Luettelo vuoden 1976 miehittämättömistä avaruuslennoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vuonna 1976 tehtiin 128 avaruusaluksen laukaisua. Epäonnistumisia oli vain kolme.

Onnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laukaisuajankohta Aluksen nimi Aluksen tyyppi, lentorata Aluksen operaattori Kantoraketti, laukaisupaikka
Tammikuu
6. Kosmos 787 (Tselina-O #29) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
7. Kosmos 788 (Zenit-4MK #53, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
15. Helios 2 Titan-3E Centaur-D1T Star-37E, Cape Canaveral
16. CTS (Hermes) Delta-2914, Cape Canaveral
20. Kosmos 789 (Parus #5) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
22. Molnija-1 32 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
23. Kosmos 790 (Tselina-O #30) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 791 (Strela-1M #105) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 792 (Strela-1M #106) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 793 (Strela-1M #107) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 794 (Strela-1M #108) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 795 (Strela-1M #109) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 796 (Strela-1M #110) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 797 (Strela-1M #111) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
28. Kosmos 798 (Strela-1M #112) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
29. Intelsat-4A 2 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Intelsat Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
29. Kosmos 799 (Zenit-2M #75, Hektor #75) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
Helmikuu
3. Kosmos 800 (Zaliv #8) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
5. Kosmos 801 (DS-P1-I #17) Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
11. Kosmos 802 (Zenit-4MK #54, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Baikonurin kosmodromi
12. Kosmos 803 (DS-P1-M #7) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
16. Kosmos 804 (IS-A #1) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
19. Marisat 1 Delta-2914, Cape Canaveral
19. DMSP-5C F3 Sotilaallinen sääsatelliitti Yhdysvaltain puolustusministeriö Thor-LV2F Burner-2A, Vandenbergin lentotukikohta osittainen epäonnistuminen=?
20. Kosmos 805 (Yantar-2K #4, Feniks #4) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U Plesetskin kosmodromi
22. ISS a (Ume 1) N-1, Tanegashima, Japani
Maaliskuu
10. Kosmos 806 (Zenit-4MK #55, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
11. Molnija-1 33 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
12. Kosmos 807 (Taifun-1 #4, Vektor #4) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
15. LES 8 (P74-1a) Titan-3(23)C, Cape Canaveral
15. LES 9 (P74-1b) Titan-3(23)C, Cape Canaveral
15. Solrad 11A (P74-1c) Titan-3(23)C, Cape Canaveral
15. Solrad 11B (P74-1d) Titan-3(23)C, Cape Canaveral
16. Kosmos 808 (Tselina-D #9) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
18. Kosmos 809 (Zenit-2M #76, Hektor #76) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
19. Molnija-1 34 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
22. KH-8A 24 Titan-3(24)B Vakoilusatelliitti, LEO-rata NRO, Yhdysvallat Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
26. Satcom 2 Delta-3914, Cape Canaveral
26. Kosmos 810 (Zenit-4MK #56, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
31. Kosmos 811 (Zenit-4MT #10, Orion #10) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
31. Nauka Sojuz-M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
Huhtikuu
6. Kosmos 812 (Tselina-O #31) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
7. Meteor-1 24 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
9. Kosmos 813 (Zenit-2M #78, Hektor #78) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
