Nik Pace

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Erika Pace
Henkilötiedot
Syntynyt24. elokuuta 1984 (ikä 39)
Yhdysvallat Milwaukee, Wisconsin, Yhdysvallat
Ammatti malli
Muut tiedot
Lempinimet Nik

Erika "Nik" Pace (s. 24. elokuuta 1984 Milwaukee, Wisconsin, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen malli, joka sijoittui toiseksi Nelosen suositussa televisiosarjassa Huippumalli haussa.

Pace opiskeli Bradley Techin lukiossa Milwaukeessa, mutta muutti Georgian Atlantaan opiskeltuaan Bradleyssä kolme vuotta. Ennen osallistumistaan Huippumalli haussa -televisiosarjaan hän työskenteli toimistovastaavana ja hänellä oli sopimus Elite Model Managementin kanssa. Hänen äitinsä on italialainen ja isänsä afroamerikkalainen.

Mallinura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pace kilpaili Huippumalli haussa -ohjelmassa sen viidennellä kaudella. Hänen sanottiin olevan turhan vaisu, joten hän sijoittui toiseksi Nicole Linkletterin jälkeen.

Huippumalli haussa -ohjelmassa esiintymisensä jälkeen Pace sai sopimuksen Fusion Model Managementilta New Yorkista. Hän on poseerannut Elle-lehdessä, US Weekly Magazinessa, Complex Magazinessa, VIBE Magazinessa, Essence Magazinessa ja MetroPop Magazinen kannessa. Hän on myös tehnyt mallintöitä VIGOSS U.S.A Jeansille, Snugglelle ja L'Oréalille. Lisäksi hän on esiintynyt muotinäytöksissä Fashion Institute of Technology 2006, LIM 2006, Gharani Strok Fall 2005 ja Tamara Pogosian Spring/Summer 2007.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]