Se en ollut minä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Se en ollut minä
I Didn't Do It
Tyyli nuorten sitcom
Kestoaika 22–24 minuuttia
Luoja(t) Tod Himmel
Josh Silverstein
Pääosissa
Alkuperämaa Yhdysvallat
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Disney Channel
Esitetty 17. tammikuuta 2014 –
16. lokakuuta 2015
Tuotantokausia 2
Jaksoja 39
Tunnuskappale Olivia Holt: Time of Our Lives
Tuotanto
Tuottaja(t) Tod Himmel
Judd Pillot
Phil Baker
Tuotantoyhtiö(t)
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Se en ollut minä (engl. I Didn't Do It) on yhdysvaltalainen teinikomediasarja, jonka on luonut Tod Himmel ja Josh Silverstein. Sarjasta tehtiin kaksi tuotantokautta ja sen esittäminen aloitettiin Disney Channel-kanavalla 17. tammikuuta 2014.[1] Disney vahvisti kolmannen tuotantokauden perumisen lokakuussa 2015.[2]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Sarjassa teini-ikäiset kaksoset Lindy ja Logan Watson yhdessä kolmen parhaan ystävänsä Jasminen, Garrettin ja Delian kanssa aloittavat ensimmäisen vuotensa Ditka High'n lukiossa. Sarjan jokainen jakso alkaa koomisella "mitä juuri tapahtui" -tilanteella, ja sen jälkeen jakson tarina kerrotaan takautumina. Lindy ja Logan sekä heidän parhaat ystävänsä ovat parempia joutumaan vaikeuksiin kuin pääsemään niistä pois.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lindy Watson on entinen nörttihylkiö, joka aloittaa high schoolin täysin uudella asenteella ja lookilla. Parhaan ystävänsä avulla Lindystä tulee koulun suosituin ja ihailluin tyttö. Hän on sosiaalinen, ystävällinen ja itsevarma, sekä tahtoo aina poikien huomiota. Lindy on myös hyvin atleettinen ja hyvä etenkin lumilautailussa. Hän osaa olla hurskastelija, joka aina yrittää näyttää muiden silmiin mahdollisimman hyvältä, ja joskus hänen ystävänsä käyttävät hänen läsnäoloaan vanhempiensa hyväksyntään.
  • Logan Watson on Lindyn kaksoisveli, itsevarma, rento ja siisti tyyppi, jolla on suuret suunnitelmat tulla merkittäväksi koulussa. Hän pyrkii usein tekemään asiat helpoimman kautta ja hänen ystävänsä kutsuvat sitä "loganailuksi". Logan ei ole koulun älykkäin tai omistautunein opiskelija. Jasminella on tunteita Logania kohtaan, mutta tämä ei tunnu huomaavan sitä...
  • Jasmine Kang on fiksu, rohkea ja erittäin muotitietoinen teini. Hän on aina neljän parhaan ystävänsä tukena. Jasmine on kulkenut muodin mukana kolmannelta luokalta lähtien. Hän saa vain kiitettäviä arvosanoja, tykkää tehdä rohkeita kepposia ja omistaa täydellisen asun joka tilanteeseen. Hän on myös melkein tunnustanut ihastuksensa Loganiin.
  • Garrett Spanger on hiukan mysofobinen ja pakkomielteinen puhtaudesta ja järjestyksestä. Hän kammoaa julkisia vessoja eikä ole hyvä pitämään salaisuuksia. Vaikka Garrettilla on tapana viedä asiat liian pitkälle vain paljastaakseen huijauksen, hän on yleensä aina oikeassa.
  • Delia Delfano on omalaatuinen ja hiukan outo persoona, mutta hänen mielikuvituksellaan ei ole rajoja. Delia on melko vaatimaton eikä pidä itseään ystäviensä "siistiin" porukkaan kuuluvana. Sarjan edetessä hänen tyylinsä on muuttunut naisellisemmaksi. Delia on luova "nörttityttö" ja jalat maassa -tyyppi. Hän on myös suorapuheinen, ja yleensä jo valmiiksi ehtinyt möläyttää ilmoille jotakin kiellettyä.

Rooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Olivia Holt  Lindy Watson  
 Austin North  Logan Watson  
 Piper Curda  Jasmine Kang  
 Peyton Clark  Garrett Spanger  
 Sarah Gilman  Delia Delfano  

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Philiana Ng: Disney Channel Renews 'I Didn't Do It' hollywoodreporter.com. 3.7.2014. HollywoodReporter. Viitattu 1.4.2016. (englanniksi)
  2. Melissa: I Didn’t Do It Cancelled By Disney Channel: No Season 3 renewcanceltv.com. 16.9.2015. RenewCancelTV. Viitattu 1.4.2016. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.