Predator: Concrete Jungle

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Predator: Concrete Jungle
Kehittäjä Eurocom
Julkaisija Vivendi Universal Games, Sierra Entertainment, Fox Interactive
Jakelija Sierra Entertainment
Pelimoottori EngineX
Julkaistu Euroopan unionin lippu 15. huhtikuuta 2005
Yhdysvallat 26. huhtikuuta 2005
Lajityyppi Toimintaseikkailu
Pelimuoto Yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: M
PEGI: 18+
OFLC: MA15+
BBFC: 18
Alusta PlayStation 2, Xbox
Jakelumuoto DVD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Predator: Concrete Jungle on Eurocomin kehittämä peli PlayStation 2- ja Xbox konsoleille. Pelissä ohjataan Predatoria kenen pitää ansaita kunniaa tappamalla ihmisiä jotka ovat varastaneet hänen teknologiaansa. Peli sijoittuu 1930- ja 2030-luvuille.

Peli on nimetty Dark Horse Comicsin ensimmäisen Predator-numeron mukaan, peli ja sarjakuva eivät kuitenkaan jaa samaa juonta

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli alkaa vuodesta 1930 New Way Cityssä. Predator väijyy ja tappaa roistojengin johtajan Bruno Borgian ja hänen jengiläisiään jotka ovat sodassa Irlantilaisjengiä vastaan. Borgian vaimo Isabella ampuu Predatoria silmään veren lentäen Isabellan ja hänen poikansa päälle. Predator pakenee hätäisesti jättäen jälkeensä varusteitaan. Kun Predator on melkein jo aluksensa luona, lasikatto jonka päälle hän hyppää, romahtaa. Pudotus vaurioittaa Predatoria vakavasti. Predator käynnistää aluksensa itsetuhon muttei kuitenkaan itse kuole räjähdyksessä. Koska Predator paljasti lajinsa olemassaolon ihmisille, hänen klaaninsa karkottaa hänet sadaksi vuodeksi vähillä varusteilla planeetalle joka kuhisee Alieneita. Sata vuotta myöhemmin nyt Scarfaceksi itseään kutsuvalle Predatorille tarjotaan mahdollisuutta ansaita kunniansa takaisin.