Malline:Päivitettävä tieto

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vanhentunut tieto

Käyttö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä malline lisää sisällöltään tai aikamuodoltaan päivittämistä kaipaavan lauseen tai kappaleen perään yllä näkyvän huomautuksen ja luokittelee artikkelin luokkaan Luokka:Päivitystä kaipaavat sivut. Tätä mallinetta voi käyttää kahdenlaisissa tapauksissa:

  • Jos lisäät artikkeliin tiedon, jonka tiedät tarvitsevan päivitystä lähitulevaisuudessa (esim. albumin tai elokuvan julkaisu, tapahtuma, vaalit jne.), voit lisätä tämän mallineen lauseen perään. Lisää tällöin mallineeseen ajankohta, jonka jälkeen huomautus ja luokka tulostuvat. Ajankohta merkitään ISO 8601 -standardin mukaisesti (esim. tämä päivä esitetään standardin mukaisesti: 2015-02-10):
{{Päivitettävä tieto|VVVV-KK-PP}}
  • Voit lisätä mallineen myös jonkun muun kirjoittaman, päivittämistä kaipaavan lauseen tai kappaleen perään, ellet syystä tai toisesta itse osaa korjata lausetta. Tällöin päivämäärä ei tarvitse merkitä, vaan huomautus ja luokka tulostuvat heti tallennuksen jälkeen:
{{Päivitettävä tieto}}

Jos koko artikkeli käsittelee tulevaa tuotetta tai tapahtumaa, on parasta käyttää Tuleva-sarjan mallineita, ks. Luokka:Tulevaisuusmallineet.

Jos koko artikkeli kaipaa päivitystä, käytä mallinetta {{Korjattava/päivitys}}.