Pair of Kings

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pair of Kings on yhdysvaltalainen teini-ikäisille suunnattu televisiokomediasarja. Se luojat ovat Dan Cross ja David Hoge. Pääosia näyttelevät Mitchel Musso ja Doc Shaw. Sarjan tuotanto alkoi 15. helmikuuta 2010. Suomessa sarjaa esitettiin Disney XD -kanavalla nimellä Kaksi kunkkua.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjan päähenkilöt ovat tätinsä ja enonsa kasvattamat normaalisti elävät chicagolaiset kaksosveljekset Brady (Mitchel Musso) ja Boomer (Doc Shaw). Heidän elämänsä muuttaa kuninkaallisen neuvonantajan Masonin (Geno Segers) ilmestyminen heidän kouluunsa. Brady ja Boomer saavat tietää olevansa Kinkow-saaren valtaistuimen perijöitä ja he muuttavat saarelle kaksoismonarkeiksi. Kinkow on Tyynellämerellä sijaitseva kuvitteellinen pieni saarivaltio, jonka asukkailla on monia outoja taikauskoja.

Kaksoset ovat huonokuntoisia, tumpeloita ja pelkureita, mutta jo alkumetreiltä lähtien he ovat ylittäneet itsensä pelastaessaan saaren esimerkiksi tulivuorelta tuomalla toisen saaren sydämen hajonneen tilalle. Saarella kaksosia heidän pyrkimyksissään auttaa Masonin teini-ikäinen tytär Mikayla Kelsey Chow ja häiritsee heidän serkkunssa Lanny Ryan Ochoa, joka yrittää saada kruunun itselleen.

Brady on ihastunut viehkeään Mikaylaan, joka ei kuitenkaan suostu seurustelemaan hänen kanssaan. Mikayla on tehnyt kuitenkin poikkeuksen esimerkiksi Bradyn ja Boomerin vanhan koulun tanssiaisissa. Boomer on kerran jopa joutunut Masonin jahdattavaksi öisessä metsässä, koska Brady oli vienyt rakkauskirjeen Mikaylan huoneeseen, mutta tullut katumapäälle kuultuaan Mikaylan saaneen kirjeen joltakin pojalta, eikä Mikayla siitä ollut pitänyt. Lopuksi Brady kuitenkin myönsi olevansa kirjeen lähettäjä.

Sarjasta on myös tehty elokuva, jossa Mikayla suutelee Bradya.

Heimot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pair of Kings'issä on myös heimoja.

Tarantulat on vihollisheimo. Heidän tuntomerkkinsä ovat tummanharmaa tarantulamaski ja outo puhe. He eivät siis puhu kunnon kieltä, vaan outoa Ukahaba -tyylistä kieltä. Tarantuloide valtias on muumio.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  Mitchel Musso   …  Brady  
  Doc Shaw   …  Boomer  
  Kelsey Chow   …  Mikayla Makoola  
  Ryan Ochoa   …  Lanny  
  Geno Segers   …  Mason Makoola  

Tämä on Wikipedia

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.