6. Silver And Gold
  7. That Girl
  8. Fighting Man
  9. School Days
  10. Rumpusoolo
  11. School Days (jatkuu)
  12. She's Gone
  13. Try
  14. Losfer Words
  15. Two Minutes To Midnight
  16. Rosalie
  17. Tush

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]