QuizTaisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
QuizTaisto
Julkaisija FEO Media AB
Jakelija FEO Media AB
Julkaistu Ruotsi 3. elokuuta 2012
Lajityyppi tietovisa
Pelimuoto onlinepeli
Alusta Android, iOS & Windows Phone
Hinnoittelutapa ilmainen
Jakelumuoto digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

QuizTaisto on ruotsalaisen FEO Media AB:n 3. elokuuta 2012 julkaisema tietovisamobiilipeli[1]. Peli on saatavilla Androidille, iOSille ja Windows Phonelle.

Peli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

QuizTaisto on tietovisapeli, jossa kaksi pelaajaa pelaa vastakkain. Kilpailu koostuu kuudesta kierroksesta, jossa jokaisessa molemmilla on kolme nelivaihtoehtoista kysymystä[2]. Kysymykset ovat molemmille pelaajille samat, ja niissä on aina yksi oikea vaihtoehto[2]. Kysymyskategorioita on 19, ja ne ovat Viihde & media, TV-sarjat, 2000-luku, Elokuvissa, Talous & politiikka, Pelit & Datailu, Urheilu, Musiikki & hittibiisit, Makujen maailma, Kieli & kirjallisuus, Taide & kulttuuri, Tekniikan ihmeet, Tunne kehosi, Tieteen maailma, Historian havinaa, Maailman ympäri, Myytit & uskonnot, Luonnon helmassa ja Sarjakuvat & piirretyt[2]. Pelin voittaa se pelaaja, joka on saanut kuuden kierroksen jälkeen enemmän pisteitä kuin vastapelaajansa.

Peliin voi kirjoittaa myös omia kysymyksiä[2]. Kirjoitettuaan kymmenen kysymystä, pelaaja saa hahmolleen kruunun[2]. Pelaaja voi muokata hahmoa myös ostamalla maksullisen Premium-version.

Pelin ruotsinkielinen alkuperäisversio Quizkampen ilmestyi elokuussa 2012[1]. Suomen versio ilmestyi vuonna 2013. Peli on julkaistu 15 kielelle[3].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]