Prinssi Albert -lävistys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Prince Albert -lävistys
Prinssi Albert lävistys Prince's wand-korulla
Prince Albert lävistys (without ring)

Prinssi Albert (lyhennetään kansainvälisesti PA) on siittimeen tehtävä genitaalilävistys. Ympärileikatulla peniksellä reikä voidaan tehdä keskelle frenulumia. Ympärileikkaamattomilla lävistys tehdään jommallekummalle puolen frenulumia, jolloin esinahan ollessa päälle vedettynä lävistys asettuu esinahan alle "mukavammin". Tämän tarkoitus on vähentää ihoärsytystä. Yleisin lävistyksen tekotapa on asettaa virtsaputkeen vastaanottoputki, joka ottaa terskan alapuolelta lävistetyn neulan virtsaputkessa vastaan. Prinssi Albert -lavistys on miesten intiimialueen genitaalilävistys, joka on nimetty Ison-Britannian kuningatar Victorian puolison, prinssi Albertin, mukaan. Prinssi Albert -lavistys on yleisin miesten genitaalilävistysmuoto.

Tämä lävistys sijoitetaan tavallisesti virtsaputken alapuolelle ja ylös kohti peniksen pään suuntaa. Lävistyksessä käytetään yleensä renkaanmuotoista korua, joka kulkee virtsaputken läpi ja tulee ulos virtsaputken suuaukosta. Lävistyksen koru voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten titaanista, teräksestä tai kullasta.

Prinssi Albert -lavistus voi tarjota sekä visuaalista että fyysistä stimulaatiota sekä käyttäjälle että kumppanille. Lävistyksen paranemisaika voi vaihdella yksilöittäin, mutta se voi kestää useita viikkoja tai jopa muutaman kuukauden. On tärkeää noudattaa asianmukaisia hygieniakäytäntöjä ja seurata lävistyksen paranemista välttääkseen mahdollisia komplikaatioita.

On kuitenkin hyvä huomata, että vaikka prinssi Albert -lavistus on melko tunnettu, tämä lävistys on edelleen epätavallinen eikä sitä suositella kaikille. Jos harkitset tällaisen lävistyksen tekemistä, suositeltavaa on ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen lävistäjään tai lääkäriin, joka voi antaa sinulle lisätietoja ja neuvoja.

Tämä vaatetukseen, muotiin tai kauneudenhoitoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.