13. Kosmos 814 (IS-A #2) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
22. NATO 3A Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata NATO Delta-2914, Cape Canaveral
28. Kosmos 816 (Taifun-2 #1) / 23 Romb Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 815 (Zenit-4MK #57, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
30. NOSS 1-MSD Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
30. NOSS 1A Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
30. NOSS 1B Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
30. NOSS 1C Atlas-F MSD, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
Toukokuu
4. LAGEOS 1 [Star-24] Geodeettinen satelliitti NASA Delta-2913, Vandenbergin lentotukikohta
5. Kosmos 817 (Zenit-4MK #58, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Baikonurin kosmodromi
12. Molnija-3 16L Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
13. Comstar 1A Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
15. Meteor-1 25 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
18. Kosmos 818 (DS-P1-Yu #78) Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
20. Kosmos 819 (Zenit-2M #79, Hektor #79) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Baikonurin kosmodromi
21. Kosmos 820 (Zenit-4MKT #2, Fram #2) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
22. Wideband (P76-5) Scout-B1, Wallops Island
26. Kosmos 821 (Zenit-4MK #59, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 822 (Taifun-1 #5, Vektor #5) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Kesäkuu
2. SDS 1 Titan-3(34)B Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
2. Kosmos 823 (Zaliv #9) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
8. Kosmos 824 (Zenit-4MK #60, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi
10. Marisat 2 Delta-2914, Cape Canaveral
15. Kosmos 825 (Strela-1M #113) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 826 (Strela-1M #114) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 827 (Strela-1M #115) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 828 (Strela-1M #116) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 829 (Strela-1M #117) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 830 (Strela-1M #118) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 831 (Strela-1M #119) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 832 (Strela-1M #120) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
16. Kosmos 833 (Zenit-4MK #61, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
16. Nauka Neuvostoliiton puolustusministeriö? Voskhod, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
19. Interkosmos 15 (AUOS-Z-T-IK #1) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
22. Saljut 5 (OPS 3) Avaruusasema [tyhjä) Neuvostoliitto Proton-K, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
22. KSI 3 Proton-K, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 834 (Zenit-2M #80, Hektor #80) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
26. DSP 6 Ennakkovaroitussatelliitti Yhdysvaltojen ilmavoimat Titan-3(23)C, Cape Canaveral
29. Kosmos 835 (Zenit-4MK #62, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Voskhod, Baikonurin kosmodromi
29. Kosmos 836 (Strela-2M #12) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Heinäkuu
1. Kosmos 837 (Molnija-2) Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi Partial Failure
2. Kosmos 838 (US-P #3) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
8. Palapa A1 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Palapa-yritys Delta-2914, Cape Canaveral
8. KH-9 12 Vakoilusatelliitti, LEO-rata NRO, Yhdysvallat Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. SSF-D 1 Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. S3 3 (S74-2) Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta (yhteislaukaisu)
