Philip Labonte

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Philip Labonte

Philip Labonte (tunnetaan myös nimellä Phil Labonte) (s. 15. huhtikuuta 1975 Chicopee, Massachusetts, Yhdysvallat) on amerikkalainen laulaja, joka tunnetaan parhaiten All That Remains-bändin vokalistina.

Phil Labonte aloitti uransa 1990-luvun alussa Perpetual Doom-nimisessä death metal-bändissä. Yhtye julkaisi demon vuonna 1995. Labonte liittyi Shadows Fall nimisen bändin laulajaksi vuonna 1997. Myöhemmin samana vuonna labontea pyydettiin jättämään bändi. Albumi Somber Eyes to the Sky jäi hänen ainoaksi albumiksi hänen ollessa bändissä.

Vuonna 1998 Labonte perusti All That Remainsin, joka piti olla alunperin sivuprojekti, mutta Labonte keskittyi siihen enemmän. Yhtye on edelleen aktiivinen ja on julkaissut kuusi studioalbumia.

Labonte on myös vaikuttanut Killswitch Engage-nimisessä bändissä. Hän laulaa mukana yhtyeen Alive or Just Breathing-albumilla. Kun Killswitch Engagen vokalisti jesse Leach jätti bändin, Labonte oli hakenut paikkaa laulajaksi, mutta yhtye valitsi Howard Jonesin. Yhtye oli sanonut hänelle, että hän olisi ollut toinen valinta laulajaksi. Vuonna 2004 Labonte oli myös mukana Killswitch Engagen The End of Heartache-levyllä laulamassa. Vuonna 2011, kun Howard Jones jätti Killswitchin, huhut liikkui, että Labonte korvaa Howard Jonesin, mutta Labonte sanoi, että ne huhut eivät pidä paikkansa. Phil labonte on myöntänyt, että Howard Jones on paljon parempi laulaja kuin hän.

Levytyksiä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perpetual Doom[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Perpetual Doom - "Sorrow's End" (Demo) (1995)

Shadows Fall[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

All That Remains[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vierailut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.