Realm of the Mad God

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Realm of the Mad God on massiivinen moninpeli, jonka on luonut Wildshadow Studios (fuusioitui Kabamiin kesäkuussa 2012) ja Spry Fox. Sen betaversio tuli julkiseen lataukseen tammikuussa 2010 ja selainversio julkaistiin kesäkuun 20. 2011.[1] Helmikuussa 2012 pelistä tulivat Windows ja Mac -versiot.[2]


Pelin päätavoitteena on suorittaa tehtäviä, johin kuuluu tietyn vihollisen tappaminen. Tehtäviä on monia, ja tehtäviin kuuluu muun muassa Lich, Muinainen entti, Keitaan jumala, Feenix loordi, Haamukuningas, Kyklooppijumala, Kage Kami ja Punainen demoni. On myös erikoisia tehtäviä, joita kutsutaan "Tapahtumiksi" (Eng: Event). Niitä ovat Pääkallopyhäkkö, Kuutiojumala, Pentaract, Kadonneiden maiden loordi, Suuri sfinksi, Erakkojumala, Aavelaiva, Kivilohikäärme ja unohtuneen kuninkaan avatar. Kun kaikki tehtävät ja tapahtumat on suoritettu, pääset Oryxin linnaan, jossa on kaksi pelin päävastusta vartioivaa Kivivartijaa. Kun Vartijat ovat kuolleet, pääset Oryxin kammioon, jossa pitää tappaa Oryx the Mad God. Kun Oryx the Mad God on kuollut, Oryxin kuolinpaikalle ilmestyy lukittu Viinikellari, jonka voit avata Viinikellarin avaimella, jonka voi saada erilaisten luolien ja tyrmien päävihollisilta. Pelissä on myös erilaisia tyrmiä ja luolia, joista voi saada juomia, jotka vahvistavat hahmoasi. Pelin eri tyrmät ovat tässä helpoimmasta vaikeimpaan: Oryx's Kitchen, Pirate Cave, Spider Den, Sprite World, Snake Pit, Forbidden Jungle, Candyland hunting grounds, Treasure Cave, Haunted Cemetery, Undead Lair, Davy Jones's Locker, Manor of the Immortals, Abyss of Demons, Mad Lab, Lair of Draconis, Ocean Trench, Wine Cellar, Tomb of the Ancients, The Crawling Depths, Woodland Labyrinth, Deadwater Docks sekä tähän asti ainoa pelaajien itse luoma tyrmä The Shatters.

Pelissä ei voi tappaa muita pelaajia (paitsi Zombimoitumisen amuletti). Pelin idea on tappaa kaikenlaisia vihollisia mm. Piraatteja ja Jumalia. Realm of Mad Godia päivitetään säännöllisesti. Realm of the Mad God on myös ns. "Perma death" -peli, sillä hahmosi (ei käyttäjäsi) ja kaikki pelissä kerätyt tavarat, jotka ovat hahmollasi häviävät, jos kuolet. Pelissä on myöskin pankki, johon voit viedä tavaroitasi säilytykseen, mikä pitää ne turvassa.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Realm of the Mad God June 20, 2011. Viitattu March 29, 2013.
  2. Realm of the Mad God on Steam Viitattu March 26, 2013.