Pigga Keskitalo

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pigga Keskitalo (o.s. Järvensivu) on luokanopettaja ja tutkija. Hän on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi luokanopettajakoulutuksesta vuonna 1997, vuonna 2008 kasvatustieteen lisensiaatiksi ja vuonna 2010 kasvatustieteen tohtoriksi Lapin yliopistossa. Hän on työskennellyt luokanopettajakoulutuksen jälkeen ensin luokanopettajana, jonka jälkeen hän on toiminut lehtorina ja apulaisprofessorina Saamelaisessa korkeakoulussa Norjan Koutokeinossa opettajakoulutuksen parissa.

Julkaisuja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Järvensivu (Keskitalo), Pigga & Paksuniemi, Merja: Koulumenestyksen etnisen tasa-arvon toteutuminen arvosanojen perusteella Utsjoella. Syventävien opintojen tutkielma. Lapin yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta. Luokanopettajakoulutus., 1997. lähde?
  • Lauhamaa (Keskitalo), Pigga: Saamelaisopetussuunnitelman merkitys: tutkimus saamelaisopetuksen organisoinnista. Lisensiaatintutkimus. Lapin yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta., 2008.
  • Keskitalo, Pigga: Saamelaiskoulun kulttuurisensitiivisyyttä etsimässä kasvatusantropologian keinoin. Väitöskirja, Dieđut 1/2010. Guovdageaidnu: Sámi allaskuvla, 2010. ISBN 978-82-7367-024-3. Teoksen verkkoversio (PDF).
Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.