Pair of Kings

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pair of Kings on yhdysvaltalainen Disney XD-kanavan nuorten komediasarja. Se luojat ovat Dan Cross ja David Hoge. Pääosia näyttelevät Mitchel Musso ja Doc Shaw. Sarjan tuotanto alkoi 15. helmikuuta 2010 ja päättyi vuonna 2013. Suomessa sarjaa esitetään Disney XD-kanavalla nimellä Kaksi kunkkua.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan päähenkilöt ovat tätinsä ja enonsa kasvattamat normaalisti elävät chicagolaiset kaksosveljekset Brady (Mitchel Musso) ja Boomer (Doc Shaw). Heidän elämänsä muuttaa kuninkaallisen neuvonantajan Masonin (Geno Segers) ilmestyminen heidän kouluunsa. Brady ja Boomer saavat tietää olevansa Kinkow-saaren valtaistuimen perijöitä ja he muuttavat saarelle kaksoismonarkeiksi. Kinkow on Tyynellämerellä sijaitseva kuvitteellinen pieni saarivaltio, jonka asukkaat ovat oudosti taikauskoisia.

Kaksoset ovat huonokuntoisia, tumpeloita ja pelkureita, mutta jo alkumetreiltä lähtien he ovat ylittäneet itsensä pelastaessaan saaren esimerkiksi tulivuorelta tuomalla toisen saaren "sydämen" hajonneen tilalle. Saarella kaksosia auttaa Masonin viehättävä tytär Mikayla (Kelsey Chow) ja häiritsee heidän kavala serkkunsa Lanny (Ryan Ochoa), joka yrittää saada kruunun itselleen.

Heimot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarantulat on vihollisheimo. Heidän tuntomerkkinsä ovat tummanharmaa tarantulamaski ja outo puhe. He eivät siis puhu kunnon kieltä, vaan outoa Ukahaba -tyylistä kieltä. Tarantuloiden valtias on muumio.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  Mitchel Musso   …  Brady  
  Doc Shaw   …  Boomer  
  Kelsey Chow   …  Mikayla Makoola  
  Ryan Ochoa   …  Lanny  
  Geno Segers   …  Mason Makoola  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.