Selviytyjä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Selviytyjä
Survivorman
Tyyli Dokumentti, Selviytyminen
Kestoaika 22 min
Tekijä Les Stroud
Pääosissa Les Stroud
Alkuperämaa Flag of Canada.svg Kanada
Verkko Discovery Channel
Esitetty 24. marraskuuta 2004 –
Jaksoja 35
Tuotanto
Tuottajat Les Stroud
Ohjaajat Les Stroud
Käsikirjoittajat Les Stroud
Tuotantoyhtiö Cream Productions
Wilderness Spirit Productions
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Selviytyjä (engl. Survivorman) on tv-sarja, jota juontaa kanadalainen Les Stroud. Sarjaa esitetään Discovery Channelilla.

Ohjelmassa Les Stroud jätetään erilaisille alueille yksin selviytymään viikon ajaksi. Ohjelmassa hän on muun muassa ollut Alaskassa, merellä, Kalaharin aavikolla, Labradorilla ja Amazonissa. Jaksoja on tähän mennessä kuvattu 35.

Lesillä ei ole retkillään mitään muuta mukana kuin kamerat,satelliittipuhelin (vain hätätapauksia varten), kirves, muutama "jokapäiväinen" tavara,tarvike, vaatteet, huuliharppu ja Victorinoxin linkkuveitsi, tai monitoimityökalu. Tehtävää vaikeuttaa se, että hän joutuu itse myös kuvaamaan koko matkan mukanaan useampi kamera.

Ohjelmassa Les selviytyy erilaisin keinoin lähes täysin luonnon antimien avulla, esimerkiksi kalastamalla tai metsästämällä. Hänelle on myös saatettu antaa mukaan rikkimenneitä varusteita joita hän saattaa voida käyttää hyödykseen. Ohjelman idea onkin simuloida erilaisia tapaturmia, kuten lentokoneonnettomuus tai karille ajautuminen.

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.