8. Kosmos 839 (DS-P1-M #8) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
14. Kosmos 840 (Zenit-2M #81, Hektor #81) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
15. Kosmos 841 (Strela-2M #13) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
21. Kosmos 842 (Sfera #15) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
21. Kosmos 843 (IS-A #3) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
22. Comstar 1B Atlas-SLV3D Centaur-D1AR, Cape Canaveral
22. Kosmos 844 (Yantar-2K #5, Feniks #5) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
23. Molnija-1 35 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
27. Interkosmos 16 (DS-U3-IK #6) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
27. Kosmos 845 (Tselina-O #32) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
29. Kosmos 846 (Zaliv #10) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
29. NOAA 5 (ITOS E2) Delta-2310, Vandenbergin lentotukikohta
Elokuu
4. Kosmos 847 (Zenit-4MK #63, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
6. SDS 2 Titan-3(34)B Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
9. Luna 24 (E-8-5M #3) Kuu-luotain Neuvostoliitto Proton-K Blok-D, Baikonurin kosmodromi
12. Kosmos 848 (Zenit-2M #82, Hektor #82) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
18. Kosmos 849 (DS-P1-I #18) Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
26. Kosmos 850 (DS-P1-Yu #79) Kosmos-2, Plesetskin kosmodromi
27. Kosmos 851 (Tselina-D #10) Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
28. Kosmos 852 (Zenit-4MK #64, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
30. JSSW 3 (CK-1 3) FB-1 Jq, Kiinan kansantasavalta
Syyskuu
1. Kosmos 853 (Molnija-2) Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi, osittainen epäonnistuminen=?
1. Triad 3 (TIP 3) Scout-D1, Vandenbergin lentotukikohta
3. Kosmos 854 (Zenit-4MK #65, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
11. Raduga 2 (Gran 12L) Proton-K Blok-DM, Baikonurin kosmodromi
11. DMSP-5D1 F1 Sotilaallinen sääsatelliitti Yhdysvaltain puolustusministeriö Thor-LV2F Star-37XE Star-37S-ISS, Vandenbergin lentotukikohta
15. KH-8A 25 Vakoilusatelliitti, LEO-rata NRO, Yhdysvallat Titan-3(24)B Agena-D, Vandenbergin lentotukikohta
21. Kosmos 855 (Zenit-4MT #11, Orion #11) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
21. Nauka 4 Neuvostoliiton puolustusministeriö? Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
24. Kosmos 857 (Zenit-4MK #66, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
29. Kosmos 858 (Strela-2M #14) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Lokakuu
10. Kosmos 859 (Zenit-4MK #67, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
14. Marisat 3 Delta-2914, Cape Canaveral
15. Meteor-1 26 Sääsatelliitti Neuvostoliitto Vostok-2M, Plesetskin kosmodromi
17. Kosmos 860 (US-A #12) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
21. Kosmos 861 (US-A #13) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
22. Kosmos 862 (US-K #5) Molnija-M (Blok-2BL), Plesetskin kosmodromi
25. Kosmos 863 (Zenit-4MK #68, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
26. Ekran 1 (Ekran 11L) Proton-K Blok-DM, Baikonurin kosmodromi
29. Kosmos 864 (Parus #6) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
Marraskuu
1. Kosmos 865 (Zenit-2M #85, Hektor #85) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
11. Kosmos 866 (Zenit-4MK #69, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
23. Kosmos 867 (Zenit-6 #1, Argon #1) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
25. Prognoz 5 Molnija-M (Blok-SO-L), Baikonurin kosmodromi
26. Kosmos 868 (US-P #4) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
29. Kosmos 869 (Sojuz-T Test #3) Miehittämätön kapseli Neuvostoliitto Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
Joulukuu
2. Kosmos 870 (Tselina-O #33) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
2. Molnija-2 16 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi
7. Kosmos 871 (Strela-1M #121) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 872 (Strela-1M #122) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 873 (Strela-1M #123) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 874 (Strela-1M #124) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 875 (Strela-1M #125) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 876 (Strela-1M #126) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 877 (Strela-1M #127) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. Kosmos 878 (Strela-1M #128) Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, LEO-rata Neuovstoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi (yhteislaukaisu)
7. FSW-0 2 (China 7) Pitkä marssi CZ-2C, Jq, Kiinan kansantasavalta
9. Kosmos 880 (DS-P1-M #9) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
9. Kosmos 879 (Zenit-2M #, Hektor #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
15. Kosmos 883 (Tsikada #1) Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
15. Kosmos 881 (TKS-VA #1) Proton-K, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
15. Kosmos 882 (TKS-VA #2) Proton-K, Baikonurin kosmodromi (yhteislaukaisu)
17. Kosmos 884 (Zenit-4MK #70, Hermes #) Vakoilusatelliitti, LEO-rata Neuvostoliiton puolustusministeriö Sojuz-U, Baikonurin kosmodromi
17. Kosmos 885 (Taifun-2 #2) / 17 Romb Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
19. KH-11 1 Vakoilusatelliitti, LEO-rata NRO, Yhdysvallat Titan-3D, Vandenbergin lentotukikohta
27. Kosmos 886 (IS-A #4) Tsiklon-2, Baikonurin kosmodromi
28. Kosmos 887 (Parus #7) Sotilaallinen paikannussatelliitti Neuvostoliiton puolustusministeriö Kosmos-3M, Plesetskin kosmodromi
28. Molnija-3 17L Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Neuvostoliitto Molnija-M (Blok-ML), Plesetskin kosmodromi

Epäonnistuneet laukaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 4.2.1976 Corsa A, M-3C, Ka, Japani
  • 4.10.1976 Kosmos (859) (Zenit-4MKT #3, Fram #3) vakoilusatelliitti, Sojuz-U, Plesetskin kosmodromi
  • 10.11.1976 JSSW (4) (CK-1 (4)) ?, FB-1, Jq

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Q space.svg Edeltäjä:
Vuosi 1975
Miehittämätön avaruustoiminta Seuraaja:
Vuosi 1977