Saw II: Flesh & Blood

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Saw II: Flesh & Blood
Kehittäjä Zombie Studios
Julkaisija Konami
Jakelija Lionsgate Films
Suunnittelija John Williamson
Jaime Benecia
Säveltäjä Alex Guilbert
Morgan Green
Pelimoottori Unreal Engine 3
Julkaistu NA 19. lokakuuta 2010
EU 22. lokakuuta 2010
AU 11. marraskuuta 2010
Lajityyppi selviytymiskauhu
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus PEGI 18
Alusta PlayStation 3, Xbox 360
Jakelumuoto Optinen levy
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Saw II: Flesh & Blood Zombie Studiosin kehittämä ja Konamin julkaisema selviytymiskauhupelipeli, joka julkaistiin vuonna 2010 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Peli on jatko-osa vuoden 2009 Saw-videopelille. Pelin päähenkilönä on etsivä David Tappin poika Michael. Peli keskittyy ensimmäisen pelin ja toisen elokuvan välisiin tapahtumiin.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Campbell herää pimeästä huoneesta Saw II -elokuvan alusta tuttu rotanloukkuansa päässään. Nauha kertoo, että avain jolla ansa irtoaa on Campbellin silmänsä takana. Cambell onnistuu saamaan avaimen ja irrottaa ansan viime hetkellä. Suoritettuaan muutamia testejä Cambell saapuu huoneeseen, jonka seinät alkavat liikkua toisiaan vasten.

Michael joutuu Pigheadin kaappaamaksi ja joutuu Jigsaw’n peliin. Michael joutuu testien aikana pukemaan päälleen haulikkopuvun varmistaakseen että noudattaa pelin sääntöjä. Michael joutuu pelastamaan ansoista Sarah Blalockin, Henry Jacobsin, Joseph Poltzerin, Carla Songin ja Solomon Batesin. Kaikki hahmot kuitenkin kuolevat myöhemmin pelin aikana. Michael kohtaa Jigsaw’n ja jahtaa tätä huoneeseen, jossa Campbell on. Pelaaja joutuu päättämään, kumman hahmon pelastaa. Jos pelaaja pelastaa Campbellin, Michael kuolee ja Campbell ehtii paeta huoneesta hissiin, joka vie hänet Jigsaw’n luo. Jigsaw sanoo Campbellin olevan vapaa ja voivan nyt löytää poikansa ulkopuolelta. Campbell sanoo kuitenkin ettei hänen poikansa voi elää maailmassa, jossa Jigsaw on. Campbell hyökkää Jigsaw’n kimppuun, mutta kuolee teräksisen heilurin iskeydyttyä hänen rintaansa, jonka jälkeen Jigsaw sanoo pelin olevan ohi.

Jos pelaaja päättää pelastaa Michaelin, Cambell kuolee ja Michael selviytyy hissiin. Nauhuri käynnistyy ja Jigsaw kertoo Michaelin ja hänen olevan samanlaisia: he molemmat haluavat jakaa oikeutta rikollisille. Michael saapuu kahdelle ovelle, joista toinen johtaa vapauteen antaen Michaelille mahdollisuuden käyttää isänsä löytämää todistusaineistoa huumekartellia vastaan, ja toinen joka sisältää sikanaamion ja valeasun, jolloin Michael ryhtyisi Jigsaw’n apulaiseksi. Tarina ei paljasta, kumman oven Michael valitsee.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.