Seafight

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Seafight
Kehittäjä Bigpoint
Julkaisija Bigpoint
Julkaistu
Lajityyppi Toimintapeli
Pelimuoto Moninpeli
Alusta Adobe Flash
Jakelumuoto Web
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Seafight on merille sijoittuva selainpohjainen monen pelaajan tietokonepeli. Pelin julkaisi Bigpoint vuonna 2006. Seafight on ilmainen ja siellä on melkein 40 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Peli ei vaadi Adobe Flash Playerin lisäksi muita asennuksia.

Kehittyminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aluksi pelaajalla on huono laiva, ja tämä voi liikkua vain 1-tason kartoilla. Kun tekee tehtäviä, saa kokemuspisteitä, ja kun niitä on riittävästi, voi tehdä merirosvotestin. Merirosvotestin jälkeen pääsee aina yhden kartan ylemmäksi. Yhteensä tasoja on 20.

Eliittilaivan ostettuaan pelaaja saa eliittikuulia (admiraalikanuunoilla myös muita kuulia) ampumalla eliittipisteitä. Kun on saanut tietyn määrän eliittipisteitä, pelaaja saa 2. tason eliittilaivan. Tasoja on yhteensä 27, joista viimeisten saaminen vaatii huomattavasti enemmän eliittipisteitä kuin ensimmäisten.

Alukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on 18 alusta, jotka voi ostaa kullalla. On myös valittavana 2 helmillä ostettavaa laivamallia. 18 kultalaivaa ovat tavallisia (eri kokoisia ja näköisiä) ja niiden saavuttamiseksi vaaditaan aina tiettyjä asioita tai tasoja, mutta helmimallit saa ostettua vaikka heti jos on vain tarpeeksi helmiä niiden ostamiseen.

Jackpot-taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jackpot-taistelussa pelaaja voi voittaa kimalteista keräämänsä jättipottieurot aidoksi rahaksi.

Miten Jackpot-taistelu toimii?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päävoittoeurot, joita voit kerätä kartalta menee ns. päävoittoon. Joka kuukausi käydään Päävoittotaistelu. Tämä järjestetään jokaisen kuukauden viimeisenä viikonloppuna.

Kun ilmoittaudut Päävoittotaisteluun, sinulta kysytään tiettyjä tietoja - täytä kaikki tarvittavat tiedot, tämä helpottaa palkinnon maksamista jos voitat kyseisen taistelun. Päävoittotaisteluun osallistuvat kokoontuvat Päävoittokartalla ja taistelevat toisiaan vastaan. Normaalisti taistelu kestää klo 15.00–21.00 välisen ajan. Jos päävoittotaistelukartalla on useampi kuin yksi pelaaja klo 21.00 jälkeen niin voittaja valitaan arvalla.

Huomaa: Päävoittoeuroilla (€) ei ole muuta käyttöä, eikä sitä voi käyttää pelissä.

Helmet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Helmiä voi hankkia keräämällä kimalteita ja hylkyjä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi kultaa laivasi varustukseen niin pystyt vaihtamaan helmiä kullaksi jos pakottava tarve tulee.

Helmien ostaminen

Helmiä voi ostaa esim. matkapuhelimella. 5000 helmeä maksaa 2 euroa. Maksuvaihtoehtoina on tilisiirto, luottokortti, soittaminen, tekstiviestit, nordean solo, paypal jne. Pelissä voi myös ostaa tuplaajan, joka tuplaa saatavan määrän, muttei hintaa. Pelissä on myös Happy Hour (x2) ja Mega Happy Hour (x3). Jalkapallopelistä tulee myös mahdollisesti lisää pelivaluuttaa tilauksista.

Kilta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä voit liittyä jonkun toisen omistamaan kiltaan tai tehdä oman killan. Killassa on yksi johtaja ja kaksi neuvonantajaa, jotka huolehtivat killasta. Jokaisella killalla on oma keskusteluhuone pelissä. Killassa on yleensä veroprosentti, jossa jäsenet joutuvat maksamaan esim. 3 prosenttia kullastaan killalle. Killanjohtaja pystyy antamaan jokaiselle jäsenelle aina tarvittaessa killan kassasta kultaa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]