Raquel Zimmermann

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Raquel Zimmermann

Raquel Zimmermann (s. 6. toukokuuta 1983 Novo Hamburgo, Rio Grande do Sul) on brasilialainen huippumalli.

Elämä ja ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zimmermann lähti mallimaailmaan jo 14-vuotiaana, mutta vasta 2002 hänen jäiseksikin kutsuttu ulkomuotonsa on todella huomattu, kun hän esiintyi ensikertaa arvostetussa Victoria´s Secret fashion show:ssa.

Zimmermann on työskennellyt useille tunnetuille merkeille, kuten Chanelille, Pradalle, Balenciagalle, Hermèsille, Guccille, Diorille, Max Maralle, Versacelle, Louis Vuittonille, Fendille, Giorgio Armanille sekä Valentinolle. Hän on ollut Marie Clairen kannessa ja esiintyy säännöllisesti sellaisten julkaisujen kuin American Voguen, French Voguen, Italian Voguen, W:n, Harper's Bazaarin, Visionairen, POPin ja Self Servicen sivuilla. Zimmermann esiintyi vuosina 2003, 2005 ja 2006 Victoria's Secretin muotinäytöksessä. Lisäksi Zimmermann on esiintynyt Viktor & Rolfin luomassa H&M-malliston televisiomainoksessa.

Toukokuussa 2007 Zimmermann esiintyi American Voguen kannessa yhdessä Hilary Rhodan, Caroline Trentinin, Doutzen Kroesin, Sasha Pivovarovan, Agyness Deyn, Coco Rochan, Jessica Stamin, Chanel Imanin, ja Lily Donaldsonin kanssa. Lehden numerossa heidät kaikki määriteltiin tuleviksi uuden sukupolven supermalleiksi, tämän hetken "it-girleiksi".

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.