Moi-même-Moitié

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Moi-même-Moitién logo.
Moi-même-Moitié suunnittelema lepakkolaukku.

Moi-même-Moitié on japanilaisen muusikko Manan vuonna 1999 perustama Gothic Lolita -tyylinen vaatemerkki. Mana ja muut Moi dix Mois’n jäsenet ovat valokuvissa ja konserteissa pukeutuneet aina Moi-même-Moitién vaatteisiin. Mana itse on päämallina yhtiön kasvot ja hän esittelee neljästi vuodessa ilmestyvässä Gothic&Lolita Bible -lehdessä uusimpia Moi-même-Moitié vaatteita.

Brändi käyttää usein synkkiä värejä, kuten mustaa ja sinistä, joskus myös valkoista. Vaatteilla on kaksi päälinjaa tai mallistoa; E.G.L. Elegant Gothic Lolita ja E.G.A. Elegant Gothic Aristocrat, joista E.G.L. koostuu lolitalle tyypillisistä kellohameista ja tyttömäisistä röyhelöistä kun E.G.A. keskittyy sukupuolineutraalimpaan, aikuisempaan "aristokraattiseen" tyyliin. Moi-même-Moitién vaatteissa on paljon pitsiä ja muuta gothic lolitalle ominaista, kuten mm. Goottilaisten kirkkojen ikkunoita printteinä, nyörejä ja laskoksia. Gothic Lolita -tyylin kantajat mainitsevat usein Manan tyyli-ikonikseen. Manan väitetään keksineen kyseisen tyylin, ja hän on pitkälti vaikuttanut sen leviämiseen ja kehittymiseen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä vaatetukseen, muotiin tai kauneudenhoitoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.